3 кръг /Крумовград - Черно море/ 28.07 петък 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
3 кръг /Крумовград - Черно море/ 28.07 петък 21.15
труден мач предвид, че домакините стартираха силно ...но пък ние играем добре като гости, така че се надявам на победа 

Re: 3 кръг /Крумовград - Черно море/ 28.07 петък 21.15
Продължаваме с нов 'тегав' мач. Сега в Коматево срещу предизвикалия любопитството на всички с победата над Лудогорец на старта на кампанията.
Мач, който задължително трябва да се вземе ако имаме амбициите за отбор с възможности за класиране в челото.
Надявам се да се получи един отворен мач, за разлика от този с Хебър.
Мач, който задължително трябва да се вземе ако имаме амбициите за отбор с възможности за класиране в челото.
Надявам се да се получи един отворен мач, за разлика от този с Хебър.
-
- Контакти:
Този мач ще затвори за мен "старта" и съответно тегавите мачове. Крумовград не е в никакъв случай за подценяване и го доказа. Обаче не бива и да ги надценяваме, те са си новак и не са първия такъв победил Лудогорец на старта и после записал доста дълга негативна серия и изпаднал от групата. Примерите с Хасково и Любимец са ясни. Според мен Крумовград тепърва ще преоткриват елитния футбол и колко сурова е действителността след началната еуфория. На Армията бяха кръгла нула. Според мен ще победим, солидната игра в защита от мача с Хебър и връщането на Алекс дават предпоставките за 3 точки. Ние сме хо-опитния и рутиниран отбор, просто солидно отзад, без глупостите от Кърджали и си чакаме моментите, които несъмнено ще дойдат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Според мен, този мач ще е доста труден. Дано се разиграем добре и ги бием.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
По принцип лесни мачове няма,а дори и да изглежда лесен,може да си го направиш тегав.
Този мач трябва да е в пъти по лесен от мача с Арда.При една спокойна игра,без напрежението съпътстващо първият мач и първата задължителна победа,нещата ще отидат на разгром.Видя се коя точно е липсващата част от ъзела,Алекс си зае мястото и машината спря да скърца.Матеус освен че гола гои харесва,започва да показва и много добри неща при владеенето на топката,добрите пробиви и нестандартните бразилски идеи за гол;ови подавания.Засега още не са се научили да се разбират перфектно,нооо с още няколко мача и тренировки нещата ще се изгладят.По принцип не очаквам лесни маочве,но този ми изглежда такъв.Само Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
ГООООООООЛ!!! НАСКОООО ИЛИЕЕЕЕЕЕВ!!! АЙ' ,МОРЯЦИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Пълно шано сме. Играта ни е някаква пародия днес.
Дюлгера за мен си е за резерва. През целия мач е супер стреснат и стои като препариран на голлинията. Виновен е и за гола, виновен е и за отменения гол, както и за положението през първото полувреме от тъча. Наистина не знам как стигна до националния. Само за сравнение ще дам вратаря на Крумовград, той заслужава 10 пъти повече да е в националния отбор.
Дюлгера за мен си е за резерва. През целия мач е супер стреснат и стои като препариран на голлинията. Виновен е и за гола, виновен е и за отменения гол, както и за положението през първото полувреме от тъча. Наистина не знам как стигна до националния. Само за сравнение ще дам вратаря на Крумовград, той заслужава 10 пъти повече да е в националния отбор.
ГОООООООЛ!!! ВИЛИ ВАСИЛЕЕЕЕЕВ!!! АЙ' ,МОРЯЦИ!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Илиане, спри да се гавриш с Ники Златев. Всяко нешо си има граници. https://www.flashscore.com/player/zlate ... /bZId7tJT/ тва ли е налагането на юноши?