efbet Лига 4-ти кръг: Локо (Пд) - Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига 4-ти кръг: Локо (Пд) - Левски

Мнениеот NOMER14 » 05 авг 2023 17:46

Странни мачове изиграхме с Локо Пд миналия сезон.
В първия не победихме на Герена в оная върволица без победи - изравниха накрая.
За втория очаквах да ни помогнат за третото място, но не би.
В третия не се опълчиха много да сме четвърти.
Що така бе, смърфове?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 авг 2023 20:45

От 2010 насам в малкото случаи, когато сме във възход, най-често мач с Локо Пловдив ни спира. С оглед на следващите мачове много ми се иска да бием утре...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 авг 2023 22:56

Едно време Червената хунта получаваше даром точките от другите четири армейски отбора + Враца и Берое. Можехме да разчитаме само на двете Локота да ги бият. Не че сега е по-различно с преместения отбор.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 авг 2023 10:24

Аз пък съм твърдо против отлагане на мачове.
Нямаме много контузени играчи, има възможност да се даде почивка на някои футболисти, други да влезнат да играят.
По - добре да играем сега , отколкото декември, когато не се знае в какво състояние ще са стадионите.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2023 10:36

Много труден мач ни очаква. Но и домакини да бяхме пак нямаше да е лесно. Интересен ще ми е стартовия състав. Според мен трябва да има промени. Очаквам Дарлан да е титуляр. Жегата и мачовете през 3-4 дни е попревършила силите на доста от титулярите.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 авг 2023 10:59

Този мач винаги го чакам с удоволствие, защото играе любимият Левски с достойния Локо-Пловдив. Надявам се все така атмосферата по трибуните да е футболна, а не псевдо фенска и по-добрият да победи. А кой е по-добрият днес - Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2023 12:27

Отдавна не съм чакал с такова нетърпение мачове на Левски, без значение у нас или в евротурнири.
Отборът играе добре, на моменти атрактивно, а с албанците се видя, че може и прагматично, което съвсем не беше грозно.

Точно подобен подход очаквам от Левски и тази вечер.
На тласъци, ще се опитаме на моменти да ги притискаме зверски ( дано поддадът или да ни върже ) ... Но през по голямата част ще играем фрагментарен футбол и ще гледаме да не се изцедим физически.
Не е изключено и морално-волевите качества да си кажат думата, а при нас настроението е приповдигнато, а това понякога дава повод да се пробват нестандартни неща, които пък може да решат завързан мач.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 06 авг 2023 12:45

noo написа:Много труден мач ни очаква. Но и домакини да бяхме пак нямаше да е лесно. Интересен ще ми е стартовия състав. Според мен трябва да има промени. Очаквам Дарлан да е титуляр. Жегата и мачовете през 3-4 дни е попревършила силите на доста от титулярите.

Дарлан да е титуляр не означава ли, че някой от другите ви бразилци ще е извън групата? Кой е фаворит за това според вас? На мен Роналдо не ми харесва много, честно казано, ама при положение, че резерва ще ни играе на левия бек заради червения картон на Лясков, не знам дали Костов ще си позволи точно него да изкара.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 06 авг 2023 12:48, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2023 12:47

Plovdiv_1926 написа:
noo написа:Много труден мач ни очаква. Но и домакини да бяхме пак нямаше да е лесно. Интересен ще ми е стартовия състав. Според мен трябва да има промени. Очаквам Дарлан да е титуляр. Жегата и мачовете през 3-4 дни е попревършила силите на доста от титулярите.

Дарлан да е титуляр не означава ли, че някой от другите ви бразилци ще е извън групата?

Да.
Още не са обявили групата за мача. Тогава ще е ясно дали Дарлан може да бъде включен в мача.

Върни се в “Левски”