Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот boabbb » 28 юли 2023 16:52

tmanolov, чичин, я дай подобна разбивка на Левскито от евротурнирите в последните години (като сте се класирали, де) :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 юли 2023 16:55

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Чакай сега , стоманени човече......не беше ли точно ти , който обясняваше какви пичове са албанците и как ни били първи дружки ? Аз не вижях едно северномакедонско знаме в агитката на Шкупи , видях няколко албански. Отделно до колкото става ясно действието се развива в "албанския" квартал.
В Загреб преди няколко години когато запалиха кола СЪС левскарите вътре и те едвам излязоха ......не помня тук да е било - На оружия братя!!!
Един канар даде фира в Гърция , тогава нещо ??

Както знаеш и преди да ме баннат в другия форум, където сте основно умнокрасиви, винаги съм бил против почивките в Малякия, точно защото отношението им към нас е като към мангали - втора ръка хора. Е, като давап евро ти се мазнят, но дотам. Мнението ми за хърватите е същото - српска кочина с претенции, дето е случила на цивилизиращ ги окупатор от австроу-унгарски произход. А за севернофиромците - отношението е малко по-различно,защото сме дали стотици хиляди жертви за тяхното освобождение като родни братя. Колкото до шиптърите - нека различаваме долната измет, която са, и стратегическите ни отношения с тях в поселдните 100+ години. И през ПСВ и ВСВ са ни се дървили, но с добра стрелба от нашите оръдия, сме им дали "правото" да бъдат респектирани.

така по-ясно ли се изразявам? Или да го кажа директно - ако шиптърско-севернофиромска мърша се появи в София след седмица, тя трябва да бъде линчувана за "респект". Можеш да кажеш на Илияна да драсне един пост до Рублен, Кирчо, Кокорчо, БХ, Сополя и койото там се сетиш за подклаждане на етническо напрежение :lol:

Но пък ходиш и зализваш мускат ала батков в Турция , нали :lol: :lol: въпреки игото и какво пишеше в учебниците преди 40 години.
Пусни си Славито и сценаристите и удари 2-3 кебапчета , покажи се на терасата и се провикни като един модерен боримечката - Българиаааааа на триииии моретаааааа!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юли 2023 17:16

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Чакай сега , стоманени човече......не беше ли точно ти , който обясняваше какви пичове са албанците и как ни били първи дружки ? Аз не вижях едно северномакедонско знаме в агитката на Шкупи , видях няколко албански. Отделно до колкото става ясно действието се развива в "албанския" квартал.
В Загреб преди няколко години когато запалиха кола СЪС левскарите вътре и те едвам излязоха ......не помня тук да е било - На оружия братя!!!
Един канар даде фира в Гърция , тогава нещо ??

Както знаеш и преди да ме баннат в другия форум, където сте основно умнокрасиви, винаги съм бил против почивките в Малякия, точно защото отношението им към нас е като към мангали - втора ръка хора. Е, като давап евро ти се мазнят, но дотам. Мнението ми за хърватите е същото - српска кочина с претенции, дето е случила на цивилизиращ ги окупатор от австроу-унгарски произход. А за севернофиромците - отношението е малко по-различно,защото сме дали стотици хиляди жертви за тяхното освобождение като родни братя. Колкото до шиптърите - нека различаваме долната измет, която са, и стратегическите ни отношения с тях в поселдните 100+ години. И през ПСВ и ВСВ са ни се дървили, но с добра стрелба от нашите оръдия, сме им дали "правото" да бъдат респектирани.

така по-ясно ли се изразявам? Или да го кажа директно - ако шиптърско-севернофиромска мърша се появи в София след седмица, тя трябва да бъде линчувана за "респект". Можеш да кажеш на Илияна да драсне един пост до Рублен, Кирчо, Кокорчо, БХ, Сополя и койото там се сетиш за подклаждане на етническо напрежение :lol:

Но пък ходиш и зализваш мускат ала батков в Турция , нали :lol: :lol: въпреки игото и какво пишеше в учебниците преди 40 години.
Пусни си Славито и сценаристите и удари 2-3 кебапчета , покажи се на терасата и се провикни като един модерен боримечката - Българиаааааа на триииии моретаааааа!!!

Точно тук не позна - в Турция съм бил само транзит през Истанбул, когато ходих до САЩ. Предпочитаната ми дестинация е Италия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юли 2023 17:17

boabbb написа:tmanolov, чичин, я дай подобна разбивка на Левскито от евротурнирите в последните години (като сте се класирали, де) :lol: :lol: :lol:

Кво по-точно искаш? Аз винаги съм се старал да бъда обективен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 17:18

От целия ти анал(из) се изкефих как щом било 1 мач (ковид периода) тва било плюс за нас без да се спомене че същото важи и за противника :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Както и тва с БАТЕ. Пусни си накрая на мача и виж при нашия гол колко изостават те от нашите играчи при надбягването и за какво превъзходство става въпрос. И това било "противник който ни надиграл" :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 28 юли 2023 17:21, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 28 юли 2023 17:20

delqnski47 написа:От целия ти анал(из) се изкефих как щом било 1 мач (ковид периода) тва било плюс за нас без да се спомене че същото важи и за противника :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Като е на ваш терен, е плюс за вас, не е ли? Това важи за мача с "БАТЕ", разбира се, с "Базел" беше обратното.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 17:21

Testa_di_Legno написа:
delqnski47 написа:От целия ти анал(из) се изкефих как щом било 1 мач (ковид периода) тва било плюс за нас без да се спомене че същото важи и за противника :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Като е на ваш терен, е плюс за вас, не е ли? Това важи за мача с "БАТЕ", разбира се, с "Базел" беше обратното.

Не, щото нямаше публика
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 28 юли 2023 17:21

Е, тогава, като се изключи Базел, имахте възможността да сте домакини и в трите мача, в два от които на фарьорци и малтийци :lol: Единият мач определено беше плюс тогава особено ако си домакин на по-сериозен отбор, то за малко на нас да ни върже с Тотнъм, какво остава при сравнително равностойни отбори.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 17:23

Plovdiv_1926 написа:

Е, тогава, като се изключи Базел, имахте възможността да сте домакини и в трите мача, в два от които на фарьорци и малтийци :lol: Единият мач определено беше плюс тогава особено ако си домакин на по-сериозен отбор, то за малко на нас да ни върже с Тотнъм, какво остава при сравнително равностойни отбори.

Всичко беше без публика, няма значение
Sofia.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 28 юли 2023 17:27

delqnski47 написа:
Testa_di_Legno написа:

Не, щото нямаше публика

Публиката е основният, но не и единственият фактор, ползващ домакина в дадена среща. Хеле пък когато мачът е международен: единият отбор пътува, другият - не, единият играе на познат терен и стадион, другият - не... Такива работи. :)
Далеч съм от мисълта да омаловажавам представяне ви него сезон, де.
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”