vlong написа:Пуканка ,къде си ?
35 х. еврака ,УЕФА чака
Скоро и нас ще чака подобно наказание заради сините припоци от сектор Б.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Пуканка ,къде си ?
35 х. еврака ,УЕФА чака
1914.1902 написа:Ачко нищо ли не е написал в тъпоспорт? Какво стана със сигнала му до УЕФА за Лудогорец - Левски (3:2)? Чета, че Ники Александров и Явор Кръстев не са се явили в студиото на Пред стадиона.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Дисциплинарната комисия към европейската футболна централа потвърди официално и тежкото наказание на Левски след гостуването в Скопие. “Сините” са глобени с общо 40 000 евро, а към това е добавено и частично затваряне на стадиона за един домакински двубой. Последното влиза в сила при следващо провинение на феновете през следващите две години. Твърде вероятно е то да се активира след инцидентите по време на реванша с Шкупи и българският гранд да не получи разрешение да продава билети за част от сектор “Б” за домакинството срещу Апоел (Беер Шева).
Също така УЕФА дава 30-дневен срок на Левски да се свърже с Шкупи за уреждане на щетите, причинени от “сините” привърженици на стадиона в Скопие.
CSKA 78 написа:alexdb написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Какво да се прави полуаматьорските отбори свършиха! Добре че извадихте много голям късмет с тези северномакедонци, иначе можеше още този предварителен кръг да сте аут! Сега поне ще изиграете още два мача срещу израелци, и след тях ще се върнете в кочината, наречена БГ първенство! А в нашето първенство сте абонирани за баражите! Просто няма какво да се обърка! Ха-ха!
Ти още ли си мислиш, че израелският клубен футбол е по назад от нашия? Ми че техни отбори се представяха в групите на ЕКТ и ШЛ доста добре, даже не си спомням кои точно биха Челси в Лондон с 4:1. И отбор от Форьорските острови би Ференцварош в Будапеща с 3:0, а Сепси показа нагледно колко изостава нашия футбол.
Къде видя да съм написал, че израелското първенство е по-слабо от нашето?! Но Апоел Беер Шева миналият сезон се спасиха от изпадане!
И са в ЕКТ, защото спечелиха тяхната купа на страната!
След като смятам, че отпадането ви е почти сигурно, при това срещу отбор от долната половина на таблицата в Израел, тогава явно не сте особено вдъхващи доверие, меко казано!
Вие така смятахте и преди мачовете ни с ПАОК.
Тоя припок пак е гледал нещата с класирането наобратно![]()
https://www.flashscore.bg/standings/6cJQMtRg/SEV7OMVt/#/AZrtT2NP/table/overall
Ами...Нарочно е направено, динамовче! Исках да проверя колко от вас внимават! Оказва се, че никой не го интересува израелското първенство и никой не го следи! Ако и треньорите са ви такива, каквито сте във форума, тогава положението е много зле и ще паднете яко!
ПП Иначе израелското първенство било много силно, разбираш ли, само дето никой не се интересува от него! Ха-ха!![]()
damyanov1963 написа:... пак единичната ви утеха остава евентуална загуба на Левски
realno написа:vlong написа:Пуканка ,къде си ?
35 х. еврака ,УЕФА чака
Скоро и нас ще чака подобно наказание заради сините припоци от сектор Б.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Трахизанка, в понеделник се отбий през офиса за да ти платим за добре свършената работа с бомбите..
Браво, момче !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Highlander, TristaNNN и 17 госта