Висша лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот Udoji90 » 06 авг 2023 20:23

Аз няма особено да се хваля, то се знае, че Сити често си барат та**ците в тоя мач, ама някой трябва да ми обясни как Родри не получи нито един картон днес, да му п*кам на критериите на тоя чернодрешко. :x А Рамсдейл в последните няколко дни вече втора дузпа спасява (в случая точно на Родри), да не повярва човек. :lol:
Иначе знам, че предсезонната подготовка не трябва да се взима толкова насериозно, ама от видяното ми се струва, че все още сме онзи изчерпан и безидеен отбор от края на миналия сезон, та няма да се изненадам и на изпадане от 4-ката. Джамът ни засега ми се вижда спорен като цяло, а май няма изгледи да се вземат резерви на Сака и Жезус.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 авг 2023 21:50

Не беше добре да взимаме тоя трофей. Досега май никой не е печелил титлата след Комюнити Шийлд :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 авг 2023 22:12

Аз нямам против, щото друг и без това едва ли ще вземем през сезона. Най-много FA Cup - там поне сме си сила.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 авг 2023 00:10

locke написа:Уулвс и Палас не са изпадали скоро :mrgreen:

Конкретно тия двата ако се изметат, заедно с Борнитата, ще е идеално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 авг 2023 00:52

Ако Артета продължи да пуска Хаверц нападател Арсенал ще страдат доста, само като видях състава бях убеден, че няма как да вкарат гол. С един случаен рикошет им върза де, ама....не разбирам как може да имаш Нкетия и да пускаш Хаверц нападател ? след като е ясно, че Еди просто няма как да е по-зле. И двете ситуации първото ги вкарваше, 100 %. Хаверц дори не се опита да я насочи направо уцели Ортега :D дано Жезусчето се оправи скоро щото Арсенал ги харесвам и не искам да вкарват по 1 гол на 3 мача
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 07 авг 2023 08:50

Хаверц си тръгна щото го пускаха фалшива деветка, за да отиде в Арсенал и пак да го пускат фалшива деветка :mrgreen: и да се скъсва да пропуска :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2023 09:42

Хаверц в повечето случаи най-вероятно няма да е фалшива 9-ка (в момента Жезус е контузен, иначе сигурно щеше да си почне вчера), а за Нкетия хич не съм убеден, че щеше да е по-добре, да не говорим, че и Жезус е изпускал подобни положения. Първият пропуск на Хаверц вчера за мен всъщност дори не беше толкова негова вина. Бен Уайт му пусна неудобно подаване зад него, та трябваше да се обръща, за да овладее, и да се завърти отново, за да стреля. Според мен всъщност си изигра много добре ситуацията - да стреля през двама защитници и без да вижда изобщо къде е Ортега, не бих му търсил особена вина. За втората ситуация вече няма много оправдания.
Отделно да припомня, че не само централните нападатели в даден отбор бележат голове. Миналия сезон Йодегаард и Мартинели имаха по 15+, Сака беше с двуцифрен брой голове и асистенции, а Тросар само за периода си при нас направи също поне 10 асистенции. Така че далеч не зависи само от Жезус/Хаверц дали ще вкарваме по 1 гол на 3 мача, или повече. ;)

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 07 авг 2023 14:43

на мен ми се струва че наличието на Хаверц в отбора ще доведе до по малко шансове и съответно голове от Йодегаард, Мартинели и Сака, но да видим :mrgreen:

пс - гледам в чемпиън Лестър, Сотън и Лиийд добре изглеждат като играчи, но сякаш на Лийдс ще е най трудно да се върнат :?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 авг 2023 16:02

Сотон и Лестър и на мен ми изглеждат фаворити за завръщане, въпреки че взеха не леки победи в първия кръг. Особено първите имат състав, с който трябва да я прегазят дивизията, в петък играха без Ливраменто и Лавия и пак си доминираха доволно. Вече ако продадат Уорд Прауз и Адамс ще стане доста по-трудно. Лестър обърнаха Ковънтри, но мачът беше двуостър и имаха доста късмет че гостите не поведоха с повече от един гол.

Лийдс май тепърва ще губят играчи, та да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 авг 2023 19:01

boabbb написа:Не беше добре да взимаме тоя трофей. Досега май никой не е печелил титлата след Комюнити Шийлд :lol:

Юнайтед няколко пъти. Арсенал, Челси, Сити
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”