Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 10 авг 2023 13:00

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r1Co1mfz23U[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 авг 2023 19:28

metodito написа:Продължавам да смятам, че отмяната на гола на чужд терен е ограбване. Поредният пример: Бока - Национал. Да вкараш на "Ла бобнбонера" два гола и да ги надиграеш и накрая дузпи къде? На чужд терен. Като искат да са толко демократични нека дузпите се играят на неутрален терен.

Много преди изобщо да се заговори за отмяната му съм смятал, че правилото за гол на чужд терен е малоумно и излишно. Да, това с дузпите е факт и няма как да има пълна справедливост, но когато правилото го имаше и се стига до дузпи положението беше същото. За мен отмяната му е най- доброто нещо, което ФИФА/ УЕФА са правили, откакто аз гледам футбол. Помня преди доста време как Милан и Интер направиха два хикса на полуфинал за ШЛ и Милан продължи... заради гол на чужд терен!
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 авг 2023 20:56

Едно девойче ми сподели, че вероятно ще кандидатства в медицинския в Плевен, защото приемали най-лесно за висше :shock:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 авг 2023 22:29

pomiqrat написа:Едно девойче ми сподели, че вероятно ще кандидатства в медицинския в Плевен, защото приемали най-лесно за висше :shock:

В Плевен стават странни неща. Преди години имаше една девойка с агенция за надгробни плочи и масажи на едно място. Предлагаше масаж с хепи енд + каквото се разберете като бонус към надгробната плоча :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 авг 2023 22:57

Гледайки живота в тъмната му страна, се чудя дали хепи енда не е за самия покойник.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2023 07:11

nghcvth написа: Помня преди доста време как Милан и Интер направиха два хикса на полуфинал за ШЛ и Милан продължи... заради гол на чужд терен!

Ми игра се пред повече фенове на Интер, тъй като бяха домакин. Тъй че има логика, стадионът е един и същ, но публиката е основно вражеска, както е при едно реално гостуване.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2023 09:35

nghcvth написа:
metodito написа:Продължавам да смятам, че отмяната на гола на чужд терен е ограбване. Поредният пример: Бока - Национал. Да вкараш на "Ла бобнбонера" два гола и да ги надиграеш и накрая дузпи къде? На чужд терен. Като искат да са толко демократични нека дузпите се играят на неутрален терен.

Много преди изобщо да се заговори за отмяната му съм смятал, че правилото за гол на чужд терен е малоумно и излишно. Да, това с дузпите е факт и няма как да има пълна справедливост, но когато правилото го имаше и се стига до дузпи положението беше същото. За мен отмяната му е най- доброто нещо, което ФИФА/ УЕФА са правили, откакто аз гледам футбол. Помня преди доста време как Милан и Интер направиха два хикса на полуфинал за ШЛ и Милан продължи... заради гол на чужд терен!

За мен има голяма логика за гола на чужд терен. Самият терен като почнеш. След това, че единият отбор пътува, а другия - не, което се изразява в по-голяма умора, че да стигнеш до публиката. Помня един мач... не съм сигурен Бешикташ или Фенерите бяха срещу Пул - световен рекорд по шум, nghcvth. Познай спечели ли Пул? "Онзи" отбор на Пул, който направи онази магия срещу Милан. Климатът даже - примерно, да пътуваш до Казахстан или Израел. А знаеш този феномен с Перу и Еквадор, където бразилци и аржентици, уругвайци, просто не могат да дишат. И падат. Като домакини бият с по 4-5 гола. Отидат ли там, победа нямат.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IfVXjtxGaig[/youtube]
И разбира се има тактиката. И домакинството. Ако един малък отбор направи геройство срещу един голям и втория мач са гости...
И да не говорим, че мачовете стават по сто часа. Това е добре за телевизията, рекламодателите, спонсорите. Обаче всеки трети мач да е с дузпи и 2 часа и 30 мин., не, благодаря.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2023 11:22

Почнаха да се активизират. Сега ще гледаме всеки ден насилници... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 авг 2023 12:49

Thsmith написа:
pomiqrat написа:Едно девойче ми сподели, че вероятно ще кандидатства в медицинския в Плевен, защото приемали най-лесно за висше :shock:

В Плевен стават странни неща. Преди години имаше една девойка с агенция за надгробни плочи и масажи на едно място. Предлагаше масаж с хепи енд + каквото се разберете като бонус към надгробната плоча :lol: :lol: :lol:

Това да не е някаква поза
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”