Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 03 авг 2023 01:27

TristaNNN написа:Какви пролетни интуиции, какви пет лева?
Като ви нашепшат в четвъртък, напролет сте обратно в Ловеч, бре. ;)

TristaNNN написа:Давайте газ, припоци, така ви искам! Можете и още, не се стеснявайте - във форума сте анонимни, сеирът ви също. 8-)
Че утре вечер пак се връщате под карантина, а в скоро време може и обратно на Лоич.
Или пък захождате по фланга право пред бат' Цеци и новите му... дънки, ще видим.
:mrgreen:

Опа, нЕкой даде газ на задна или пак шизофреничен пост :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2023 07:24

Гледам стадиончето на ФКСБ и се питам колко ли струва, че в България и такова не може да се построи...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2023 07:57

CSKA 78 написа:
k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:
vlong написа:
CSKA 78 написа:Айде сега един въпрос за 100 хил. Кога последно твоите любимци са играли в ЕКТ срещу отбор шампион на страната си???
И още един - кога за последно твоите са играли напролет в ЕКТ ??? Сериозно питам.

Щях да напиша, че не си прочел всичките ми коментари на твоя по-горен, но явно си ги прочел! И сега се опитваш да се измъкнеш по тъча с "викторина"?! Муа-ха-ха! И какво общо имат твоите въпроси с това, че в момента сте много слаби?! :lol: :lol:

Казах че сериозно питам, но не съм и очаквал да ми отговориш. То даже и гугъл не знае.
А че сме слаби, така е, но това може само да те радва.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 авг 2023 08:45

Какво сте се захванали с Тристан вчера? Нима не ви каза истината колко от вас се занимават само с Левски, ако сами си изброите постовете, в които сте писали за Левски може би ще осъзнаете какво е имал предвид (може и да не споделяте бройката с нас).

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 авг 2023 08:53

1914.1902 написа:Какво сте се захванали с Тристан вчера? Нима не ви каза истината колко от вас се занимават само с Левски, ако сами си изброите постовете, в които сте писали за Левски може би ще осъзнаете какво е имал предвид (може и да не споделяте бройката с нас).

Айде стига глупости.
Покажи ми пост на Тристан в който да няма една дума за нас .
Дори и във вашия форум в тема за мач на Левски , винаги ние сме му виновни.
Той става и ляга с ЦСКА. Имам чуството че нашите са го или били или изнасилили.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 03 авг 2023 09:18

Е, той много добре знае, че във техният форум няма как да му отговорим подобаващо и за това редовно си позволява да остроумничи на тема ЦСКА. Пък и това е начин да получи някакво одобрение от стадото. :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 авг 2023 09:44

gihuelo написа:
1914.1902 написа:Какво сте се захванали с Тристан вчера? Нима не ви каза истината колко от вас се занимават само с Левски, ако сами си изброите постовете, в които сте писали за Левски може би ще осъзнаете какво е имал предвид (може и да не споделяте бройката с нас).

Айде стига глупости.

Пак припошки измишльотини. Никой не ляга и става с нещо, което го няма. :mrgreen:
Ако вие го правите, значи имате халюцинации и положението е зле. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 авг 2023 10:16

gihuelo написа:

Айде стига глупости.

Егати некрофила, честно :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 03 авг 2023 11:05

Това само го оставям тук, докато върви заяждането кой е по-по-най в отпадането

KÍ - Klaksvíkar Ítróttarfelag has become the first team from the Faroe Islands to reach the 3rd QR of the Champions League by eliminating Ferencvaros and Häcken.
This guarantees their spot in the Conference League group phase, even if they only face losses from now on.
The population of Klaksvik stands at just 5,062.

и превод, въпреки че едва ли някой има нужда:

KÍ - Klaksvíkar Ítróttarfelag стана първият отбор от Фарьорските острови, който се класира в 3тия квалификационен кръг на ШЛ елиминирайки Ференцварош (УНГ) и Хекен (ШВЕ).
Това им гарантира място в груповата фаза на Лигата на Конференциите, дори и да имат само загуби нататък.
Населението на Клаксвик е 5,062.

От една страна това е свързано привилигирования поток на шампионите, за което манолов обясняваше, но от друга страна тия пичове пребиха Ференцварош с 3:0 като гости след 0:0 първия мач, а снощи правят 3:3 и бият с дузпи като гости на Хекен, отново след 0:0 първия мач
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2023 11:16

Припоците тотално са изплискали легена, щом са хванали да ми правят поведенчески анализи и психо портрети. :lol:
Чак коментират какво пиша в синия подфорум, явно там кибичат през повечето време. Баси тъжното и тежко бреме е припощината...
Разбирам, че Левски ви е неизлечим комплекс, както впрочем вече и Разград, ама нямате ли си отбор, треньор, стадион и мачове да си коментирате. Жалки или не, не си ли ги обичате афро топкоритачите?
Айде поне изчакайте нашия мач довечера, междувременно си сложете мастика и Пиринско в хладилника, вземете си кренвирши и слънчоглед за мезе, като нормални припоци. Дотогава по-спокойно и в дупките!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”