Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам
То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D
Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид
Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.
Присъда без съд

А ако фамилията го е изгонила , защото е олигофрен и точно защото е олигофрен онези са му напълнили главата с 40те девственици чакащи го на набето и защото е олифрен се върже на глупостите , сложи тиктакащия колан и бууууууум.
Пичовско е фамилията , която първа е разбрала , че е олифрен и ще направи някоя олигофрения .........да я избием.
ПИ - ЧО - ВЕ
- LoveAndPeace
- Контакти:
Kotooshu написа:От Трибуна Левски, малкия Гаоте си заминава... някой с инфо?
Някъв сутринта разправяше във фенска страница в ЛицетоКнига , че предложили на родителите му "сделка която не могат да откажат" и отиват във Франция.
П.С. Не е изненадващо , защото който се е заел с уеб представянето му не е аматьор. Тубата е пълна с дузина клипове и често се качват нови.
Последна промяна от LoveAndPeace на 07 авг 2023 16:29, променено общо 1 път.
LoveAndPeace написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам
То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D
Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид
Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.
Присъда без съд![]()
страшно пичовско
А ако фамилията го е изгонила , защото е олигофрен и точно защото е олигофрен онези са му напълнили главата с 40те девственици чакащи го на набето и защото е олифрен се върже на глупостите , сложи тиктакащия колан и бууууууум.
Пичовско е фамилията , която първа е разбрала , че е олифрен и ще направи някоя олигофрения .........да я избием.
ПИ - ЧО - ВЕ
Родителите много добре знаят какво прави той. Винаги могат да го предадат на властите и да не заемат неговата страна. Тук говорим за престъпления срещу човечеството и тероризъм, а не за бой за паркомясто и ограбена бензиностанция.
За мен трябва да бъдат мазани със свинска мас и екзекутирани публично за назидание на всички, но обществото не е узряло за истинска борба с проблема и драстични мерки.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
LoveAndPeace написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам
Присъда без съд![]()
страшно пичовско
ПИ - ЧО - ВЕ
[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Soulen написа:LoveAndPeace написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам
Присъда без съд![]()
страшно пичовско
ПИ - ЧО - ВЕ
Родителите много добре знаят какво прави той. Винаги могат да го предадат на властите и да не заемат неговата страна. Тук говорим за престъпления срещу човечеството и тероризъм, а не за бой за паркомясто и ограбена бензиностанция.
За мен трябва да бъдат мазани със свинска мас и екзекутирани публично за назидание на всички, но обществото не е узряло за истинска борба с проблема и драстични мерки.
Не е тук мястото. Ако напиша още нещо , ще последва фризер за поне месец.
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам
Присъда без съд![]()
страшно пичовско
ПИ - ЧО - ВЕ
[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]
[offtopic]Както написах и по-горе , рискувам бан ако продължа по темата

LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:От Трибуна Левски, малкия Гаоте си заминава... някой с инфо?
Някъв сутринта разправяше във фенска страница в ЛицетоКнига , че предложили на родителите му "сделка която не могат да откажат" и отиват във Франция.
П.С. Не е изненадващо , защото който се е заел с уеб представянето му не е аматьор. Тубата е пълна с дузина клипове и често се качват нови.
Следя го в тубата и има доста клипове, а и качествени, между другото и Филип Кръстев е бил така в тубата.
Чудех се как можем да го задържим това дете, сигурно дават луди пари на родителите му.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tmanolov написа:[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]
[offtopic]Аз съм ходил в Израел по медицински причини. Беше за кратко, но останах много доволен. Единствения им минус са онея ортодоксални олигофрени с облекло в стил амиши. Дори повечето нормални хора им се дразнят. Хората там знаят България с добро, въпреки опитите на нашите комуняги да очернят Цар Борис и по този начин и България. С удоволствие ще се върна този път за туризъм някой ден.
Най-забавното е, че в сегашния либерален свят, Евреите станаха лошите и скоро ще ги сравняват с нацисти. Това, ако не е брутална ирония на съдбата, не знам

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!