fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
За какво ти е този коефициент. Втори отбор в квалификациите на ШЛ няма да имаме.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
За какво ти е този коефициент. Втори отбор в квалификациите на ШЛ няма да имаме.
fen's_Barcelona написа:NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
Ти уби всичко детско в мен!
NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
Расистката Уефа го убива!
Тя няма интерес повече отбори от Източна и Средна Европа да играят в евротурнирите и в групите на някакъв турнир, за да не засенчват т.нар. ШЛ или както ще се казва в следващия сезон.
NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:NOMER14 написа:fen's_Barcelona написа:Успех на всички евроучастници, трябва ни коефициент!
Расистката Уефа го убива!
Тя няма интерес повече отбори от Източна и Средна Европа да играят в евротурнирите и в групите на някакъв турнир, за да не засенчват т.нар. ШЛ или както ще се казва в следващия сезон.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Cooler и 18 госта