tmanolov написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам

То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D
Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид

Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.
Бъркаш двата щата - и аз съм бил в Израел, и да, сравнени със съседите им са не китка, ми направо букет. Но да не бъркаме Бг евреите с някои други - нашите, а и тези на комшиите, са диви комунисти, които имат една драма в момента - че ги пишат спасени, а не преживели ВСВ, ерго нямат компенсации. Въпросните мразят всичко в нашата държава по този повод, та в този ред на мисли ще ни сцепят за мача с тях от доноси. Родни доноси - не че няма да има за какво да се хванат, нали

Аз коментирам само евреите от Израел. За мен тяхното управление е най-правилната форма. Гражданите и националния интерес е на първо място и не се съобразяват с либерални простотии. Наказанията са много строги и безкомпромисни. От една гола пустиня направиха Оазис.
Там хората са калени в бой буквално и не се отпускат от лесен живот като в Европа, където се занимават със зелени дивотии, права на човека, полове и подобни простотии.
За да не съм офтопик, бием ги в двата мача и пълним нацито срещу Айнтрахт.