Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 27 юли 2023 12:49

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:

...
200 000 бона
...

Б*х неговата мама, хабиби! (шегувам се, не се възпалявай :mrgreen: )

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2023 15:14

Парите за Цонко можеха да са повече, ма можеха и да са зеро. Отстраняваме Шкупи и евреите, влизаме в групите, след това продаваме Марин, Краев и Кордоба и се спасяваме. Хоуг!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 юли 2023 15:53

metodito написа:Парите за Цонко можеха да са повече, ма можеха и да са зеро. Отстраняваме Шкупи и евреите, влизаме в групите, след това продаваме Марин, Краев и Кордоба и се спасяваме. Хоуг!

Зависи с кого играем на плейофа след евреите.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 юли 2023 16:21

tmanolov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
icemanbg33 написа:
mikata написа:Тоя от приказката е писал това
. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..

От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.

Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.

Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш :mrgreen:

С оглед на ситуацията, в която това рАководство само се вкара от април насам (дебело го подчертавам), то да, ако са го шитнали за 800к евро (1 млн с евентуални бонуси) и 10% трансфер, резултатът е повече от добър. Сега, че продаваме на пряк конкурент за титлата няма да го правим на проблем, просто защото ние не сме им конкуренти - чак ми идва да счупя клавиатурата, като го пиша това, но фактите са си факти...

Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...

Пряк конкурент за титлата - ние?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?
Манолов, тук вече тотално ме убеди, че не ти е лесно...уж горещините бяха до вчера...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 юли 2023 16:30

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
icemanbg33 написа:
mikata написа:Тоя от приказката е писал това
. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..

От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.

Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.

Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш :mrgreen:

С оглед на ситуацията, в която това рАководство само се вкара от април насам (дебело го подчертавам), то да, ако са го шитнали за 800к евро (1 млн с евентуални бонуси) и 10% трансфер, резултатът е повече от добър. Сега, че продаваме на пряк конкурент за титлата няма да го правим на проблем, просто защото ние не сме им конкуренти - чак ми идва да счупя клавиатурата, като го пиша това, но фактите са си факти...

Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...

Пряк конкурент за титлата - ние?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?
Манолов, тук вече тотално ме убеди, че не ти е лесно...уж горещините бяха до вчера...

Четене с разбиране - мисля, че някъде около първи клас се учи. Класически "сламен човек" - ето, влонг, разбра ли ме защо се дразня понякога!

Фройд, прав си, бая цифра излезе :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2023 18:03

NOMER14 написа:
metodito написа:Парите за Цонко можеха да са повече, ма можеха и да са зеро. Отстраняваме Шкупи и евреите, влизаме в групите, след това продаваме Марин, Краев и Кордоба и се спасяваме. Хоуг!

Зависи с кого играем на плейофа след евреите.

Забравих, че има още един кръг след евреите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юли 2023 20:56

Jordan1914 написа:
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.

Ако е дефанзивен такъв - не е. Ако има нещо подозрително е преотстъпванията му.
Успех на Дарлан. На видеоклипче изглежда много добре, дано и реално е такъв.
Какво ще кажете за слуха "Марин в Бордо". Звучи супер! Дано!

Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитник :) Да не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.

Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!

Изброените от теб Канте, Фернандеси и Бускетс имат по толкова голове на сезон, колкото този за цял живот :lol: А като сме зле финансово защо взимаме играч за който няма място?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юли 2023 20:58

wilge написа:
Jordan1914 написа:
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.

Ако е дефанзивен такъв - не е. Ако има нещо подозрително е преотстъпванията му.
Успех на Дарлан. На видеоклипче изглежда много добре, дано и реално е такъв.
Какво ще кажете за слуха "Марин в Бордо". Звучи супер! Дано!

Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитник :) Да не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.

Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!

Най-добрият, Ричи, има само 1 (един) гол. И то сещу Черноморец-Бургас-София...последния да затвори вратата. Момчето идва с прилична за Левски визитка. А докато се аклиматизира сигурно Краев ще бъде продаден и Рикардиньо ще вземе португалски паспорт.

Краев дали ще бъде продаден никой не го бърка. А Рикардиньо докато вземе португалски паспорт тоя какво ще прави? Ще се разхожда из чалготеките или ....?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2023 20:59

alexdb написа:
Изброените от теб Канте, Фернандеси и Бускетс имат по толкова голове на сезон, колкото този за цял живот :lol: А като сме зле финансово защо взимаме играч за който няма място?

Може би Краев да отиде в Унгария все пак? Или на малкото Митков да му изстине мястото.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юли 2023 21:02

metodito написа:
alexdb написа:

Може би Краев да отиде в Унгария все пак? Или на малкото Митков да му изстине мястото.

Нямаме квота. Имаме право на пет футболери извън ЕС, а ние ги имаме. Този е шести и някой от всички няма да може да е дори в групата. А все си мисля, че при наличието на Цунами, Кордоба, Рикардиньо, Ронално и Уелтон този няма на чие място да е освен ако няма някой наказан.

Върни се в “Левски”