Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 30 юли 2023 10:12

Kotooshu написа:Какво излиза накрая :?
Едните обявяват мача с Локо в подкрепа и благодарност към Стоилов, а другите малко след това, елате и чрез дарение можете да се сдобиете с реплики, предполагам правени от НКПСЗ... сигурно са го направили да съберет повече парички за НАП, но леко се съмнявам :?

Кога ще е следващата вноска на Сдружението към клуба? Нали събраните средства отиваха в ПФК Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2023 10:16

Не разбирам какъв е проблемът да се скандира името на този или онзи левскар. Дали Мъри, дали Костов, дали Сираков, дали друг.
Като не ви харесват скандиранията за Мъри, не се включвате, а почвате да скандирате Костов, примерно.
Ама за целта напомням, че все пак трябва да сте на стадиона. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 юли 2023 10:22

1914.1902 написа:
Kotooshu написа:Какво излиза накрая :?
Едните обявяват мача с Локо в подкрепа и благодарност към Стоилов, а другите малко след това, елате и чрез дарение можете да се сдобиете с реплики, предполагам правени от НКПСЗ... сигурно са го направили да съберет повече парички за НАП, но леко се съмнявам :?

Кога ще е следващата вноска на Сдружението към клуба? Нали събраните средства отиваха в ПФК Левски.

Труден въпрос ми задаваш, видях, че си плащат за реклама при зуки, та не знам ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2023 10:48

Малко сте като бабите пред блоковете, които обсъждат други хора без да имат пълна информация за битието им. Кой какво ще направи или няма да направи, кой какво рекъл или не, съчинявайки направо цели истории. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 юли 2023 10:54

koisa написа:Не виждам с какво 2-3 минутно (даже не знам дали ще бъде и толкова) скандиране на името на Стоилов би навредило на клуба, отбора и треньора, че да се налага да бъде освирквано подобно скандиране... :roll:
За мен да се освирква името на най-успешния треньор на Левски когато бива скандирано, би било типично чорбарска черта!

Обидно е за настоящия треньор. Как да ти го обясна?... Ако правиш любов с жена и тя започне да шепне името на друг мъж, ти как би се чувствал?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 30 юли 2023 10:55

A кога ще скандираме имената на Тонката и на Спаско,нали не проблем..............Все убави ора!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 юли 2023 11:31

sinqkrepost1914 написа:Да не забравите да викнете и името на Иво Ивков, нали и той беше в уравнението, все пак това беше човекът Х, около когото се развихри цялата драма. Ябълката на раздора. Човека, за когото може би Мъри беше женен без ние да знаем, защото Мъри постави Ивков и интересите, които той защитаваше над тези на клуба. До такава степен, че се изниза преди мача с припоците и ни остави доникъде месец и нещо преди края на сезона. Хората му се молеха да остане, още 11 мача без победа щяхме да изтърпим, но Мъри се показа като предател. Не се съмнявам, че Мъри обича Левски, но човекът си е интересчия и то не е от най-умните.

Стана ми интересно за тези интереси. Ще споделиш ли кои са те , на кого са , как ги е защитавал , че и ги е поставил над тези на Левски ?
Благодаря (дори повече ти благодаря и от на милото ни Мило)
Последна промяна от LoveAndPeace на 30 юли 2023 11:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2023 11:35

wilge написа:
koisa написа:Не виждам с какво 2-3 минутно (даже не знам дали ще бъде и толкова) скандиране на името на Стоилов би навредило на клуба, отбора и треньора, че да се налага да бъде освирквано подобно скандиране... :roll:
За мен да се освирква името на най-успешния треньор на Левски когато бива скандирано, би било типично чорбарска черта!

Обидно е за настоящия треньор. Как да ти го обясна?... Ако правиш любов с жена и тя започне да шепне името на друг мъж, ти как би се чувствал?

Отново нелепо сравнение...
Интересно ми е когато Челси играха с Евертън, а феновете на Челси скандираха името на Лампард, който е техен бивш играч и треньор и настоящ тогава треньор на Евертън, дали Тухел се е засегнал? Дали една част от Инглизите са обяснявали как това е неуважение към Тухел?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юли 2023 11:52

Последните два шампионатни мача през пролетта между Челси и Евертън бяха леко съмнителни.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 юли 2023 12:13

koisa написа:
wilge написа:

Отново нелепо сравнение...
Интересно ми е когато Челси играха с Евертън, а феновете на Челси скандираха името на Лампард, който е техен бивш играч и треньор и настоящ тогава треньор на Евертън, дали Тухел се е засегнал? Дали една част от Инглизите са обяснявали как това е неуважение към Тухел?

Във всеки мач ли феновете на Челси пеят за Лампард или само в този с Евертън, защото има огромна разлика? :roll:

Ако не е във всеки мач - твоето сравнение също е нелепо.

Върни се в “Левски”