Голямо напрежение в съблекалнята на Апоел Беер Шева, прераснало в бой, часове преди първия мач срещу Левски от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е в четвъртък от 20:30 часа българско време.
До физическата саморазправа между двама футболисти се стигнало заради игра на табла, съобщават израелските медии.
Вследствие полузащитникът Рамзи Сафури е отстранен до неделя от първия отбор и със сигурност отпада за двубоя със "сините", потвърдиха от израелския вицешампион.
Той се сбил с Шай Елиас, след като двамата играли табла. По време на конфронтацията Сагив Йехезкел бил най-активен в опитите да ги разтърве, като 28-годишният нападател също получил няколко удара в носа.
ЛК: Апоел Беер Шева - Левски 10/08/23 - четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Апоел Беер Шева - Левски 10/08/23 - четвъртък от 20:30
И там ли има жълто-оранджави журналя!
Така, гледам тук и какво виждам - https://www.uefa.com/insideuefa/discipl ... fef2-1000/ - tbd, т.е. още не се знае срещу кого ще си изтърпим наказанието от 1 мач от фенове при гостуване? Това е според сайта на УЕФА-мафия. Може и да не са го ъпдейтнали? Или пък нашите пак са обосралис? Вероятно не са го ъпдейтнали
Гледам и тук - https://www.uefa.com/insideuefa/discipl ... eb5b-1000/ - хопалянка, ми те и Айнтрахт имали банче за частично затваряне на ещадиото - To fine Eintracht Frankfurt €50,000 and to order the partial closure of Eintracht Frankfurt’s stadium (i.e. the entire lower Kurve West, consisting of sectors 36, 37, 38, 39, 40, 41 & 42) during the next (1) UEFA club competition match it plays as host club, for lighting of fireworks.

Т.е. целият им сектор Б (или долната му половина, че не се разбира много точно) - ми направо да ходим и да ги надвикваме и твай
П.С. И това ще го напиша - имам странното чувство, че ще отстрамин евреЙте, ма мачът с дойчовете ще е на доста закрити врати
- поне няма да се Арчим за националниО
Гледам и тук - https://www.uefa.com/insideuefa/discipl ... eb5b-1000/ - хопалянка, ми те и Айнтрахт имали банче за частично затваряне на ещадиото - To fine Eintracht Frankfurt €50,000 and to order the partial closure of Eintracht Frankfurt’s stadium (i.e. the entire lower Kurve West, consisting of sectors 36, 37, 38, 39, 40, 41 & 42) during the next (1) UEFA club competition match it plays as host club, for lighting of fireworks.

Т.е. целият им сектор Б (или долната му половина, че не се разбира много точно) - ми направо да ходим и да ги надвикваме и твай

П.С. И това ще го напиша - имам странното чувство, че ще отстрамин евреЙте, ма мачът с дойчовете ще е на доста закрити врати

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Умерен оптимист съм. Ако Костов нареди отбора като срещу шиптърите може и да успеем. Мисля, че с концентрация в защита и бързи нападатели (демек без ЦН) и на контра може да ги тупнем. Само ме притесняват палавниците Галчев и Андреев.
110 години любов!
groti написа:Умерен оптимист съм. Ако Костов нареди отбора като срещу шиптърите може и да успеем. Мисля, че с концентрация в защита и бързи нападатели (демек без ЦН) и на контра може да ги тупнем. Само ме притесняват палавниците Галчев и Андреев.
И двамата са на най-критичните поста в отбора от дълго време..
3-5-2 и Галчев си заспива като уинг бек 

tiamat написа:3-5-2 и Галчев си заспива като уинг бек
Нямаме трети централен, Димитров е контузен, а Цонко вече къса мрежи из Казахстан с Разград.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:Така, гледам тук и какво виждам - https://www.uefa.com/insideuefa/discipl ... fef2-1000/ - tbd, т.е. още не се знае срещу кого ще си изтърпим наказанието от 1 мач от фенове при гостуване? Това е според сайта на УЕФА-мафия. Може и да не са го ъпдейтнали? Или пък нашите пак са обосралис? Вероятно не са го ъпдейтнали
Т.е. целият им сектор Б (или долната му половина, че не се разбира много точно) - ми направо да ходим и да ги надвикваме и твай![]()
П.С. И това ще го напиша - имам странното чувство, че ще отстрамин евреЙте, ма мачът с дойчовете ще е на доста закрити врати- поне няма да се Арчим за националниО
Манолов,кой е сектор Б,че аз виждам само Курве източно и Курве западно?
САМО ЛЕВСКИ!
Западното, ложите са в А и така се ориентираш
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
То някой да има възможност да присъства на тоя мач няма ли да му е тъпо да седи и да се крие, че е фен на Левски. Какъв е смисъла да посетиш такъв мач, друго си е здрава агитка и подкрепа докрай, пеене и тн. По телевизията е по-яко в случая.