Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Soulen » 07 авг 2023 16:43

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
Soulen написа:
tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D

Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид :lol:

Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.

Присъда без съд :lol: :lol: страшно пичовско
А ако фамилията го е изгонила , защото е олигофрен и точно защото е олигофрен онези са му напълнили главата с 40те девственици чакащи го на набето и защото е олифрен се върже на глупостите , сложи тиктакащия колан и бууууууум.
Пичовско е фамилията , която първа е разбрала , че е олифрен и ще направи някоя олигофрения .........да я избием.
ПИ - ЧО - ВЕ

[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]

[offtopic]Както написах и по-горе , рискувам бан ако продължа по темата :)[/offtopic]

[offtopic]Няма лошо да се информираш малко повече. С такива съседи без драконови мерки, нямаше да са оцелели като държава. Това са бели хора в океан от орки около тях, всеки от които иска да ги избие. Не ги бъркай с известните милиардерски фамилии, които са надрастнали националното и са си създали собствен свят за техен кеф със спонсорирането на разни НПО-та с цел разделение и хаос.[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 авг 2023 16:43

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
Soulen написа:
tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:
tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам :lol:

То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D

Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид :lol:

Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.

А ако фамилията го е изгонила , защото е олигофрен и точно защото е олигофрен онези са му напълнили главата с 40те девственици чакащи го на набето и защото е олифрен се върже на глупостите , сложи тиктакащия колан и бууууууум.
Пичовско е фамилията , която първа е разбрала , че е олифрен и ще направи някоя олигофрения .........да я избием.
ПИ - ЧО - ВЕ

[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]

само който не е работил в хотел, пълен с евреи с шапчици на главата може да твърди, колко готини хора са живущите в Израел :)
Ти си говорил с военен пенсионер, аз пък съм пътувал в самолет пълен с гореописаните :)
Монетата има винаги две страни.
И да подчертая - далеч съм от антисемитизма като идеи.
А още по-дебело да подчертая - най-важното е да ги отстраним :)
Да ги минем, както вече казах е кауза пердута :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 авг 2023 16:55

Soulen написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
Soulen написа:
tmanolov написа:Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид :lol:

ПИ - ЧО - ВЕ

[offtopic]Както написах и по-горе , рискувам бан ако продължа по темата :)[/offtopic]

[offtopic]Няма лошо да се информираш малко повече. С такива съседи без драконови мерки, нямаше да са оцелели като държава. Това са бели хора в океан от орки около тях, всеки от които иска да ги избие. Не ги бъркай с известните милиардерски фамилии, които са надрастнали националното и са си създали собствен свят за техен кеф със спонсорирането на разни НПО-та с цел разделение и хаос.[/offtopic]

[offtopic]Имаш предвид , че са нещо като папагал Ара насред големият бариерен риф пълен с акули.
Тук идва въпроса , защо е там ?
Да си представим ден , в който се събират световните лидери и си казват - Писнаха ни мангалите в нашите страни. Да ги съберем и да им направим държава......къде са най-много ? България и Румъния. Ок даваме им северна България и южна Румъния , ще я кръстим Мангалия.
Та дали ние ще сме им добри съседи ?[/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 авг 2023 17:02

LoveAndPeace написа:[offtopic]Имаш предвид , че са нещо като папагал Ара насред големият бариерен риф пълен с акули.
Тук идва въпроса , защо е там ?
Да си представим ден , в който се събират световните лидери и си казват - Писнаха ни мангалите в нашите страни. Да ги съберем и да им направим държава......къде са най-много ? България и Румъния. Ок даваме им северна България и южна Румъния , ще я кръстим Мангалия.
Та дали ние ще сме им добри съседи ?[/offtopic]

[offtopic]Територията е на Великобритания и могат да разполагат с нея както си искат. Доколкото знам ЕС не е суверен в България, докато по това време Великобритания и Франция притежават 1 цял континент Африка и големи части от Азия + малко Южна Америка и острови по цялото кълбо.[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 авг 2023 17:16

Понеже виждам че ги превъзнасяте онези от божи гроб.....Сестра ми е от дълги години управител на хотел в Слънчака. Та там идват такива от Израел. Пълна потрес са и самочувствие сякаш сме им роби. Претенции до небесата. Говоря за по младото поколение 25-40 год. Майната им...... обаче ако ги отстраним ще се насладим на истински класен отбор. Много добри приходи от тел. права. ;)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 18:19

Не съм на ти с кандидатите в елиминациите,защо Зоря Луганск,Чукарички Аякс са поединично и не играят с друг
САМО ЛЕВСКИ!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 авг 2023 18:19

NOMER14 написа:... Първо да отстраним евреите. Досега не сме играли с такива.

Сме, сме:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 0%B0%D0%BD

2003/04 Купа на УЕФА Левски (София) 0 – 1, 0 – 4
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 авг 2023 18:42

На вниманието на Съдийската комисия и футболната общественост,

Обръщаме внимание на един тревожен факт, на който станахме свидетели по време на двубоя между „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“ на „Лаута“. На ваше разположение сме предоставили извадка от ситуации през второто полувреме, в които общото загубено време от смени и прекъсвания на играта за оказване на медицинска помощ е 12 минути. На фона на всичко това, главният рефер Волен Чинков назначи само 3 минути продължение на срещата. С това не искаме да оправдаем загубата на „Левски“, но искаме да обърнем внимание, че подобни плахи прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола, след като само в рамките на последните дни в европейските клубни турнири станахме свидетели на огромни продължения при далеч по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се искрено да бъдат взети мерки и съдиите да проявяват по-голяма смелост, независимо от резултата на терена!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=92vzTvk74B8[/youtube]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 авг 2023 19:07

Юношата на Левски – Антоан Стоянов – премина в италианския Емполи. Неговият мениджър – Виктор Кирков – гостува в “Студио Дерби” на KotaSport.com, където пред водещия Георги Симеонов говори за трансфера.

“Първите ми клиенти футболисти бяха Пламен Андреев, Асен Митков и Антоан Стоянов. Първите двама в момента са титуляри в Левски. Антоан, за съжаление, нямаше как да бъде налаган тази година. Няма треньор на водещ отбор, който да заложи на двама 18-годишни футболисти в средата на терена. Това беше ясно. Въпреки това, интересът на Емполи дойде официално още преди месец и половина, но от Левски държаха новият треньор да бъде назначен и той да прецени сам дали ще ползва услугите на Антоан. Стана ясно, че този сезон ще бъде налаган Асен Митков. Тогава започнахме да търси варианти къде Антоан ще продължи кариерата си. Емполи беше най-разумният вариант. В Италия има два клуба, които работят отлично с млади футболисти. Това са Емполи и Аталанта. Аталанта работи по-скоро за изграждане на футболисти за други клубове, докато Емполи има отлична приемственост между школата и първия отбор. В момента в първия отбор има шестима футболисти от школата. Това е един от клубовете, чиято стойност на футболистите е на четвърто място отзад-напред. Само че тази стойност е над 76 милиона евро. А цялата Първа лига на България се остойностява на 163 милиона евро. Значи говорим за приблизително половината от стойността на цялата Първа лига. А Антоан има реалната възможност, защото той има всички предпоставки като личностни и футболни качества, да успее. За момента нямаме българин, който да е успял в Италия”, коментира Кирков в “Студио Дерби” на KotaSport.com.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 19:26

Този от Локо в 78 Мин. Си игра като посрещач във волейбола,ама нямаме пари за вараджиите
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”