Ааа, добре!
Хайде малко по сериозно преди мача с маляка кай ревеше, че няма да ходи у гръцко, другото съм го чел предостатъчно от себеподобните ти.
Баси врачките!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

-
Те вече не са фактор, освен да пишат по 2 3 декларации преди мач друго няма какво да направят, сигурно са вече 400 500 човека, от тях 100 човека сигурно са играчите и ветераните, които им участваха в клиповете за пропагандата. Видя се на стадиона мнението на уж троловете, които де факто си купуват билети, пълнят стадиона и се редят на голямата опашка пред магазина, а до тях седат 4 5 човека с жълто червените тениски с ръце в джобовете и никой не ги отразява. Колко познати имам вече, които се отказаха вече от това сдружение, а миналата година спорихме, че така ще се случи, иначе съм трол:)))
1914.1902 написа:Kotooshu написа:Ръководството на малякус направили са всичко възможно с хърватите да няма гостуващи фенове и ако не са направили всичко възможно - носят ли вина за убийството, а това че на гърба на убития фен искат да изхвърлят хърватите е друга тема.
Онези които бяха пред ципа на Буци защо не вдигнаха вой до небесата за мача с макетата още след жребия?
А че ръководството ни е малоумно е без съмнение, ама хайде онези п#дерасти да не говорят поне те, та тук да им се прехласват .
Миналата година вдигнаха вой, когато не играхме с гостуващи фенове срещу ПАОК, но сега са недоволни, че се е играло с гостуващи фенове срещу Шкупи (и изтъкват онова с ПАОК като положително, но тогава не бяха настроени така). Бързо се отметнаха и се радвам, че го имаше в декларацията на ръководството. Лесно може да се провери иначе какво бяха писали, когато им обявиха решението за мача с гърците.
Може ли аз? Ревът тогава беше, че липсва реципрочност - маляките така или иначе имаха забрана за гостуваща агитка за мача си с нас. Нещо като сега да се разберем с евреЙте и те да не идват у нас, щото ние имаме бан за агитка там (не че някой щеше да им иде у пустинята). Компренде?
За севернофирмоците пък е съвсем друго - тези подчовеци са горе-долу единствените, на които реално можем да извадим нож, като на умрЕло куче. Но ние дори и това не направихме, а позволихме на шепа цървули да се гаврят с нас. Ако имахме нещо различно от сегашното рАководство, то щеше да има мощна кампания да се разпродадат тези 1600 билета, щеше да се организира всичко с нашето правителство, щяха да се поканят евродепутати (имаме много фенове), щяхме да си идем с кордон, катод а е дошъл Бай Дън и да им покажем що е то гражданин на ЕС, а не на прогнилата им кочина. Компренде и тук?
И за финал - престанете с това "ми то сега наркосите ли искаш да дойдат" - не, не искам, но противапоставянето наркоси-рАководство май си е игричка за наЙвници и нищо чудно да си е една прекрасна договорка между тях за заглавичкване и убиване на ентусиазма на останалите 95% от феновете ни. Лично мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Имаше и декларации преди мача с Шкуби Дуби, ама беше за други неща, нищо общо със сегашното им уж негодуване, скапани лицемери!
tochavos написа:

tochavos написа:

Blue_Blood84 написа:Те вече не са фактор, освен да пишат по 2 3 декларации преди мач друго няма какво да направят, сигурно са вече 400 500 човека, от тях 100 човека сигурно са играчите и ветераните, които им участваха в клиповете за пропагандата. Видя се на стадиона мнението на уж троловете, които де факто си купуват билети, пълнят стадиона и се редят на голямата опашка пред магазина, а до тях седат 4 5 човека с жълто червените тениски с ръце в джобовете и никой не ги отразява. Колко познати имам вече, които се отказаха вече от това сдружение, а миналата година спорихме, че така ще се случи, иначе съм трол:)))
Точно така, по техните думи шимпанзетат, бай ганя левскаря им го тури за пореден път на стадиото, селяни и смешни сте, а накрая си набиха и част от негодуващите в секБтор, аре баста!
tochavos написа:

tochavos написа:

Кадри от боя в съблекалнята на Апоел!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f5h2E6sTRKc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f5h2E6sTRKc[/youtube]
tochavos написа:

tochavos написа:

Blue_Blood84 написа:..... . Колко познати имам вече, които се отказаха вече от това сдружение...
Десетки, стотици най-вероятно, утре няма да останат и 10 човека в това зло сдружение

Как става така, че всичките ви познати и техните им познати вредом се отказват, па бройката на членовете активни е приблизително близка до началната от около 1200.

Мунчовците да не ме питат откъде знам.
Не ви бива и в (анти)пропагандата даже, вижте там как послъгват припоците и вземете пример от тях.

Последна промяна от TristaNNN на 10 авг 2023 00:47, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Kotooshu написа:Blue_Blood84 написа:Те вече не са фактор, освен да пишат по 2 3 декларации преди мач друго няма какво да направят, сигурно са вече 400 500 човека, от тях 100 човека сигурно са играчите и ветераните, които им участваха в клиповете за пропагандата. Видя се на стадиона мнението на уж троловете, които де факто си купуват билети, пълнят стадиона и се редят на голямата опашка пред магазина, а до тях седат 4 5 човека с жълто червените тениски с ръце в джобовете и никой не ги отразява. Колко познати имам вече, които се отказаха вече от това сдружение, а миналата година спорихме, че така ще се случи, иначе съм трол:)))
Точно така, по техните думи шимпанзетат, бай ганя левскаря им го тури за пореден път на стадиото, селяни и смешни сте, а накрая си набиха и част от негодуващите в секБтор, аре баста!
Могъщ Котоошу на гребена на вълната!

Ваш Сираков е доволен, Фамилията също, а злите организирани са на колене, докато точат лиги по магазинаааааа. БГЛ тича с екипа на Челси(оригиналдъ Адидас!) и шалчето на Левски от сергията на селския сбор и звъни на стрина от пълния стадион, щот' Левски засега бие, нали.

Отчети никакви, ама за БГЛ е важно какво ще каже Мажоритаршата у ФБ.
Идилия.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Повод за гордост - химн от Милко Калайджиев, празни и сладки приказки като 'Сдружението ще ни спаси от задълженията към НАП' (една година по-късно колко много е помогналo това Сдружение за дълговете към НАП) и от обявена цел 20 000 за повече от година са около 1200, дори 10 000 да са пак е слаба работа, защото бройката трябва да бъде много по-голяма.
- The deacon
- Контакти:
Здравейте на всички, които истински милеят за футболния клуб Левски! Отдавна не бях писал нищо, но съм провокиран от фрапантната "активност" на едни люде, на които им бяха отрязани възможностите сладко, сладко да смучат благини от гърба на клуба!!!! Господа и дами от т.нар. "сдружение", благодарение на вас не минава и мач, без Левски да бъде наказан с глоби - дали заради бомбички, дали заради малоумни свастики, дали за расизъм и сбиване!!!! Това ли е вашата "помощ"??!!! Давате ли си сметка, че заради вашата идиотия нормалните хора спряха да ходят на мачове?! И защо смятате, че имате право да казвате как се управлява един клуб??!!! Колко паре вадите за издръжка на отбора??!!! Съседите ви идват ли у вас да ви обясняват какви ще бъдат правилата във вашето семейство??!!!! А да искат случайно да контролират жените и децата ви???!!! Айде малко по-сериозно - ако ще помагате на отбора - правете го безкористно и всеотдайно, ако ли не - просто не пречете!!!!!! Успех днес на момчетата в Израел и дано го докараме до мач с немците, защото има много финансови каши да оправяме.........