Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика
абе да идва другата седмица и ще видиме кой кого,на приказки голям го вадят 

...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА
Аз съм за това, което казва Котев и Тъча. Дано се реализира и на практика.
- Saint Etienne
- Контакти:
3-0 или 3-1 за ЦСКА.
- child in time
- Контакти:
venelin_valchev написа:"Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика" - хахахахахахахах ,тлкова е смешно ама 4ак е траги4но смешно.
А за левскарите които отговарят на това твърдение ОТГОВАРЯМ - ми то това ви остана да се надявате на другите отбори тъй като вашият е "ЗЛЕ".![]()
![]()
![]()
![]()
Не смятам че е так толкова смешно! Един равен е възможен резултат! Яроста на Котев нормална!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Който от червените фенове каже какво значат тези 4 букви,ще го черпя една яка свинска пържола с червено вино и шкембе чорба за предястие.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
emarkon написа:DrAvalanche написа:Котев има цел. Какво лошо има в това? Защо да не иска победа над абревиатурата?
същата абревиатура септември ви е.а,след месец пак ще ви е.е и накрая отличията ще вземеа вие евро грандове се борете за европа със локото и черноморец
и миналата пролет щяхте да ни е.ете,но уви-пак калъвка
Искам да му кажа на Кирчо: " Кога стана локомотивец, кога ти почерня гъза?". Тъпо е да се говорят такива неща. До сега го уважавах и спорих с другите фенове на Армията, че не трябва да го гонят, но вече край! Пълен смешник да гледа мачовете с Базел и тогава да говори да не говорим за Черна Гора! Колкото до мача едно 3:0 ще е добре като начало, нов отбор сте не се надценявайте. Бийте всички в Пловдив и няма да изпаднете, но такива закани са просто смешни!
redpride написа:Искам да му кажа на Кирчо: " Кога стана локомотивец, кога ти почерня гъза?".
Някъде преди 7-8 години
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
redpride написа:Искам да му кажа на Кирчо: " Кога стана локомотивец, кога ти почерня гъза?". Тъпо е да се говорят такива неща. До сега го уважавах и спорих с другите фенове на Армията, че не трябва да го гонят, но вече край! Пълен смешник да гледа мачовете с Базел и тогава да говори да не говорим за Черна Гора! Колкото до мача едно 3:0 ще е добре като начало, нов отбор сте не се надценявайте. Бийте всички в Пловдив и няма да изпаднете, но такива закани са просто смешни!
Според теб откъде Кирчо дойде при вас ? Вие също сте нов отбор с нов треньор,така че и вие не се надценявайте.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg