Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз просто се чудя как нормален човек, може да жали за тоя изверг Кадафи, айде за сърбетата е ясно като руски коври са ви любимци и те, ама за тоя мангал мързелив от Либия. 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
ivan56 написа:Аз просто се чудя как нормален човек, може да жали за тоя изверг Кадафи, айде за сърбетата е ясно като руски коври са ви любимци и те, ама за тоя мангал мързелив от Либия.
Сиреч, кеф ти е когато американският солджър умъртвява цивилни (включително и дечица)...? Аман с тия ваш'те двойни аршини. Оня рони крокодилски сълзи за Украйна, руснаците били окупатори, не знам си какви, ама когато го вършат срещу сърбите... нема проблеми!

Последна промяна от Drunken_Master на 31 юли 2023 18:24, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:ivan56 написа:Аз просто се чудя как нормален човек, може да жали за тоя изверг Кадафи, айде за сърбетата е ясно като руски коври са ви любимци и те, ама за тоя мангал мързелив от Либия.
Сиреч, кеф ти е когато американският солджър умъртвява цивилни (включително и дечица)...?
Не мога да разбера какво жалиш за тази изкуствения Либия и педофилът и изнасилвач кадафи?!

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
В началото всичко е било "цветя и рози", но истинското лице на Русия лъсва при СръПско-Българската Война и най-вече в "Междусъюзническата" такава.garfield22 написа:Значи според теб зависимостта ни от Османската империя по време на робството е била същата като тази на свободна България от Русия? И ти хвалиш политиците от едно време, че са скъсали с Русия, обаче по тази логика според теб е било правилно, че са ни вкарали във войните на страната на Германия?
А след това имаме и най-големият атентат в Европа до момента, дело на агенти на Москва, този в църквата "Св. Неделя".
Тъй че, спокойно можем да заключим, че в онези години, като цяло, Русия се оказват за нас, като народ и Държава, също толкова вредни, както Османската империя.
Инак, съюзничеството ни с Германия в онези години е било най-правилното решение.
Просто защото единствено те от "Великите Сили", не са имали проблем около 70 % от Балканският Полуостров, да е под наименованието - България.
От разстояние на историята, разбира се, това днес изглежда грешка.
Но е абсолютно адекватно решение в годините преди войните, особено за Народ и Държава, които преследват Националният Идеал - Всички Българи на Балканите, в една Държава !
Нещо, което буквално е втрисало Москва и нейните любими гРъци и сРъби ...
- Drunken_Master
- Контакти:
Нашия, освен за Априлското въстание, вини Русия и за Междусъюзническата...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Знаеш ли каква е Русия в "Междусъюзническата" война ?Drunken_Master написа:Нашия, освен за Априлското въстание, вини Русия и за Междусъюзническата...![]()
![]()
![]()
Ако знаеш отговорът, то запознат ли си с тайното съглашение между сръПските и грЕцките кОври ?
Ай дай да ти видим реалните познание по история ...
Пък ако искаш, пак ми цитирай кремълски диарии ...
-
ivan56 написа:Аз просто се чудя как нормален човек, може да жали за тоя изверг Кадафи, айде за сърбетата е ясно като руски коври са ви любимци и те, ама за тоя мангал мързелив от Либия.
Не жалим за Кадафи, а жалим че при Кадафи нямаше пълчища от диваци към Европа, за разлика от сегашна "демократизирана" Либия .... всеки ден от бреговете на "демократична" и "свободна" Либия отплават безчет лодки и кораби с черна сган, идваща да точи социалните системи на Европа и да върши престъпления.
Сега не мога да разбера.
Жалите тия диваци, когато Чичо Сам ги превъзпитава(няма как да сатне) ама в същото време ги ненавиждате, че идват в "гадният Запад"
Лицемери.
Диваците искат да живеят добре, ролята на "гадният Запад" е да ги накара да работят, ако не искат обратно в лодката. Просто и ефикасно.
Но и това време ще дойде.
Жалите тия диваци, когато Чичо Сам ги превъзпитава(няма как да сатне) ама в същото време ги ненавиждате, че идват в "гадният Запад"
Лицемери.

Диваците искат да живеят добре, ролята на "гадният Запад" е да ги накара да работят, ако не искат обратно в лодката. Просто и ефикасно.
Но и това време ще дойде.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Нищо няма да дойде, цели пълчища вече си живеят на социал и викат и роднини и близки. Затова и трафикът към Европа се усили, щото търсят лесен живот. Всички на път за насам си изхвърлят документите, за да не ги знаят откъде са. Лодки за наобратно няма ..... всичко остава тук.
Даже раждат по много чавета тук, а държавата (Германия, Франция и т.н.) им плаща издръжка и чавето взима местен паспорт. Като порасне се нарежда за социална помощ и то, като си докарва и странични доходи чрез престъпност. Цели гета се разрастват по тая схема.
Даже раждат по много чавета тук, а държавата (Германия, Франция и т.н.) им плаща издръжка и чавето взима местен паспорт. Като порасне се нарежда за социална помощ и то, като си докарва и странични доходи чрез престъпност. Цели гета се разрастват по тая схема.
- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Знаеш ли каква е Русия в "Междусъюзническата" война ?Drunken_Master написа:Нашия, освен за Априлското въстание, вини Русия и за Междусъюзническата...![]()
![]()
![]()
Ако знаеш отговорът, то запознат ли си с тайното съглашение между сръПските и грЕцките кОври ?
Ай дай да ти видим реалните познание по история ...
Пък ако искаш, пак ми цитирай кремълски диарии ...
Кво общо има Русия с провала на Междусъюзническата? Зададох въпрос, ама пак беше изтрит.