Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Ми като нямат екипи,голи да го ева..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
vlong написа:https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/levski-s-priziv-kym-fenovete-747164
Това трябваше да го напечатат на листи и да ги раздават на входовете,особено на разни наперени,напомпани юнаци.
Ние сме Булгар, Булгар уаааа,фенове на Левски уаа, Патриоти уааааа. Ние сме над техните правила уаааа, имаме голям пилон на Рожен, та някакви европейкски чиновници ли ще ни уплашат уааа. Ако трябва ще гледаме Левски от дивана, но няма да им се дадем уааа, защото сме глупавогрозни уааааа. Ще се държим като идеоти,защото сме българи уааааа. Ние сме съвременните войводи уааааа. Пазим история си уааа. Ако не крещим в умопомрачение ще ни откраднат история уааа. Не ме интересува Левски уаааа, важното е да ми чуят простотиите чак в РСМ и Европата уаааа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:vlong написа:https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/levski-s-priziv-kym-fenovete-747164
Това трябваше да го напечатат на листи и да ги раздават на входовете,особено на разни наперени,напомпани юнаци.
Ние сме Булгар, Булгар уаааа,фенове на Левски уаа, Патриоти уааааа. Ние сме над техните правила уаааа, имаме голям пилон на Рожен, та някакви европейкски чиновници ли ще ни уплашат уааа. Ако трябва ще гледаме Левски от дивана, но няма да им се дадем уааа, защото сме глупавогрозни уааааа. Ще се държим като идеоти,защото сме българи уааааа. Ние сме съвременните войводи уааааа. Пазим история си уааа. Ако не крещим в умопомрачение ще ни откраднат история уааа. Не ме интересува Левски уаааа, важното е да ми чуят простотиите чак в РСМ и Европата уаааа.
Хайде да ги милваме и венци да им се поднесат? Ебахти слугинажа, абе я малко по сериозно, по принцип не ми пука за такива глупости, ама ти и няколко други, само където не им го налапахте на тея мишоци. Голям страх, мислиш ли че на Уефа им пука дали се вика Македония е българска. Даже съм на 100% сигурен, че доноса до уефа (делегата) е дошъл от българин. Нападат българин с нож, а ние им целуваме ръка..... Добре, че не си живял през 90-те по стадионите, щеше да се пукнеш от яд, какво викахме и какво работи правихме и ние и чорбата в балканските дербита. Като те гледам как пишеш или си някое русофилче или си от другите малоумници на просто киро и герб. Жена ми повече държи на България и Левски от теб.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Мамицата ви наркоманска лумпенизирана сган. Всички палми и кокоси на света пред тая измет, заради която ще имаме празен стадион след две седмици.
Очаквано!
Раев ли им е спретнал провокацията, на репресираните!
Останаха ли балъци да им вярват на тези
„Скъпи левскари,
Обръщаме се към цялата синя общественост с цел да внесем малко яснота около създалата се ситуация в сектор Б по време на днешната среща от турнира на Лига на Конференциите.
За съжаление победата на любимия отбор остана на заден план заради възпламенените по пистата бомби.
Ние от клуб на привържениците на Левски „София Запад“ се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че мигновено реагирахме срещу провокаторите в южната трибуна. Използваме думата провокатори, защото това не е самосиндикално решение на произволни елементи, а добре подготвен удар срещу репутацията на сектор Б и водещата в него организация.
До поръчителите и изпълнителните на това подривно любимия клуб действие искаме да изпратим следния апел:
„Това, което направихте, ще хвърли петно върху името на организацията ни, но за да е оцеляла толкова дълго под политически и полицейски репресии, ще пребъде и след тази недобре скалъпена партизанска сцена!
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!
Сираков-ВЪН!“
Раев ли им е спретнал провокацията, на репресираните!
Останаха ли балъци да им вярват на тези

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Вярвам им много ясно, лично аз видях как Сираков хвърли поне 15 бомби пред сектор Б. 

- modor
- Контакти:
Не знам кой спретна тази провокация, но съм убеден, че не беше от запада. Може и да греша. Всичко стана прекалено явно. От дълги години ходя по стадионите и мога да преценя ситуацията.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Не знам кой спретна тази провокация, но съм убеден, че не беше от запада. Може и да греша. Всичко стана прекалено явно. От дълги години ходя по стадионите и мога да преценя ситуацията.
Едно знам от ходенето ми в Б, случайни хора не могат да вкарат току така боНбите, па камоли някакви самодейци, то и със Сиони беше явно та явно!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

- modor
- Контакти:
Лапетата никой не ги проверява.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.