honda написа:CSKA 78 написа:honda написа:CSKA 78 написа:Явно не знаеш, че Гела преди време беше уж ЦСКА-р! Даже искаше да ни вземе още при старото дружество, но бившите ни ръководители са му се присмели! Той тогава беше сравнително беден и все още не беше нарязал флота за вторични! Затова отиде да си прави проекта в Делиорманя! Но всяко негово решение е да надцака по някакъв начин ЦСКА! Затова взе Недялков и Космонавта, след като ги бяхме продали! Така че Гела има все още големи комплекси от нас, въпреки че за лилаво-сините динамовци от Сухата река сме уж оранжеви! Обаче фактите говорят друго, че сме по армейски червени!
Първо научи се ,че Домусчиеви са двама братя - Кирил и Георги. Единия от братята(Кирил) е цесекар, а другия (Георги) е левскар. Не е имало момент в които Домусчиеви са искали да вземат ЦСКА . К.Домусчиев беше в много близки отношения с Титан и дори мисля че ви беше спонсор за много кратко , но като причината да се махне от ЦСКА е съвсем друга .
Този сравнително беден ,заедно с брат закупиха най-голямата държавна компания в онзи момент -ПБМФ с активи за над 1 млрд лева . Много повече отколкото са активите на всички компании на ГГ взети заедно.
Гела е купил ПБМФ казваш?! Муа-ха-ха-ха! Вижда се, че толкова разбираш! ПБМФ му е дадена на консигнация(провери думата, ако не ти е ясно) от тогавашните управляващи! Той нарязва и разпродава флота и оттам се сдобива с голям капитал, който използва, за да направи парите, които има днес! Преди няколко години държавата го съдеше да върне едни 50 милиона, но така и не го осъди!![]()
![]()
ПП Много ясно, че става въпрос за Кирил, не се прави на ударен!
Като нямаш идея от определена тематика , поне не се опитвай да коментираш. Фирма на Домусчиеви ( "K & G Maritime" ) закупи 70% от ПБМФ за малко над 400 млн лв ( при активи над 1 млрд лв) и определени инвестиционни ангажименти . Голяма част от тези инвестиционни ангажименти не бяха изпълнени. Няма човек в този форум ,който да е писал повече от мен по темата . Също и за въпросните 55 млн лв- може да провериш кога съм писал за тях.
За разрязването и разпродаването , както и драстичното съкращаване на личния състав реално Домусчиеви нямаха друг ход. В момента пазарната капитализация на ПБМФ е много над 1 млрд. лв
Щом толкова искаш да спориш, а явно си им светил на Домусчиеви, когато хипотетично са закупили флота! Тогава дай документ, недей да плещиш на сухо!