Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Аз донякъде съм съгласен, НО - трябва да се прави разлика между това, което въпросните са постигнали на терена и заради което са легенди на клуба и това, което вършат като ръководители / треньори. Напълно възможно е да си благодарен на футболиста Сираков и да си против собственика Сираков, когато виждаш че действията му повече вредят на клуба.
vlong написа:
Велев ,ако изръси нещо - Оо,малко са като него.
Ако каже Илиана -Тя пък защо се обажда?
Че по - малко ли е свързана с Левски?
Сираков като мълчи тя ще вземе неговата функция.Празни ниши в природата няма
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vvessel написа:vlong написа:
Велев ,ако изръси нещо - Оо,малко са като него.
Ако каже Илиана -Тя пък защо се обажда?
Че по - малко ли е свързана с Левски?
Сираков като мълчи тя ще вземе неговата функция.Празни ниши в природата няма
Велев е последният треньор ставал шампион с Левски. Илиана как точно е свързана с клуба, освен че е спала с играчи от него? Ми дай да искаме мнението на Николета Лозанова примерно, след като слагаме такъв нисък критерии, кой може да се изказва за Левски и думата му да тежи по някакъв начин.
Ако Илиана много държи да се обажда когато и скимне и да дава повод все по основателно да наричат мъжа и Раев, да го натисне малко да и измислят някаква длъжност в клуба и вече нека я цитират колкото си искат, без да звучи жълто и клюкарски. Докато сега не прави нищо друго освен да осмисля израза - "Една жена казала"
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, locke и 16 госта