BRF написа:Soulen написа:ReBorn1982 написа:Soulen написа:Нищо общо. Политиците им плащат, тях ги разбирам.
Аха ..... в други държави, включително САЩ, предаването/продаването на националните интереси и службата в полза на чужда държава, се смятат за изключително тежко престъпление и се налагат сурови присъди ....
Но ти проявяваш разбиране към това, че български политици служат на чужда държава (САЩ), защото им ..... плащали.![]()
Естествено. Все едно в цяла Европа не си продават интересите. Тук се продават на САЩ и на Русия.
Разликата е, че има орки, които прегръщат руски знамена и говорят за някакво братство, докато американофили не съществуват. Само русофоби.
Разбирам хората, които мразят САЩ и Русия, не разбирам хората, които може да обичат някоя от тези държави.
Против съм разбира се развяване в България на друг флаг освен българския,но какво ви пречи руския при положение,че аплодирате украйнския?Къде е разликата,чуждия флаг е чужд!
Освен това,няма нужда да се пренарежда историята само за да отговаря на това,което е към днес УЖ настроението и да се стига до изкривявания както при убочението през комунизма!Аз лично съм благодарен на Русия за войната която води и ние се освобождаваме от Турско присъствие или както е политкоректно сега да се нарече!Позновайки историята,от тогава 1878 година,май никога не сме били на една страна,да не говорим ,че пряко са се били нашата и тяхната войски!Затова няма русофилство както го наричате вие тук,а има хора като мен и много други,които просто виждаме манипулациите на управляващи и медии!Давам ти пример:
Преди няколко дни "Правосъдие за всеки" не политическа структура от юристи помагаща за съдебна реформа в България с опита и знанията си-излязоха и казаха,че това което за работили заедно с ПП и най-вече с великия радетел на реформата Христо Иванов от ДБ,няма нищо общо с промените вкарани в общите им предложения , а се виждат законите на герб дпс!Или иначе казано,тези хора АЛАРМИРАТ ,че така желаната съдебна реформа,заради която УЖ имаме правителство няма да промени нищо,даже се увеличи възможността Главния прокурор да е вече 10 г,а не 7!Та тази новина получи 15 секунди във вечерните новини по Нова и 0 секунди по БТВ!Чувстваш ли се информиран?Мислиш ли ,че това заслужава отговори и депати от страна на Христо Иванов и компания?Не трябва ли да обяснят за какво става въпрос ?
Последните дни стават страшни работи в Африка,най-вече в Нигер където веят руски знамена и гонят и гонят Французи,освен това Буркина фасо и забравих коя друга държава казаха ,че ако някой нападне Нигер те ще я защитават!Такаааа,какво е важното за Нигер-Урана!Уранът се изкупеваШЕ от Франция вече е забранено!До тук съм като русофил пропангатор,какъвто не съм!Питам се обаче,след като вече няма уран за Франция,а ние трябва да купуваме УЖ ядрено гориво от тях ,какво ще правим с нашия АЕЦ?Не мислиш,че някой трябва да обясни това и да ти успокой или да се работи за руско или друго гориво?
Ще отговоря само по тема политика свят, другото ми е все тая. Вече съм казвал, че в някакви кочини от третия свят ми е все тая какво правят. Щом руснаците са успели да пробият там, приемам го за вярно без дори да съм го чел, нямам никакви проблеми с това. Извън бялата раса, Япония и Корея, другото са някакви диви кочини, извън цивилизацията. Аз съм твърдо ЗА ЕС да ги колонизира и да източва ресурсите. Като не могат да го правят, ще дойдат Китай или Русия нормално.
Украинския флаг е антируски. Украйна е просто средство за защита на българските интереси от влияние от Изтока.
Може възгледите ми да се приемат за расистки, макар че те всъщност са класови, негри и араби в белите държави могат да живеят като бели хора, не е задължително да са орки.