Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот bubka » 26 юли 2023 11:39

JimBeam написа:
Осечкин от Gulagu.net: ''Вагнер'' са получили информация за предстояща операция в Полша

Добре. Ще си го буукмаркнем и ще чакаме. Кажи след колко време да ти припомня дали е станало или не 8-) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 юли 2023 12:09

Владимир Путин забрани операциите за смяна на пола

Ето че в Европа имало и адекватни политици.Владимир Владимирович- президент! 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 26 юли 2023 18:38

BRF написа:
edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!

Как САЩ "слагат" правителство, това да не ти е бананова република ? Правителствата на тези държави бяха избрани демократично, с мнозинството на народа. И те инициираха процеса за влизането в НАТО. Не знам защо се самозаблуждаваш и се опитваш да увърташ. Отговорът на този риторичен въпрос е толкова прост, направо се хиля как такива като теб се правят на "неутрални".

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 юли 2023 20:55

https://news.bg/int-politics/sinat-na-baydan-se-priznava-za-vinoven-po-danachni-obvineniya.html

По-младият Байдън не е плащал данъци върху приходи от повече от 1,5 милиона долара през 2017 и 2018 г., въпреки че дължи над 100 000 долара, твърдят прокурорите.

Синът на американския президент Джо Байдън - Хънтър Байдън ще се признае за виновен в сряда по две обвинения за умишлено неплащане на данъци върху доходи, предава Си Ен ЕН. Това решение е част от сделка, която му позволява да избегне присъда по обвинение, свързано с незаконно притежание на оръжие под влиянието на наркотици.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2023 08:19

edinstven написа:
BRF написа:
edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!

Как САЩ "слагат" правителство, това да не ти е бананова република ? Правителствата на тези държави бяха избрани демократично, с мнозинството на народа. И те инициираха процеса за влизането в НАТО. Не знам защо се самозаблуждаваш и се опитваш да увърташ. Отговорът на този риторичен въпрос е толкова прост, направо се хиля как такива като теб се правят на "неутрални".

Как вика САЩ слагат правителства,хахахаха,ти къде живееш бе!Това с неутралните доста се изтърка!Ама да казваш,че САЩ или Русия не си слагат правителство,ще ме умориш верно от смях!Ти в момента живееш в държава с инсталирано правителство ,но както и да е,вече си прецени дали сме бананова република!
За да ме разбереш по-правилно ще ти дам пресен пример с Украйна,до 2014 си беше проруско и дума не ставаше за НАТО,смениха правителството и хоп към НАТО!Народа не е променен а правителството!Същото и в България,служебното не беше насочено към Украйна,сегашното отиде в другата крайност!
Не знам дали има нужда да ти се обяснявам,ама просто така ми дойде!
Последна промяна от BRF на 27 юли 2023 09:32, променено общо 1 път.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 юли 2023 09:48

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14988022

Значи Швеция изрично разреши изгарянето публично на Корана, но накрая виновна е ...... Русия. :lol: :lol:

Явно всички на Запад вече тотално са изплискали легена .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 юли 2023 12:04

https://www.24chasa.bg/biznes/article/14989452

Очаква се одобреният през декември закон да влезе в сила в края на 2024 г. Вносители на кафе, какао, говеждо месо, соя, каучук и палмово масло трябва да докажат, че веригите им за доставки не допринасят за унищожението на горите, климатичните промени или ще бъдат глобени с до 4 на сто от оборота си в блока.

Няма как да има пазарна икономика в ЕС с тия комунисти начело .....

orko_killer

Мнениеот orko_killer » 27 юли 2023 12:06

русия е виновна по дефолт. Изобщо не трябва да съществува като държава в този вид. :geek:

https://www.theguardian.com/world/live/ ... -diplomats
Молдова гони руски диплоти. 8-)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 27 юли 2023 12:35

Илайджа Ууд посъветва Зеленски да лекува зависимостите си от алкохол и наркотици. Инстаграм изтри акаунта му

Да живее цивилизования и демократичен запад, да живее свободата на словото! 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

orko_killer

Мнениеот orko_killer » 27 юли 2023 12:38

Илайджа Ууд ? :roll:
Все едно Витомир Саръиванов да дава акъл на Зеленски... :lol:

Изображение
:mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”