Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 08 авг 2023 15:29

metodito написа:Излагацията на Цицката при онзи глупендер Тото е чудесна възможност да бъде натирен плачльото-насилник от клуба. Да му се сготви една импровизирана MeToo акцийка. Какво ще кажете? Ако беше Щатите, Тити сега щеше да е изхвърлен отвсякъде. Винаги съм гледал на Me too като на нещо супер измислено, ама зависи как го използваш.

Кой очакваш да го направи? Сираков ли? Той не знае къде е. Тити е срам за Левски и всеки път като си отвори устата го доказва. На тая ****** ревлива трябва да й забранят да говори за клуба и да стъпва на стадиона. Иначе клубът отдавна трябваше да е заел позиция - както направиха БФБ. Във всеки един западен клуб тоя щеше да е чаЛ (той изобщо нямаше да е в клуба на първо място). Скочиха против Гонзо, а сега мълчат като наакани!
110 години любов!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 авг 2023 16:14

Аз мисля, че отпадаме от евреите, но по немските форуми феновете предпочитат гостуване в България и се канят да направят пробив с билетите подобно с Барселона, дано да не стане тая издънка, че тия айнтрахт са един от 10-те най-популярни отбора в Германия.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 авг 2023 16:17

Blue_Blood84 написа:Аз мисля, че отпадаме от евреите, но по немските форуми феновете предпочитат гостуване в България и се канят да направят пробив с билетите подобно с Барселона, дано да не стане тая издънка, че тия айнтрахт са един от 10-те най-популярни отбора в Германия.

Те да не направят това, което сториха в Неапол. СЗ никак няма да са смели срещу агитката на Айнтрахт. ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 авг 2023 16:18

metodito написа:Излагацията на Цицката при онзи глупендер Тото е чудесна възможност да бъде натирен плачльото-насилник от клуба. Да му се сготви една импровизирана MeToo акцийка. Какво ще кажете? Ако беше Щатите, Тити сега щеше да е изхвърлен отвсякъде. Винаги съм гледал на Me too като на нещо супер измислено, ама зависи как го използваш.

Би ли ме светнал какъв е точно Тити в Левски?

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 авг 2023 16:28

Гарант за новите договори на бразилците :!:

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 08 авг 2023 16:31

1914.1902 написа:
Blue_Blood84 написа:Аз мисля, че отпадаме от евреите, но по немските форуми феновете предпочитат гостуване в България и се канят да направят пробив с билетите подобно с Барселона, дано да не стане тая издънка, че тия айнтрахт са един от 10-те най-популярни отбора в Германия.

Те да не направят това, което сториха в Неапол. СЗ никак няма да са смели срещу агитката на Айнтрахт. ;)

Айде няма нужда от такива изпълнения. Предполагам всички са видели какво е станало в Атина, а тука всеки втори пикльо е уона-би-хулиган и покрай хОлиганите, ше го отнесат и нормалните. А и само нещо такова трябва да се случи, че да ни посече УЕФА с нещо жестоко, а не само кинти.

Иначе това за пробив с билети е абсурд, но поради причини, които дойчовците не могат и да си представят :) То на всеки по-важен мач ивентима уж или е изкупен за минути или системата пада веднага. Ще трябва да пробиват на място касите :mrgreen:

Но да не слагаме каруцата пред коня. Първо да видим какви ше ги свършим с евреите
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 авг 2023 16:33

Klaus_GT написа:
1914.1902 написа:

Айде няма нужда от такива изпълнения. Предполагам всички са видели какво е станало в Атина, а тука всеки втори пикльо е уона-би-хулиган и покрай хОлиганите, ше го отнесат и нормалните. А и само нещо такова трябва да се случи, че да ни посече УЕФА с нещо жестоко, а не само кинти.

Иначе това за пробив с билети е абсурд, но поради причини, които дойчовците не могат и да си представят :) То на всеки по-важен мач ивентима уж или е изкупен за минути или системата пада веднага. Ще трябва да пробиват на място касите :mrgreen:

Но да не слагаме каруцата пред коня. Първо да видим какви ше ги свършим с евреите

Хахах, ако и тези от Айнтрахт наистина се включат в ивентим сигурно сайта ще пропадне за няколко дни. :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 авг 2023 16:35

Между другото перфектен жребий за Левски. Ясно ,че нямаме практически никакъв шанс за елиминиране на Айнтрахт в два мача. Просто сме на светлинни години от тях. Но тук идва едно голямо "НО". Един евентуален мач с Айнтрахт( повтарям - евентуален , защото според мен Апоел са фаворити срещу нас) ,ще вкара много пари в касата на Левски - само от тв права 1,5 -2 млн евро . Отделно немските отбори, както английските и италианските отбори, си идват с рекламодателите. Отделно ако се играе на "В.Левски" първи мач то съм сигурен ,че ще има много публика включително и не малко германци , само от билети могат да паднат 700-800 000 лв. Само от един мач могат да влезнат толкова пари все едно ,че сме влезнали в групите на ЛК ,а и какво по-добро от това за нашите да изиграят 2 мача срещу отбор ,от който няма какво да загубят. Но това е разбира се само при условие,че елиминираме Апоел.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 авг 2023 16:41

honda написа: Един евентуален мач с Айнтрахт( повтарям - евентуален , защото според мен Апоел са фаворити срещу нас) ,ще вкара много пари в касата на Левски - само от тв права 1,5 -2 млн евро .

:shock: :shock: :shock:

Това инфо откъде е? Щото реално това са повече пари от наградния фонд за достигането до плейофа, хич не ми се вярва някой да плати такава сума, за един мач.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 авг 2023 16:44

Klaus_GT написа:
1914.1902 написа:

Не знам каква беше историята точно с Барселона, но бяха шокирани, май тогава за феновете на Барса самия мач не беше с особен заряд и хората си освобождаваха мястото от сезонните им карти и германците ги бяха налазили.

Върни се в “Левски”