Летен трансферен прозорец 2023

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2023

Мнениеот wolf » 11 авг 2023 11:29

rhaegar написа:Е, Кайседо за момента е доста по-добър от Лавиа. Сигурно има значение и това, че единият игра за изпадащ отбор миналия сезон, а другият за най-голямата положителна изненада. Но и статистически и всякак, еквадорецът изглежда поне ниво нагоре. Да, Лавиа може също да вдигне своето ниво, не е никак изключено. Сега, дали чак 50м паунда е разликата в класите, може би не, но ако Саутхемптън бяха останали във ВЛ също сигурно щяха да искат повече за Лавиа.

Положителното е, че няма тепърва да свикват да играят заедно с Макалистър

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2023 11:36

wolf написа:
rhaegar написа:Е, Кайседо за момента е доста по-добър от Лавиа. Сигурно има значение и това, че единият игра за изпадащ отбор миналия сезон, а другият за най-голямата положителна изненада. Но и статистически и всякак, еквадорецът изглежда поне ниво нагоре. Да, Лавиа може също да вдигне своето ниво, не е никак изключено. Сега, дали чак 50м паунда е разликата в класите, може би не, но ако Саутхемптън бяха останали във ВЛ също сигурно щяха да искат повече за Лавиа.

Положителното е, че няма тепърва да свикват да играят заедно с Макалистър

Определено е плюс. Също и да си имаш "другарче" от стария отбор в новия би помогнало и за по-бърза аклиматизация.

На мен ми е интересно какво ще правят Брайтън от тук нататък. Загубиха двамата си най-важни играчи наведнъж, ако някоя голяма риба прояви интерес и към Митома....Вярно, взеха много пари, но сега пък и на тях ще им търсят повече при евентуални трансфери, а ако тези по-скъпи рискове не се оправдаят, може бързо да се спуснат обратно по спиралата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 12:37

wolf написа:
Furious_Monk написа:И защо толкова много подценявате собствениците на Ливърпул... защото като стандартни американците гледат да не са на загуба ли... все пак те са хората, които назначиха Клоп и по някакъв собствен начин го превърнаха в легенда.

Повечето им действия до този момент са разумни и сравнително добре преценени.

Близо 120 млн. за Кайседо, ето това е нещо, което вече би ме накарало да се съмнявам в техните способности за преценка.

13 години им търпим смешните тънки сметки. Не е като да не си познаваме стиснатите копелета. Когато бяхме на върха и ни трябваха само 1-2 попълнения те се насраха и се скриха. И сега неслучайно се в ЛЕ, защото нямаме 2ма централни защитници които да изиграят повече от 3-4 мача заедно

Това е в основата на американщината, но като феновете на Юнайтед, твърде много преувеличавате . Подозирам, че един централен защитник и един халф ще дойдат. Не се насраха, когато имаше нужда, просто изчакаха да дойде правилният момент и да се вземат решения, които не са подвластни на емоциите.

Съжалявам за състоянието на Ван Дайк(към този момент), но за всичко което е направил до момента, заслужава един последен шанс.

По принцип мразя американските фирми, но от това което съм чувал от хора, които работят за тях... те не са стиснати копелета, пресметливи...издигащи парите в култ, вероятно, но не и стиснати, ако си вършиш работата за която са те наели, плащат си и то стабилно.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 авг 2023 12:46

Furious_Monk написа:
wolf написа:
Furious_Monk написа:И защо толкова много подценявате собствениците на Ливърпул... защото като стандартни американците гледат да не са на загуба ли... все пак те са хората, които назначиха Клоп и по някакъв собствен начин го превърнаха в легенда.

Повечето им действия до този момент са разумни и сравнително добре преценени.

Близо 120 млн. за Кайседо, ето това е нещо, което вече би ме накарало да се съмнявам в техните способности за преценка.

13 години им търпим смешните тънки сметки. Не е като да не си познаваме стиснатите копелета. Когато бяхме на върха и ни трябваха само 1-2 попълнения те се насраха и се скриха. И сега неслучайно се в ЛЕ, защото нямаме 2ма централни защитници които да изиграят повече от 3-4 мача заедно

Това е в основата на американщината, но като феновете на Юнайтед, твърде много преувеличавате . Подозирам, че един централен защитник и един халф ще дойдат. Не се насраха, когато имаше нужда, просто изчакаха да дойде правилният момент и да се вземат решения, които не са подвластни на емоциите.

Съжалявам за състоянието на Ван Дайк(към този момент), но за всичко което е направил до момента, заслужава един последен шанс.

По принцип мразя американските фирми, но от това което съм чувал от хора, които работят за тях... те не са стиснати копелета, пресметливи...издигащи парите в култ, вероятно, но не и стиснати, ако си вършиш работата за която са те наели, плащат си и то стабилно.

Изчакаха Ван Дайк да се контузи и да му приключи кариерата, Милнър да стане на 37, изчакаха да не купят нито един що годе свестен централен защитник до Ван Дайк. Изчакаха да нямаме никаква халфова линия за да се вземе някой. Да ти еба и изчакването. Когато отбора имаше нужда от точно 1 или 2 попълнения за да продължи да е на върха те се прибраха по дупките и не надоха и 1 паунд. Юнайтед е номер 1 по харчове от години, това че взимат кретени си е техен проблем. Ние сме извън топ 7 по нетни харчове

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 12:57

Човек, на това се казва уважение, не може да купуваш заместници на хора, които са оставили история зад гърба си, докато те все още са там.

Освен това, доколкото си спомням, взехте Конате, зимата на миналия сезон ли беше, че паметта ми е доста изветряла от алкохола...

Американците мислят много, понякога твърде много, но това е резултат на издигането на парите в култ от тях самите. Има много вицове за евреи, но хората не осъзнават колкото много двете нации започват да си приличат.

Нека да изчакаме края на прозореца, за да видим дали моята прогноза, че Ливърпул ще е активен до края му, ще се сбъдне.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2023 13:06

Furious_Monk написа:Човек, на това се казва уважение, не може да купуваш заместници на хора, които са оставили история зад гърба си, докато те все още са там.

Естествено, че се купуват. Казваш "трябва ни дълбочина и конкуренция на позицията" и готово.

Всеки един шампионски отбор трябва да се подсилва. Липсата на конкуренция убива качеството. САФ го знаеше отлично, Гуардиола също го прави. Челси не подкрепи мениджърите си след последните две титли и виж до къде я докарахме? Колегата ти дава пример и за Ливърпул. Дори не говорим за някакви масивни инвестиции, а просто за надграждане на очевидно силен отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 13:16

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:Човек, на това се казва уважение, не може да купуваш заместници на хора, които са оставили история зад гърба си, докато те все още са там.

Естествено, че се купуват. Казваш "трябва ни дълбочина и конкуренция на позицията" и готово.

Всеки един шампионски отбор трябва да се подсилва. Липсата на конкуренция убива качеството. САФ го знаеше отлично, Гуардиола също го прави. Челси не подкрепи мениджърите си след последните две титли и виж до къде я докарахме? Колегата ти дава пример и за Ливърпул. Дори не говорим за някакви масивни инвестиции, а просто за надграждане на очевидно силен отбор.

При съра и Гуардиола нещата са много различни, защото просто говорим за гениални хора. Не всеки може и трябва да е такъв, но има причина за забавянето на някои действия.

Инвенстиции трябва да има има, въпросът е в момента, каква сума , как , кога и при какви условия трябва да се направят.

Все още не е края на трансферният прозорец, не съм готов да съдя човек, преди да е изтекъл и последния срок. Но в едно съм сигурен, разликата между Челси и Ливърпул е самият мениджър... Клоп е чешит и ако нещата не вървят, сам ще си тръгне.

Феновете на Юнайтед мислеха по подобен начин, но видяхме резултата в края на сезона... тези хора мислят, много мислят и имат качествени съветници, въпросът е, че в Англия има поне 5-6 отбора с много добър щаб и от там, вече не говорим за качество, а за шибан късмет. Защото когато силите са изравнени, късметът е тази сила, която накланя везните в нечия полза.
Анчелоти.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 11 авг 2023 14:21

Челси ще отвличат отвличането.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 14:29

Само да добавя още нещо за янките... американците са страшен противник, тяхната политика създава смеска между качествата на много националности. Дори и в моментите в които изглеждат слаби, подценяването на техните възможности е глупост.

Понякога просто трябва да чакаш, да не вдигаш много шум и да си търпелив.
Анчелоти.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 11 авг 2023 14:48

по добре Ромеото без Жулиета за 50млн, отколкото Мойсей, който не може да ходи по вода, за над 100 :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”