Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Testa_di_Legno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Testa_di_Legno » 28 юли 2023 08:15

Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс". :lol: Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това. 8-)
Само "Левски"!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юли 2023 08:35

Testa_di_Legno написа:Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс". :lol: Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това. 8-)

Благородство задължава - затова и не ги ебавам. А и нивото на бг футбола е такова, че рядко миже да сме фаворити срещу когото и да е. Казах им го и преди - пазете чичо Пенчо, без него сте в Ловеч за нула време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 юли 2023 08:52

Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа. :!:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 юли 2023 09:13

След незаслужената победа на цецовото цецека над Левски по всички независими медии -Кошмар,катастрофа,провал.
Тази сутрин -Ми,то слабата защита провали,ми издъниха се.
Продажни ла.н.яди
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 09:15

Testa_di_Legno написа:Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс". :lol: Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това. 8-)

Разликата тогава е, че и ние, и вие знаехме че противниците ни са кретени. А тук конкретно ние не сме мислили Сепси за лесен отбор.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2023 09:19

realno написа:Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа. :!:

Може да съм пропуснал някой от класическите ти коментари, но няма начин феновете на ЦСКА да не са виновни за Ковида и войната в Украйна.Явно червените фенове са ти създали траен дискомфорт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2023 10:10

Добро европейско утро! 8-)
След вчерашният траурен ден за припощината, не толкова, че Тирето беше нашепшено, а понеже Левски би навън, си мисля, че днес най-гадното е да си припок-манипулатор. Не можеш да обвиниш сините и зелените в завера, БФС също, нито злата УЕФА, а не върви да кажеш, че са те изшепшили както си трябва. Припощината не допуска истина по същността си, все пак е основана на лъжи. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2023 10:11

TristaNNN написа:Добро европейско утро! 8-)
След вчерашният траурен ден за припощината, не толкова, че Тирето беше нашепшено, а понеже Левски би навън, си мисля, че днес най-гадното е да си припок-манипулатор. Не можеш да обвиниш сините и зелените в завера, БФС също, нито злата УЕФА, а не върви да кажеш, че са те изшепшили както си трябва. Припощината не допуска истина по същността си, все пак е основана на лъжи. :mrgreen:

Да не стане само пръц пръц като миналата година по това време :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2023 10:29

Кюфтенца в Български извор:

[ooooooo________________________]

L O A D I N G 30%
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 юли 2023 10:43

peliforewer написа:
realno написа:Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа. :!:

Може да съм пропуснал някой от класическите ти коментари, но няма начин феновете на ЦСКА да не са виновни за Ковида и войната в Украйна.Явно червените фенове са ти създали траен дискомфорт.

Не сме с промити мозъци за да си помислим нещо такова, но сте същите промити мозъци като северномакедонските самоопределили се припознавачи и крадци на идентичност и история. Гледай тях, сещай се за вас. Един ден децата ви и внуците ще са същите злобара с манипулиран мозък.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”