Лц преди да станат шампиони бяха в Б групата предишната година! Но за разлика от корумпираното БГ първенство, явно в Румъния все още се играе футбол, а не играят парите, поне в някои мачове!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
CSKA 78 написа:Да не би повечето Х хромозоми да ти объркват мисленето?! Ха-ха!
Прочети пак хубаво какво съм написал и...след това го прочети още няколко пъти, а след това го осмисли!![]()
realno написа:Остави Пепсито, ами я кажи как завършихте на 20+ точно пред нас с ганкиното хоро? Доволни ли бяхте ?![]()
![]()
CSKA 78 написа:Изолда, явно не разбираш, понеже не ти стига умственият багаж! Обаче Сепси имат 2 купи и една супер купа в последователни години! Миналата година им беше дебютът в ЕКТ! Става въпрос дали могат да станат шампиони догодина?! Като до момента са на 4-то място от 3 мача! Имат две победи и един равен, и нито един допуснат гол!
Лц преди да станат шампиони бяха в Б групата предишната година! Но за разлика от корумпираното БГ първенство, явно в Румъния все още се играе футбол, а не играят парите, поне в някои мачове!
TristaNNN написа:ugly bug написа:Трахизанка, в понеделник се отбий през офиса за да ти платим за добре свършената работа с бомбите..
Браво, момче !
На дивана офис ли му викате в Ловешко?
CSKA 78 написа:realno написа:Остави Пепсито, ами я кажи как завършихте на 20+ точно пред нас с ганкиното хоро? Доволни ли бяхте ?![]()
![]()
Ами как?! Според теб и други като теб с голям късмет! А вие бяхте с г-н "правилен футбол", и въпреки това записахте антирекорд от 11 поредни мача без победа! Та...прокобата според вас ви е попречила да сте по-напред в класирането!
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, THE G.A.M.E и 43 госта