Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Терена на който ще е мача утре е на ниво трета лига (даже това му е много).
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
icemanbg33 написа:mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.
Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.
Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш

metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Ако е дефанзивен такъв - не е. Ако има нещо подозрително е преотстъпванията му.
Успех на Дарлан. На видеоклипче изглежда много добре, дано и реално е такъв.
Какво ще кажете за слуха "Марин в Бордо". Звучи супер! Дано!
Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитник

Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.
-
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитникДа не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
Ще го видим какво ще сътвори, но ми се вижда доста излишен на фона на другите петима извън ЕС. Имам усещането, че функциите му ще се изчерпват с носене на саковете на първия отбор и ритане за здраве в дубъла. Някой май пак извъртя някаква далавера.
Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Какво не е бе човек? Дефанзивен полузащитник е, не е вратар или централен защитникДа не говорим, че бразилец в дефанса, който не може да вкарма ми звучи като македонец космонавт.
За дефазивния полузащитник е по-важно колко са върнатите топки.Това никой не го отчита. В най-добрите си години Гаджев връщаше по 20-ина топки на мач. Преди играех едно фентъзи на UEFA.COM на ШЛ. И по едно време се бяха сетили да дават точки за върнати топки. Ми избирам си двама добри такива и те ми носят повече точки, отколкото някой халф вкарал гол. Кесие? Той не е голаджия. Както и да е. Мисленето ми е пожелателно положително.

icemanbg33 написа:mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
В ТС пише следното: Левски може да прибере солидни бонуси по трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, освен фиксираната трансферна сума от 800 хиляди евро и ще получи 10% от бъдещ трансфер на защитника. Ако разградчани влязат в групите на Шампионската лига в касата на сините ще постъпят точно 350 хиляди лева. Това е договорено от ръководството на столичани. Ако орлите не достигнат до „обетованата земя“, а само до груповата фаза на Лига Европа, то премията за Левски ще бъде в размер на 200 хиляди лева. С двойно по-малко ще трябва да се утешат сините, ако разградчани отпаднат от втория по сила турнир и влязат в същинската фаза на Лигата на конференциите. Ако за 13-и пореден път орлите ликуват със златните медали, то в касата на Левски ще влязат 100 хиляди лева.
Jordan1914 написа:alexdb написа:metodito написа:alexdb написа: 46 мача с един гол?! Кофти атестат за полузащитник.
Канте колко гола има за Челси?Енцо Фернандес колко гола има за Челси?Бускет колко гола има за Барселона?Рабио колко гола има за ПСЖ?Не мога да разбера,защо все още има хора,които се надяват на невероятн трансфери в ЛЕВСКИ при положение, че всеки е наясно колко сме зле финансово! Тиам имаше 3гола,Краев има 2 гола?!
Най-добрият, Ричи, има само 1 (един) гол. И то сещу Черноморец-Бургас-София...последния да затвори вратата. Момчето идва с прилична за Левски визитка. А докато се аклиматизира сигурно Краев ще бъде продаден и Рикардиньо ще вземе португалски паспорт.
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:icemanbg33 написа:mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
Ех това ръководство бре, ще излезе, че са свършили нещо читаво, да им се ненадяваш
С оглед на ситуацията, в която това рАководство само се вкара от април насам (дебело го подчертавам), то да, ако са го шитнали за 800к евро (1 млн с евентуални бонуси) и 10% трансфер, резултатът е повече от добър. Сега, че продаваме на пряк конкурент за титлата няма да го правим на проблем, просто защото ние не сме им конкуренти - чак ми идва да счупя клавиатурата, като го пиша това, но фактите са си факти...
Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:
Ся, да питам, туй рАководство кога мисли да пуска билетите за реванша с албанците? Щото, ако имаха мозАк, щяха вече да са ги пуснали и да са си вързали гащите при какъвто и да е резултат - при разгрмна победа (дано) или сериозна загуба (не дай Боже) стадионът ще е наполовина на това, което би мофъл да бъде. А уж всеки лев ни е важен...
Пресметливите ще изчакат резултата и тогава ще решат дали да си купят билет или не за реванша. Другите ще отидат на мача във всеки случай. Това все едно да ти избяга любимия рибар и след това да размислиш дали да подкрепяш Левски или не.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:tmanolov написа:
Пресметливите ще изчакат резултата и тогава ще решат дали да си купят билет или не за реванша. Другите ще отидат на мача във всеки случай. Това все едно да ти избяга любимия рибар и след това да размислиш дали да подкрепяш Левски или не.
да, така е, и въпреки това и едните, и другите са ти все 40-50 лева, нали? А както казваше един маляка едно време - аз вас не мога да ви понасям, но 50 евро са си 50 евро, предпочитам маляки за гости на хотела, ма като няма, ще взема 50 евро и от сърби, севернофиромци, мамалиги и вас. Та как да ти кажа - 5000 човека (примерно) минус са ти 200 000 бона по-малко - това е 40% от фонд работна заплата за месеца. Ама ние сме богат клуб де, нямаме проблеми
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.