tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:
...
200 000 бона
...
Б*х неговата мама, хабиби! (шегувам се, не се възпалявай

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:
...
200 000 бона
...
metodito написа:Парите за Цонко можеха да са повече, ма можеха и да са зеро. Отстраняваме Шкупи и евреите, влизаме в групите, след това продаваме Марин, Краев и Кордоба и се спасяваме. Хоуг!
tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:icemanbg33 написа:mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.
Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.
Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш
С оглед на ситуацията, в която това рАководство само се вкара от април насам (дебело го подчертавам), то да, ако са го шитнали за 800к евро (1 млн с евентуални бонуси) и 10% трансфер, резултатът е повече от добър. Сега, че продаваме на пряк конкурент за титлата няма да го правим на проблем, просто защото ние не сме им конкуренти - чак ми идва да счупя клавиатурата, като го пиша това, но фактите са си факти...
Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...
1palq4o1 написа:tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:icemanbg33 написа:mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.
Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.
Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш
С оглед на ситуацията, в която това рАководство само се вкара от април насам (дебело го подчертавам), то да, ако са го шитнали за 800к евро (1 млн с евентуални бонуси) и 10% трансфер, резултатът е повече от добър. Сега, че продаваме на пряк конкурент за титлата няма да го правим на проблем, просто защото ние не сме им конкуренти - чак ми идва да счупя клавиатурата, като го пиша това, но фактите са си факти...
Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...
Пряк конкурент за титлата - ние?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?
Манолов, тук вече тотално ме убеди, че не ти е лесно...уж горещините бяха до вчера...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
NOMER14 написа:metodito написа:Парите за Цонко можеха да са повече, ма можеха и да са зеро. Отстраняваме Шкупи и евреите, влизаме в групите, след това продаваме Марин, Краев и Кордоба и се спасяваме. Хоуг!
Зависи с кого играем на плейофа след евреите.
Jordan1914 написа:alexdb написа:metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Ако е дефанзивен такъв - не е. Ако има нещо подозрително е преотстъпванията му.
Успех на Дарлан. На видеоклипче изглежда много добре, дано и реално е такъв.
Какво ще кажете за слуха "Марин в Бордо". Звучи супер! Дано!
Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитникДа не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.
Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!
wilge написа:Jordan1914 написа:alexdb написа:metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Ако е дефанзивен такъв - не е. Ако има нещо подозрително е преотстъпванията му.
Успех на Дарлан. На видеоклипче изглежда много добре, дано и реално е такъв.
Какво ще кажете за слуха "Марин в Бордо". Звучи супер! Дано!
Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитникДа не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.
Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!
Най-добрият, Ричи, има само 1 (един) гол. И то сещу Черноморец-Бургас-София...последния да затвори вратата. Момчето идва с прилична за Левски визитка. А докато се аклиматизира сигурно Краев ще бъде продаден и Рикардиньо ще вземе португалски паспорт.
alexdb написа:
Изброените от теб Канте, Фернандеси и Бускетс имат по толкова голове на сезон, колкото този за цял животА като сме зле финансово защо взимаме играч за който няма място?
metodito написа:alexdb написа:
Изброените от теб Канте, Фернандеси и Бускетс имат по толкова голове на сезон, колкото този за цял животА като сме зле финансово защо взимаме играч за който няма място?
Може би Краев да отиде в Унгария все пак? Или на малкото Митков да му изстине мястото.
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, Plamen_i00 и 135 госта