BRF написа:edinstven написа:BRF написа:edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?
Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!
Как САЩ "слагат" правителство, това да не ти е бананова република ? Правителствата на тези държави бяха избрани демократично, с мнозинството на народа. И те инициираха процеса за влизането в НАТО. Не знам защо се самозаблуждаваш и се опитваш да увърташ. Отговорът на този риторичен въпрос е толкова прост, направо се хиля как такива като теб се правят на "неутрални".
Как вика САЩ слагат правителства,хахахаха,ти къде живееш бе!Това с неутралните доста се изтърка!Ама да казваш,че САЩ или Русия не си слагат правителство,ще ме умориш верно от смях!Ти в момента живееш в държава с инсталирано правителство ,но както и да е,вече си прецени дали сме бананова република!
За да ме разбереш по-правилно ще ти дам пресен пример с Украйна,до 2014 си беше проруско и дума не ставаше за НАТО,смениха правителството и хоп към НАТО!Народа не е променен а правителството!Същото и в България,служебното не беше насочено към Украйна,сегашното отиде в другата крайност!
Не знам дали има нужда да ти се обяснявам,ама просто така ми дойде!
Американците гласуваха за ОДС през 97-ма и спечелиха пълно мнозинство и така насила ни вкараха в НАТО. Добре, че ме светна.