Единият е на "Моше" съпровождан от американски дрон и самолет
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Първи кораби пробили зърнената блокада.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Аз по принцип не следя много телеграми и тем подобни неща за развитието на войната,ама от известно време в тикток ми попадна някакъв Тодорток ,един плешив с брада и мустаци!Пуска по 1-2 сводки на ден и доста подробен,руско настроен,но като правят нещо украйнците и го казва е него!Въпросът ми е ,някой от вас следи ли го тоя човек и може ли да му се вярва?
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF написа:Аз по принцип не следя много телеграми и тем подобни неща за развитието на войната,ама от известно време в тикток ми попадна някакъв Тодорток ,един плешив с брада и мустаци!Пуска по 1-2 сводки на ден и доста подробен,руско настроен,но като правят нещо украйнците и го казва е него!Въпросът ми е ,някой от вас следи ли го тоя човек и може ли да му се вярва?
Най-точният за мен е "Рибарят" (https://t.me/rybar). Оня поства само проверена информация... Иначе освен в този телеграм канал, влизам и в един друг, но български - https://t.me/Za_PraVda
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:А с войната ко стана?![]()
3-дневната СВО ли?
Върви си по план!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Drunken_Master
- Контакти:
Red_Neck написа:Drunken_Master написа:А с войната ко стана?![]()
3-дневната СВО ли?
Върви си по план!
Има логика, да ти кажа... По-добре беше за Украйна да мине всичко за три дни. Поне нямаше да са на тоя хал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
Colonelcassad
- Контакти:
Drunken_Master написа:Red_Neck написа:Drunken_Master написа:А с войната ко стана?![]()
3-дневната СВО ли?
Върви си по план!
Има логика, да ти кажа... По-добре беше за Украйна да мине всичко за три дни. Поне нямаше да са на тоя хал...
И така щеше да стане, хайде не за три дни, но за месец всичко щеше да приключи с Истанбулските споразумения. Но НАТО искаше война "до последния украинец" с надеждата да "отслаби" Русия. И Зеленски нямаше къде да мърда - изпълнява стриктно плана на НАТО, а за Украйна и украинците на никого не му пука, просто разходен материал и прокси полигон.
Drunken_Master написа:Red_Neck написа:Drunken_Master написа:А с войната ко стана?![]()
3-дневната СВО ли?
Върви си по план!
Няма по лошо от това да дойдат руснаците, няма. А за цивилизования свят хич не е лошо да гледа как съветите се гърчат един друг.
" За нас, шведите, една отслабена Германия може да означава само едно: че руснаците ще ни стиснат за гушите. Бих предпочела до края на живота си да казвам "Хайл Хитлер", отколкото руснаците да дойдат при нас. Не мога да си представя нищо по-отвратително от това. Господи, не допускай руснаците да дойдат и при нас! "
А. Линдгрен
Само колко права е била тогава, колко права би била и сега. Иначе казано, къде може да намериш добър руснак? - На два метра под земята.
Colonelcassad написа:Drunken_Master написа:Red_Neck написа:Drunken_Master написа:А с войната ко стана?![]()
3-дневната СВО ли?
Върви си по план!
И така щеше да стане, хайде не за три дни, но за месец всичко щеше да приключи с Истанбулските споразумения. Но НАТО искаше война "до последния украинец" с надеждата да "отслаби" Русия. И Зеленски нямаше къде да мърда - изпълнява стриктно плана на НАТО, а за Украйна и украинците на никого не му пука, просто разходен материал и прокси полигон.
САЩ има полза за има война, Европейците не. Ясно е защо Янките на дават оръжие с което ватниците да бъдат изхвърлени с шутове, основния въпрос е защо Европейците не са активната страна и не осигурят нужното за по бърза победа.
Последна промяна от Thsmith на 01 авг 2023 14:43, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Colonelcassad написа:И Зеленски нямаше къде да мърда - изпълнява стриктно плана на НАТО, а за Украйна и украинците на никого не му пука, просто разходен материал и прокси полигон.
Абе и ти не си особено прав, да ти кажа... Зеленски? Добър, лош... Ако беше клекнал още в началото, наистина щеше да спести на държавата си тоя тотален крах, гарниран с толкова много жертви и бъдещ демографски колапс, ама... дай да бъдем максимално искрени... щяха веднага да го обвинят, че е руска подлога, руски шпионин и прочее. Той Румен Радев изяде калая, понеже чисто и просто си каза истината, а именно, че пращането на оръжия и машини за Украйна само им удължава агонията, а медиите не спират да мятат л*йна по него.
Последна промяна от Drunken_Master на 01 авг 2023 14:42, променено общо 1 път.
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Няма по лошо от това да дойдат руснаците, няма.
Ми, не знам... у нас дойдоха тъмнокожите американчета, ама нещо не виждам, да сме прокопсали особено.
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Няма по лошо от това да дойдат руснаците, няма.
Ми, не знам... у нас дойдоха тъмнокожите американчета, ама нещо не виждам, да сме прокопсали особено.
Кои са тези тъмнокожи? И може би трябва да отидеш на офталмолог. Естествено, много далеч сме от Атлантида ( особено след като не направихме преход по Пиночетски), но да сравняваш сегашното положение, блага и възможности с това, което е било преди 90, съжалявам ама е като да сравняваш каручка със среден клас пежо/фолксваген. Няма нито един аспект от живота, който да е дори близо до трагичното положение преди 90 та.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]