Kotooshu написа:[offtopic]TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN написа:Оф, като се почне с тоя ФБ драматизъм в стил Мажоритаршата....
Не казвам, че това е някое от нейните тролски пипала, ама как така 25 години ходила там, па едва ли не за сефте става въргал и гърмят бомби. Страшна "изненада", баси.
И не, не подкрепям бомбите и въргалите, ако и преди 20 години аз също да съм мятал, макар и не на стадиона, де!
Не искам изобщо да коментирам колко е "мъдро" решението да заведеш 14 годишна там в тия смутни времена, а щом е имало па чак такъв стрес, не ми се мисли в коя част са се набили, защо?
И пак не може да се порадваме на футбола като бели хора, а дъвчем глупости!
По добре да беше си замълчал.
Ако искаш да ти искаш профила на дамата, та си преценявай - раевистка ли е ква е ... ама грозно от твоя страна!
Я, чакай малко, ти кой беше да ми казваш да си замълчавам?
Нали е форум и всеки може да си дрънка и да дискутира?
Страшна драма на дамата, баси...
Успешен мач и класиране, пълен стадион, чудна хореография в духа на родолюбието, без обиди и фашизми, радост за цяла синя България, ама не - лични ФБ драми.
Понякога си мисля, че ние левскарите, а и българите по принцип, ако видим 99 красиви цветя и 1 лайно, ще почнем да ръчкаме с пръчка и да говорим само за лайното, дотолкова сме се засилили към примитивния битовизъм.
Бих стигнал и малко по-далеч в мнението си по темата как и къде с деца на стадиона и има ли почва родителския разум у нас, ама стига толкова. Споделих каквото мисля по темата, ако и да има несъгласни с мнението ми.[/quote[/offtopic]]
[offtopic]Никой нито те кара да четеш, какво пиша, коментирам или споделям.
Нито знаеш лично аз дали съм се радвал, дали ми развалиха вечерта или със свито сърце чакам наказанието... Дали и на мен са ми се случвали подобни или много по лоши преживявания по време и след мач, най вече с чичко ушев, биещи жени и малки деца и как съм реагирал . Та разбирам я дамата и съчувствам.... ама какво беше , раеви драми, евала!
И да, написаното от теб е изключително грозно, според моето мнение разбира се, па ти ако искаш го приемай или не, та по скоро боли ме ... швепса[/offtopic]
[offtopic]Кат ' те боли швепса се виж какво си написал за четенето на чужди мнения и остани със здраве.