Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
И защо Стаяуа да са продали мача?! Остави конспирациите, аз не съм им фен! Но вярвам на това, което виждат очите ми! И изпълнителите на дузпите не ги изпълниха като професионалисти, при това срещу вратар/защитник без никакъв опит! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Долу ръцете от Иван Тирецов-Дузпата, ей!
Не стига, че в правоприемника на Литекс не останаха българи, та дайте и него да смачкат сега.
Освен това нали оранжевата майчица ни изясни, че бил изкусен изпълнител на дузпи - вратаря гледал, въртял очи, обръщал глезена в последния миг, залъгвал със засилката и т. н.
Всеки футболист изживява трудни периоди.
Пълна подкрепа за Тирецов!

Не стига, че в правоприемника на Литекс не останаха българи, та дайте и него да смачкат сега.
Освен това нали оранжевата майчица ни изясни, че бил изкусен изпълнител на дузпи - вратаря гледал, въртял очи, обръщал глезена в последния миг, залъгвал със засилката и т. н.
Всеки футболист изживява трудни периоди.
Пълна подкрепа за Тирецов!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

dedko2022 написа:Струва ми се, че НЕМ няма шанс да се доближи до "постиженията" на Кауна от миналата година, та в този аспект е далеч от треньор N1 на България за 2022г.
Люляковото серце няма да позволи на преименуваното сръбско менте да подобри рекорда на рибаря. Той знае как да поддържа пропагандата за да ви баламосва. Балона трябва да се надува, поне до следващото Пепси.
Последна промяна от realno на 05 авг 2023 22:11, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
CSKA 78 написа:Dust написа:Тоя НЕМ ще се окаже Оникален специалист, дано да изкара два месеца начело на ЦСКА-София
Да видим кои са конкурентите ни! Петев на делиорманци, Костов на Динамо-София, Рибарски на Числата и Ил.Илиев на Черно Море! Никой от изброените не изпъква с визитка, така че на хартия НЕМ е по-добър от тях! Останалите са треньори на по-слаби отбори, което ги поставя надолу в класацията! Например Бакеро, който може да е добър треньор, но не е факир! Разполага в Славия с определени футболисти, и ако се преборят за първата 6-ца, ще е голям успех за тях!
Остава "маестрото" да покаже и на практика - на терена, че е по-добър от останалите! Което както съм писал би трябвало да не е особено трудна задача, с оглед потенциала на изброените най-горе специалисти! Ако не се справи, ще го сменим и толкова!
Да не си пил развалено Пепси?

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Какво е небето? Синьо! Какво е морето? Синьо! Какъв е гъзът на маймуната? От храсталака на Кочин парк се чува тих гласец с ловешки акцент - насексен!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Какво е общото между Сепси и Цска Тире София? Бурният секс, при който вторите са в ролята на булката!
Залавие в спортен всекидневник:
"След бурния секс снощи, Сепси докара на Цска Тире София сепсис на устните!"
Залавие в спортен всекидневник:
"След бурния секс снощи, Сепси докара на Цска Тире София сепсис на устните!"
Последна промяна от Der Schmarotzer на 05 авг 2023 22:14, променено общо 2 пъти.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
CSKA 78 написа:alexdb написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Какво да се прави полуаматьорските отбори свършиха! Добре че извадихте много голям късмет с тези северномакедонци, иначе можеше още този предварителен кръг да сте аут! Сега поне ще изиграете още два мача срещу израелци, и след тях ще се върнете в кочината, наречена БГ първенство! А в нашето първенство сте абонирани за баражите! Просто няма какво да се обърка! Ха-ха!
Ти още ли си мислиш, че израелският клубен футбол е по назад от нашия? Ми че техни отбори се представяха в групите на ЕКТ и ШЛ доста добре, даже не си спомням кои точно биха Челси в Лондон с 4:1. И отбор от Форьорските острови би Ференцварош в Будапеща с 3:0, а Сепси показа нагледно колко изостава нашия футбол.
Къде видя да съм написал, че израелското първенство е по-слабо от нашето?! Но Апоел Беер Шева миналият сезон се спасиха от изпадане!
И са в ЕКТ, защото спечелиха тяхната купа на страната!
След като смятам, че отпадането ви е почти сигурно, при това срещу отбор от долната половина на таблицата в Израел, тогава явно не сте особено вдъхващи доверие, меко казано!
Вие така смятахте и преди мачовете ни с ПАОК.
Тоя припок пак е гледал нещата с класирането наобратно![]()
https://www.flashscore.bg/standings/6cJQMtRg/SEV7OMVt/#/AZrtT2NP/table/overall
Ами...Нарочно е направено, динамовче! Исках да проверя колко от вас внимават! Оказва се, че никой не го интересува израелското първенство и никой не го следи! Ако и треньорите са ви такива, каквито сте във форума, тогава положението е много зле и ще паднете яко!
ПП Иначе израелското първенство било много силно, разбираш ли, само дето никой не се интересува от него! Ха-ха!![]()
Ти румънското следиш ли го?

Какво има да му следим на израелското първенство. Средняшко. Което казано на прост език значи доста по-качествено от нашето.
А какво ще стане на двата ни мача предстои да видим. За Беер Шева плюса е, че са доста по-качествен отбор от нас. Но пък плюсът за нас е, че тяхното първенство не е почнало и тия на този етап не са влезли в ритъм.
realno написа:CSKA 78 написа:Dust написа:Тоя НЕМ ще се окаже Оникален специалист, дано да изкара два месеца начело на ЦСКА-София
Да видим кои са конкурентите ни! Петев на делиорманци, Костов на Динамо-София, Рибарски на Числата и Ил.Илиев на Черно Море! Никой от изброените не изпъква с визитка, така че на хартия НЕМ е по-добър от тях! Останалите са треньори на по-слаби отбори, което ги поставя надолу в класацията! Например Бакеро, който може да е добър треньор, но не е факир! Разполага в Славия с определени футболисти, и ако се преборят за първата 6-ца, ще е голям успех за тях!
Остава "маестрото" да покаже и на практика - на терена, че е по-добър от останалите! Което както съм писал би трябвало да не е особено трудна задача, с оглед потенциала на изброените най-горе специалисти! Ако не се справи, ще го сменим и толкова!
Да не си пил развалено Пепси?
Горе главите, уважаеми припознавачи!
Остават по-малко от 24 часа до падането на карантината ви, утре около 21:15 пак ще изкарате муцунки навън.
Остават по-малко от 24 часа до падането на карантината ви, утре около 21:15 пак ще изкарате муцунки навън.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

dedko2022 написа:vlong написа:Една друга статистика е от 2006/7.
Левски в група на ШЛ!
Умрялото не успя ,новото пък хич
Ами от 2006 са точно 17 години.
Скапах му телефона и не може да ползва калкулатора за да ги сметне...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?