JACKO написа:Момченце, не ме наричай брато! Нито си ме правил крив, още повече дни наред, нито с някой съм спорил за възродителния процес! Бъркаш ме с някой друг! Нормално, думичката е шизофрения!
Напротив, точно ти беше... Нелеп опит за измъкване. А и не само за "Възродителният процес" си невеж. Ти по принцип по много исторически теми си невеж.
Ето доказателството...
JACKO написа:Отговаряш избирателно, и отбягваш неудобните за теб въпроси! Когато нямаш аргументи, дъвчеш едно и също!
Така ли ? Я ми кажи, кой въпрос си ми задал, на който не съм ти отговорил ? Доколкото си спомням с теб сме дискутирали доста неща на историческа тематика и ти се оказа бос по абсолютно всички зададени от мен въпроси. Не виждам, на какво отгоре ти е толкова високо самочувствието. Мен лично би ме хванало срам, че не знам елементарни исторически факти, а съм преподавал на ученици... После що образованието ни било на такъв хал.JACKO написа:Какво общо имат македонци, бошняци и беларуси?!
Украйна и Беларус са държави изкуствении, проект на Комунистическият интернационал. Имаше един от форум "Наука", дето беше толкова беден от към познания, но толкова да искаше да докаже, че украинците са различен етнос от руският, че изтъпани феноменалното прозрение - "Украинският етнос се заражда късно, след 19-ти век !". Феноменално прозрение, батко... Предлагам помаците и те да влязат в това число. Босна е държава създадена от Тито, която да бъде буфер между сърби и хървати. Кви бошняци ? Това са сърби-мюсюлмани...JACKO написа:Та тези какви са според твойте разбирания: Антон Хекимян, Кеворк Кеворкян, Хасан Исаев, Армен Амбарцумян (вратар), Едмонд Назарян, че и Сергей Станишев?! А, сетих се и за последния глас на България - Жаклин Таракчи (Майка българка, баща арменец от истанбул)!
Пак да се повторя... ти наистина ли си толкова тъп или се правиш на тъп ? Има разлика между това, на Гошо майка му да е туркиня и това на Денис Шрьодер и двамата му родители да са от Африка, но той понеже се води германски гражданин, да го приемаме за такъв. Щото, извинявай, ама... не съм чувал за негри арийци ? Май Хитлер беше тоя, дето точно тях ги беше подгонил ? Или бъркам ? Питам те, щото си много компетентен на историческа тематика.JACKO написа:Прочел съм толкова книги, колкото ти километра не си извървял! Имам грамоти в разградската и търновската библиотека, а ти?! Имаш интернет от скоро четеш, нямаш не отваряш и корица!
Естествено, как... Помня ти бисерите в "Бойна слава" относно т.нар. "Възродителен процес". Помня ти и бисерите за Васил Левски. Това обикновено се случва на хора, дето много четат.