Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2023 09:04

Аз донякъде съм съгласен, НО - трябва да се прави разлика между това, което въпросните са постигнали на терена и заради което са легенди на клуба и това, което вършат като ръководители / треньори. Напълно възможно е да си благодарен на футболиста Сираков и да си против собственика Сираков, когато виждаш че действията му повече вредят на клуба.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 юли 2023 09:33

tmanolov написа:Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?

Виж какво сега. Наско Сираков беше футболист. Като искам култура отивам на театър, опера, рецитал. Много от големите играчи (особено от времената, когато не бяха джендъри) са показвали средни пръсти, псували, хвърляли фланелки. Зидан на финал на Световно удари с глава в гърдите италианеца, Кантона скочи с бутоните напред в публиката и т.н. Фактите са, че спортните успехи на Левски в последните 40 години са свързани с присъствието на Наско Сираков в клуба като играч или някакъв шеф. Факт е и че когато го е нямало в клуба практически почти никакви успехи няма. За останалото има Господ и той ще съди. И последно за теб статистиката може да е суха, не знам дали и колко мача си гледал на "голия задник". Но за тези, които сме чакали поредната събота или мач на националите, не е суха статистика, а остава емоция и сега след почти 30 години откакто е окачил бутонките. Иначе и на мен не ми харесва на какво прилича клуба, но това няма общо дали е легенда или не. Айде, със здраве!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2023 09:59

drvasko98 написа:
tmanolov написа:Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?

Виж какво сега. Наско Сираков беше футболист. Като искам култура отивам на театър, опера, рецитал. Много от големите играчи (особено от времената, когато не бяха джендъри) са показвали средни пръсти, псували, хвърляли фланелки. Зидан на финал на Световно удари с глава в гърдите италианеца, Кантона скочи с бутоните напред в публиката и т.н. Фактите са, че спортните успехи на Левски в последните 40 години са свързани с присъствието на Наско Сираков в клуба като играч или някакъв шеф. Факт е и че когато го е нямало в клуба практически почти никакви успехи няма. За останалото има Господ и той ще съди. И последно за теб статистиката може да е суха, не знам дали и колко мача си гледал на "голия задник". Но за тези, които сме чакали поредната събота или мач на националите, не е суха статистика, а остава емоция и сега след почти 30 години откакто е окачил бутонките. Иначе и на мен не ми харесва на какво прилича клуба, но това няма общо дали е легенда или не. Айде, със здраве!

На мен ли го казваш, дето ми беше кумир и съм ставал и лягал с онова 3:2 над умрелите (79-ти набор). Но 1994 не се забравя и прошка няма. А и колко неща след това... Затова и казвам, че статистиката не винаги е всичко, а въпросният няма как дори да доближи Гунди в пантеона на левскарството, нищо че статистически е много над него.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 юли 2023 10:01

Seeded
1 FC Dynamo Kyiv (UKR)
2 FC Midtjylland (DEN) / FC Progrès Niederkorn (LUX)
3 Hapoel Beer-Sheva FC (ISR) / Panevezys (LTU)
4 FC Ordabasy Shymkent (KAZ) / Legia Warszawa (POL)

Unseeded
5 Gabala SC (AZE) / Omonoia FC (CYP)
6 FC Shkupi 1927 (MKD) / PFC Levski Sofia (BUL)
7 Ararat-Armenia FC (ARM) / Aris Thessaloniki FC (GRE)
8 FK Austria Wien (AUT) / FK Borac Banja Luka (BIH)

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 24 юли 2023 10:20

1914.1902 написа:Seeded
1 FC Dynamo Kyiv (UKR)
2 FC Midtjylland (DEN) / FC Progrès Niederkorn (LUX)
3 Hapoel Beer-Sheva FC (ISR) / Panevezys (LTU)
4 FC Ordabasy Shymkent (KAZ) / Legia Warszawa (POL)

Unseeded
5 Gabala SC (AZE) / Omonoia FC (CYP)
6 FC Shkupi 1927 (MKD) / PFC Levski Sofia (BUL)
7 Ararat-Armenia FC (ARM) / Aris Thessaloniki FC (GRE)
8 FK Austria Wien (AUT) / FK Borac Banja Luka (BIH)

ТрЕскаме Шкупи, взимаме скалпа на поставен и за плейофа си свиркаме :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 юли 2023 10:27

Няма страшилища,освен Динамо,ама с тази война може и те да не са топ форма.
Мач за мач,първо Шкупи.
Израелците са ми мръсници,може би покрай Ботев,те май играха с такива,нищо особено не показаха,накрая си ги треснаха и спокойно си заминаха.
Еврейско племе,хитро
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юли 2023 10:41

Много е грозно е да се издига надпис срещу жена, както го направиха лумпените от Ботев Пд.
Също толкова грозно е да се одобрява нещо подобно.
Учудващо е, че част от фенове на Левски подкрепят тази извратена идея. :oops:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2023 10:51

modor написа:Никога не съм членувал в каквато и да е организация. Преди време за една бройка щях да стана член на "Сини сърца" , но заради действията на един от членовете им се отказах. Няма значение. Това че не подкрепям Сираков. Не ме прави подръжник на нкпсз-тръст-сдружение.....

Модорей, в тоя форум има ли друг освен мене, който членува в някоя от организациите? Или само аз си признах греха? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2023 11:03

realno написа:Много е грозно е да се издига надпис срещу жена, както го направиха лумпените от Ботев Пд.
Също толкова грозно е да се одобрява нещо подобно.
Учудващо е, че част от фенове на Левски подкрепят тази извратена идея. :oops:

Грозно е, обаче обективността изисква да се напомни, че въпросната жена, която го играе някакъв силен фактор в Левски, преди дни реши ни в клин, ни в ръкав да намесва майните в поредната си интригантска ФБ публикация. Що се бута там, където не й е работа, вместо да си гледа художествената гимнастика и внучките? Ми, да бе мирно седяло, не би чудо видяло.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 юли 2023 11:55

TristaNNN написа:
modor написа:Никога не съм членувал в каквато и да е организация. Преди време за една бройка щях да стана член на "Сини сърца" , но заради действията на един от членовете им се отказах. Няма значение. Това че не подкрепям Сираков. Не ме прави подръжник на нкпсз-тръст-сдружение.....

Модорей, в тоя форум има ли друг освен мене, който членува в някоя от организациите? Или само аз си признах греха? :)

Има и други, но те вече не пишат във форумчето. Това за тези, които ги познавам. И пак да спомена. Сираков и Мъри са си приятели. Чуват се, виждат се, пият си кафето заедно...... Недейте да изпадате в някакви крайности.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”