Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 24 юли 2023 22:43

44-годишно бившо величие, което в последните 3 години от кариерата си прекарва, като боксов чувал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 юли 2023 22:46

Е то на Чука/Дългия/Гребеца ММА кариерата му умря още преди да е почнала ..... полашка 2-3 паляка и беше дотам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2023 00:07

"Широко затворени очи", филмът, който уби Стенли Кубрик:
Изображение
1999 година. ;) Самото му заглавие е предупреждение и укор. Това е един от най-сложните за разкодиране филми на Кубрик. А казват, че има 20 минути, които не са влезли във фиалната версия. Какво ли е било представено в тях след като във филма изобилства от голота, пубиси и уебън.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 юли 2023 07:51

Най-накрая силен касов филм. Опенхаймер определено оправда очакванията. В залата за мое голямо учудване, имаше доста младежи, че даже на повечето им хареса, макар че едва ли са разбрали кой знае колко много от филма.

Браво и на Нолан. Единствения, който може да направи един 3 часов документален биографичен филм интересен за гледане.

Честно казано, не знаех, че комунистическото движение и партия в щатите не са били малобройни преди ВСВ. Чувал съм, че е имало във Великобритания, страшно много във Франция и Италия, но за САЩ не знаех.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юли 2023 13:52

Soulen написа:Най-накрая силен касов филм. Опенхаймер определено оправда очакванията. В залата за мое голямо учудване, имаше доста младежи, че даже на повечето им хареса, макар че едва ли са разбрали кой знае колко много от филма.

Браво и на Нолан. Единствения, който може да направи един 3 часов документален биографичен филм интересен за гледане.

Честно казано, не знаех, че комунистическото движение и партия в щатите не са били малобройни преди ВСВ. Чувал съм, че е имало във Великобритания, страшно много във Франция и Италия, но за САЩ не знаех.

Ба, ти ако знаеш колко "внимателно" са пипали службите и как са им стъжнявали животеца, щото са комунета. Ми на жАлтити през ВСВ - концентрационни лагери тип тези на нацитата, ма понеже са спечелили войната, та не са ги избили, иначе кой да ти каже кво щеше да стане....

Въобще това засилване как едните са 100% добри, а другите 100% лоши е меко казано малоумно. Особено ми е весело как се сравнява комунизма от 1947 примерно с този от 1987 - ми нищо общо - и косите си носеха "гъзарите", и скъсаните якета, и Юрая Хийп идваха на турне у нас, и кво ли не. Ма като ми ревнат, как едва ли не за дълга коса си ходил в Белене или минимум в ТВУ - тотален смях. Което не отрича свинщините на самия комунизъм.

личното ми мнение е, че на народонаселението у нас (като изключим едни по 10% силно вляво и вдясно) му е все тая какъв ще е политическият строй, стига да има ядене и пиене на корем и ако може да си дръгне мъдурите по 8 часа на ден за 2-3-5 (който там колкото му стигат) бона на месец. Затова е и това залитане по комунизъм, БХ, пупудейбъ и прочие от някои - просто при тях са си дръгнали макарите и са си живуркали (в зависимост от периода) - всеки го пречупва през личния си просперитет, а не през политическия строй. Може би защото сме такъв тип хора - оцеляващи индивидуалисти, за които по дифолт държавата е имагинерно понятие, което трябва да прецакаш, за да има за теб
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 юли 2023 13:57

tmanolov написа:
Soulen написа:Най-накрая силен касов филм. Опенхаймер определено оправда очакванията. В залата за мое голямо учудване, имаше доста младежи, че даже на повечето им хареса, макар че едва ли са разбрали кой знае колко много от филма.

Ба, ти ако знаеш колко "внимателно" са пипали службите и как са им стъжнявали животеца, щото са комунета. Ми на жАлтити през ВСВ - концентрационни лагери тип тези на нацитата, ма понеже са спечелили войната, та не са ги избили, иначе кой да ти каже кво щеше да стане....

Въобще това засилване как едните са 100% добри, а другите 100% лоши е меко казано малоумно. Особено ми е весело как се сравнява комунизма от 1947 примерно с този от 1987 - ми нищо общо - и косите си носеха "гъзарите", и скъсаните якета, и Юрая Хийп идваха на турне у нас, и кво ли не. Ма като ми ревнат, как едва ли не за дълга коса си ходил в Белене или минимум в ТВУ - тотален смях. Което не отрича свинщините на самия комунизъм.

личното ми мнение е, че на народонаселението у нас (като изключим едни по 10% силно вляво и вдясно) му е все тая какъв ще е политическият строй, стига да има ядене и пиене на корем и ако може да си дръгне мъдурите по 8 часа на ден за 2-3-5 (който там колкото му стигат) бона на месец. Затова е и това залитане по комунизъм, БХ, пупудейбъ и прочие от някои - просто при тях са си дръгнали макарите и са си живуркали (в зависимост от периода) - всеки го пречупва през личния си просперитет, а не през политическия строй. Може би защото сме такъв тип хора - оцеляващи индивидуалисти, за които по дифолт държавата е имагинерно понятие, което трябва да прецакаш, за да има за теб

Е чистия комунизъм едно време в било бунт срещу системата и искане на повече свобода и права за работниците, които са били 95% от населението във всички държави. Средна класа още не е съществувала почти или е била много малка. Само дето това, в което са вярвали и това, в което се е превърнал комунизма, нямат нищо общо. Това си е било чиста военна диктатура с един велик вожд, на който един още едина от МаЦква са му спускали какво да прави. А равенството са го разбрали като това всички да са равно бедни и мизерни, без значение колко си сподобен. А 1% управляваща клика е добре във всеки режим. Даже Капитализма им е най-сладък според мен, затова и се пребоядисват.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2023 17:11

Вземете се разберете най-накрая за какво са го убили на 71 години.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2023 18:42

Този човек е канадец. Мислех, че наистина е индиец :lol:
Изображение

Дали е от скъпите или е от много скъпите?
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 юли 2023 20:11

Soulen написа: МаЦква

И в един друг форум видях един потребител да се чуди, къде, аджеба по света някой казва МаЦква. Реално никой не го изговаря по този начин и на мен също ми е много интересно откъде тръгна това изписване при нас.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2023 00:06

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZSma5zAhGvY[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”