Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 05 авг 2023 23:45

Der Schmarotzer написа:Какво е общото между Сепси и Цска Тире София? Бурният секс, при който вторите са в ролята на булката!
Залавие в спортен всекидневник:
"След бурния секс снощи, Сепси докара на Цска Тире София сепсис на устните!"

Много акъл има в теб ! Личи си по вицовете :)
Мислех че vlong е най..най ... най ама и ти си талант.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 авг 2023 00:04

gihuelo написа:
Der Schmarotzer написа:Какво е общото между Сепси и Цска Тире София? Бурният секс, при който вторите са в ролята на булката!

Дори и Сисито беше една идея по-добре от тях.
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 авг 2023 00:23

CSKA 78 написа:И защо Стаяуа да са продали мача?! Остави конспирациите, аз не съм им фен! Но вярвам на това, което виждат очите ми! И изпълнителите на дузпите не ги изпълниха като професионалисти, при това срещу вратар/защитник без никакъв опит! :o

И всичко е било яко дирижирано да изгонят основния вратар, да се стигне до изпълнение на по СЕДЕМ дузпи и т.н.
Бягай в някой форум където си вярвате на идиотщините
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 06 авг 2023 00:30

Бакеро ще излезе заклет припознавач! :mrgreen:

„Имахме две седмици да тренираме, което е нещо ново за мен и това никога не ми се е случвало. Отборът е много мотивиран да спечели срещу ЦСКА в неделя. Чакам с нетърпение мача в неделя, а отборът се подобрява с всяка следваща тренировка“, заяви на пресконференция треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро.

„Очаквам най-добрия ЦСКА след загубата от Сепси. Всеки отбор, който претърпи такова поражение, играе в следващия много по-интензивно и по-опасно. Няма значение схемата на ЦСКА, защото ги познавам от първенството и мачовете им в Европа“, каза още испанският специалист.

„Разбира се, че имахме много време да тренираме и отборът се подобрява в този процес, но истински важни са официалните мачове, защото в тях може да си види къде и какво трябва да се подобри в отбора. Всеки един ден е една възможност. Футболистите на Славия имат уважение към ЦСКА, но искат единствено победата“, заяви Бакеро.

„Сибири Кейта тренира много добре и само е въпрос на време да преценим дали ще влезе в групата. Играл съм срещу ЦСКА като футболист. Познавам отбора още, когато Христо Стоичков не играеше там. Това беше през 1981 година“, каза още той.

Бакеро има предвид мачовете между ЦСКА и Реал Сосиедад за КЕШ. „Червените“ елиминират тогавашния два пъти поред шампион на Испания след 1:0 тук и 0:0 в Сан Себастиян. Бакеро получава тежка контузия на реванша.

„Не ме интересуват статистиките. Всеки мач започва от 0:0. Старите резултати са останали в миналото. Мен ме интересуват само статистиките, от когато съм тук“, заяви старши треньорът на Славия.

„Историята на футбола в България е започнала със Славия, но като излезеш на терена всеки отбор защитава своята чест. Ще излезем да защитим честта на отбора. Много съм доволен духа на моите играчи, всеки ден се опознаваме все по-добре с тях. Нямаме дългосрочни цели, но има една група от играчи, които искам да се подобряват и да играят все по-добре“, завърши Хосе Мари Бакеро.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 авг 2023 01:07

Ники Илиев в ЦСКА 1948
https://dsport.bg/sdelkata-e-fakt-nikol ... aRj3AJ0UOk
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 авг 2023 01:24

Утре Тирето с безпроблемна победа! Продължават да мечтаят с уговорките!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 авг 2023 07:25

ugly bug написа:
dedko2022 написа:
vlong написа:Една друга статистика е от 2006/7.
Левски в група на ШЛ!
Умрялото не успя ,новото пък хич

Ами от 2006 са точно 17 години. :)

Скапах му телефона и не може да ползва калкулатора за да ги сметне...
:lol: :lol: :lol:

По - лесно се смята като се извадят последните 8 оранжеви години. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 авг 2023 07:42

gihuelo написа:

На български се каза ум. Ама то ДНК-то ти е такова едно с полумесец и звездичка.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 авг 2023 07:57

realno написа:
ugly bug написа:
dedko2022 написа:
vlong написа:Една друга статистика е от 2006/7.
Левски в група на ШЛ!
Умрялото не успя ,новото пък хич

Ами от 2006 са точно 17 години. :)

Скапах му телефона и не може да ползва калкулатора за да ги сметне...
:lol: :lol: :lol:

По - лесно се смята като се извадят последните 8 оранжеви години. :mrgreen:

Трудно ви е! Виждам го..!
Децата смятат на пръсти, но вие с тези копита.....
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 авг 2023 09:32

Бакеро не се интересувал от статистиката,сегашното положение било важно,ми то и с историята е така,не те интересува.цецка бакеровска умря 2016.
Чакалите и разнесоха мършата.
Това дето ши играеш е от Лоич,не си виждал още такова чудо,никой в Европа и по целия свят.Само тук в Родината на пели то,дето много я обича ама не ще да си плаща дълговете.Само тук в Бълхария
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”