damyanov1963 написа:tmanolov написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:
Е, как си я е показал класата още на разсъмване, след като играе за вас от зимата?!![]()
Вие още не сте играли срещу Хебър и Крумовград, така че не бързай с изводите!![]()
Той е само на 20 години, освен това ти сам казваш, че на футболистите им трябва адаптация, а с това с което после си противоречиш, че класата си личи от заранта си признаваш, че ваще са изветрели вече.
п.п. И вие още не сте играли с Ботев.
Джемили - 2 мача, два гола.
Файтон, Естрада, Асприля - 2 мача, 0 гола,
ФАКТ!
Точно това е! Само на 20 години! Не го хвали много, за да не си вирне много носа! Освен ако не ти е внук и искаш всеобщо признание за неговия талант?!![]()
ПП Между другото, и ние имахме един такъв "талант" с цели два гола в един мач! Май срещу Миньоро бяха! Даже имаше майтапи с него, че Барселона и Ман. Сити даваха 80 милиона за него!Но му забравих името!
Сетих се - Станко Йовчев Машината! ГолЕм "талант" беше!![]()
![]()
Колкото до качествените ни футболисти - головете се броят в края на първенството!![]()
Трябва да се дават КРИЛЕ на младите. Те са бъдещето! Още повече, че момчето в този мач си го заслужи. Според тебе трябва да го убеждаваме, че нищо няма да излезе от него ли?
Дамянов, а дали знаеш кой му е зет на въпросния (не съм сигурен за титлата, ама кой е евал сестра му). Да давам ли жокер, че е "болен левскар", затова уредил шурея си в умрялото вече дружество. И да, точно за Барселона идеше реч, ама не за него, а за сестра му, и не даваха, ми и взеха една къща. Учете ги малко тези роднински връзки де, важни са
Честно да си кажа незнам.
Би ли дал жокер?
Ми най-болният левскар - БХ от Банкя, известен сред феновете си като Баце. Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева - коя е тя, има достатъчно инфо в нета, както и за една къща в Барселона