Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?
Никой не им пречи да си развиват идеите!

Локото били слаби,а Спартак,Септември,Пирин и Ботев В,миналата година,колко силни бяха,и защо не ги бих ме?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
teerr написа:Локото били слаби,а Спартак,Септември,Пирин и Ботев В,миналата година,колко силни бяха,и защо не ги бих ме?!
Изброените от теб отбори имат класата да играят на полуфинал в Шампионската лига.
1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Па Насо колко народ го избраха за "собственик" -май по-малко и от тези 20 000, при това виртуални. Ма иначе е "ай сиктир" - кое му дава легитимност? Интересно ми е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Па Насо колко народ го избраха за "собственик" -май по-малко и от тези 20 000, при това виртуални. Ма иначе е "ай сиктир" - кое му дава легитимност? Интересно ми е?
Избраха го едни, които сега не го искат. Те сами го признаха. На мен Мъри, Наско и т.н. изобщо не ми трябват, след като ми говорят празни приказки за орбити и хегемония. Далеч от Левски!
tmanolov написа:1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Божков като предишен собственик го избра, след като ББ отказа да ги вземе, а другите варианти бяха нереалистични - ДП, СЙ... Дори си беше спретнал анкета.
Насо получи акциите в много сложна международна и вътрешна обстановка.
Военно положение в целия свят и България - спрян междуградски транспорт, затворени доста дейности, всички нехранителни магазини, КПП-та по областните градове, невъзможност селяните от София през уикенда да отидат по родните си места, за да засеят разсада; в съседни нам държави се излизаше само с СМС до аптека и хлебарница.
Някой би ли ми казал как да ги намеря тези акции в infostock?
Между другото, като сме задъвкали протести и 20 000, а трябва и да убием някак цели 4 дни до следващия мач
, преди седмица-две мернах едно интересно мнение на Васил Колев, не знам как така е подминато от Котоошу. 
Вкратце, ако всички т. нар. неорганизирани (нормални, вечни, 99%, предани, заклети и т. н. както ги определят някои) левскари изкупят местата на стадиона посредством абонаментни карти сега, то за злите наркоси няма да останат места през сезона. А ако повторим.... повторите (аз при това управление повече няма да дам и 1лв. за никаква карта) това и догодина, злодеите съвсем няма как да стъпят на стадиона, просто няма да е възможно. А парите за Палм.... така де, за клуба, ще са ехеееееййййй, а?
Какво чакате - газ на картите, за да оставите злите нарко тумори извън ещадиото! Па ако не ви се ходи на стадиона все тая - мястото с карта е "капарирано" и не се продава.

Вкратце, ако всички т. нар. неорганизирани (нормални, вечни, 99%, предани, заклети и т. н. както ги определят някои) левскари изкупят местата на стадиона посредством абонаментни карти сега, то за злите наркоси няма да останат места през сезона. А ако повторим.... повторите (аз при това управление повече няма да дам и 1лв. за никаква карта) това и догодина, злодеите съвсем няма как да стъпят на стадиона, просто няма да е възможно. А парите за Палм.... така де, за клуба, ще са ехеееееййййй, а?

Какво чакате - газ на картите, за да оставите злите нарко тумори извън ещадиото! Па ако не ви се ходи на стадиона все тая - мястото с карта е "капарирано" и не се продава.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- darkblue67
- Контакти:
1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Избраха го едни, които сега не го искат. Те сами го признаха. На мен Мъри, Наско и т.н. изобщо не ми трябват, след като ми говорят празни приказки за орбити и хегемония. Далеч от Левски!
Гласуването беше във Фейсбук - 29 518 или 50% гласуваха за Наско Сираков. Може да се види и профила на всеки гласувал. НКП на "Левски" - 0% · 12 гласа, Тръст "Синя България" - 0% · 153 гласа,
darkblue67 написа:1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Ами събират 20 000 човека и управляват, толкова ли е трудно?Никой не им пречи да си развиват идеите!
Гласуването беше във Фейсбук - 29 518 или 50% гласуваха за Наско Сираков. Може да се види и профила на всеки гласувал. НКП на "Левски" - 0% · 12 гласа, Тръст "Синя България" - 0% · 153 гласа,
Аз нямам фейсбук и не съм гласувал, но бързо намерих финалните резултати - излиза, че припоците и всякакви са ни избрали "собственика". Ми честито, така да се каже - резулатати му са по-видими и от на Бащицата му в БанкИ

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Е, като гледам кандидатите, трябвало е да се гласува за Бил Гейтс, той тъкмо заработваше допълнително покрай пандемията, щеше да удари едно рамо. 

Само "Левски"!