Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2023 15:54

metodito написа:
drvasko98 написа:Много лесно ги раздавате присъдите, пичове. За разлика от мнозина други играчи, 27 год Сонко има два трансфера в кариерата си без последния. И в двата си други отбора е играл по 4 сезона. Не е точно типа трансфераджия.

А се държи като такъв. Аз разбирам, че причината да не иска вече в "Левски" може да е отсъствието на Стоилов, но не знам дали е така.

причината, както във всяка друга професия, е липсата или наличието на перЕспектива. Левски преди 1 година и Левски сега са два коренно различни отбора именно заради перЕспективата. А дали т. нар. от някои рибар е причината за липсата или наличието ѝ, е вторичен въпрос.

Апропо, къде е 1914.1902 да каже нещо в стил "и кво ми ревете за тоя Кръстев, щом толкова време не може да си намери отбор - изтрябвал ни е" :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 юли 2023 16:09

tmanolov написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:Много лесно ги раздавате присъдите, пичове. За разлика от мнозина други играчи, 27 год Сонко има два трансфера в кариерата си без последния. И в двата си други отбора е играл по 4 сезона. Не е точно типа трансфераджия.

А се държи като такъв. Аз разбирам, че причината да не иска вече в "Левски" може да е отсъствието на Стоилов, но не знам дали е така.

причината, както във всяка друга професия, е липсата или наличието на перЕспектива. Левски преди 1 година и Левски сега са два коренно различни отбора именно заради перЕспективата. А дали т. нар. от някои рибар е причината за липсата или наличието ѝ, е вторичен въпрос.

Апропо, къде е 1914.1902 да каже нещо в стил "и кво ми ревете за тоя Кръстев, щом толкова време не може да си намери отбор - изтрябвал ни е" :lol:

На Лаута е. Никога не съм казвал защо ревете за Кръстев, както и изтрябвал ни е - само отбелязах две неща за него, които могат лесно да се намерят: дълго време не си намира отбор и очаквано беше да иска да надгради кариерата си (някои казаха, че ръководството било виновно, а не се замислиха какви са желанията на Кръстев, което е огромна разлика), а не да стои в отбор с амбиции само на думи от 10 години някъде и да се смята за огромен успех четвъртото място в два поредни сезона.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2023 16:31

1914.1902 написа:
На Лаута е. Никога не съм казвал защо ревете за Кръстев, както и изтрябвал ни е - само отбелязах две неща за него, които могат лесно да се намерят: дълго време не си намира отбор и очаквано беше да иска да надгради кариерата си (някои казаха, че ръководството било виновно, а не се замислиха какви са желанията на Кръстев, което е огромна разлика), а не да стои в отбор с амбиции само на думи от 10 години някъде и да се смята за огромен успех четвъртото място в два поредни сезона.

Кво правиш на Лаута в тая жега бре :shock: Виж, знаеш, че обичам да си хортуваме с теб, ма понякога си по-черноглед и от мен - та като те чета понякога и ме дразниш, си мисля как ли пък аз дразня хората, без дори да го осъзнавам. А че двете неща, които си посочил, са факти - факти са, но понякога и нюансът е важен, интерпретацията им пък - съвсем :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 26 юли 2023 16:46

darkblue67 написа:Хайде да го гонят, че да си го върнем .
https://topsport.bg/levski/bivsh-golmaystor-na-levski-se-zabarka-v-skandal-v-sasht-ueyn-ruuni-mu-bi-shuta.html

Доста фенове ще се зарадват. Млад, талантлив и най-важното свободен . Точно такива, каквито търсим - при това винаги може да бъде трансфериран за добри пари .

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 26 юли 2023 16:55

Колко ли магарии са приготвили наш’те фенове за Скопие и колко наказание ще отнесат и двата отбора. Що ли имам усещане за сериозни мелета и проблеми…

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2023 17:35

LoveAndPeace написа:Очевидно имаш вътрешна информация , защото може да са и Бетано или 8888

В онзи момент Бетано нямаха лиценз за България.
Силния човек в 8888 е бащата на Ас.Чандъров- Румен Чандъров. Те нямат възможност да плащат по 3-4 милиона на година.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юли 2023 17:36

Какво им стана на тия хора , коментарите под поста за трансфера на Сонко са пълен потрес.......
Ще се стигне до припошката простащина с освиркването и замерянето му , когато дойде на Георги Аспарухов :roll: :roll:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юли 2023 17:38

honda написа:
LoveAndPeace написа:Очевидно имаш вътрешна информация , защото може да са и Бетано или 8888

В онзи момент Бетано нямаха лиценз за България.
Силния човек в 8888 е бащата на Ас.Чандъров- Румен Чандъров. Те нямат възможност да плащат по 3-4 милиона на година.

Няма голямо значение кои са компаниите/компанията.
Въпросът за 100 000 лева е - Как потенциален спонсор преговаря за спонсорство със ............спонсора :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2023 17:47

tmanolov написа:
metodito написа:

Е, че той да не дойде в клуб, който в последните години реди трофей сред трофей и неизменен участник в групите? Как да е, от наемник не може да очакваш вярност. А и всъщност се обяви цел титла. За съжаление, от времето на Роси, когато се изсипаха едни наистина сериозни пари, то титла като перспектива, никога не се е виждала. В подножието на върха и един-двама съперника в Европа е реалността от години.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2023 17:50

LoveAndPeace написа:Какво им стана на тия хора , коментарите под поста за трансфера на Сонко са пълен потрес.......
Ще се стигне до припошката простащина с освиркването и замерянето му , когато дойде на Георги Аспарухов :roll: :roll:

Верно ли? Дибре че нямам социалки. Баси капутите
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”