Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
teerr написа:NOMER14 написа:Схвастика, а?
А какво е кървавочервената петолъчка, под чието знаме са избити милиони хора и продължават да се избиват. По понятни причини няма да коментирам шестолъчните звезди със или без полулуни.
Кафа, както казват бургазлии.
Хайнекен и брадарите с червените петолъчки,кво да ги прайм?!
Те се появяват много преди болшевиките.
Аз съм на мнение, че трябва да се прави разлика между футболиста и голмайстор #1 на Левски, Сираков и между мажоритарния собственик на клуба Сираков. Точно както се прави разлика между вратаря Б. Михайлов и шефа на БФС - Б. Михайлов, навредил достатъчно много на футбола в България!
Именно заради това, което е дал като футболист на Левски не съм си позволил да нарека Сираков - Раев, г*з, комарджия и т.н.
Това обаче не означава, че ще се кланям и ще го подкрепям когато виждам, че прави грешки, с които вреди на клуба.
Особено когато някои грешки не са поради наивност и незнание, а заради личните му семейни и приятелски обвързаности!
Именно заради това, което е дал като футболист на Левски не съм си позволил да нарека Сираков - Раев, г*з, комарджия и т.н.
Това обаче не означава, че ще се кланям и ще го подкрепям когато виждам, че прави грешки, с които вреди на клуба.
Особено когато някои грешки не са поради наивност и незнание, а заради личните му семейни и приятелски обвързаности!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Жълто червените тениски начело с бибочко докъде я докараха вчера. Видя се, че имаше 3-4 ма с такива тениски. Аз ако реша скоро време да ида на мач пак не трябва да си слагам тая тениска да не му е кеф на тоя анти левскар. Мъри и Ивков със сядането на една маса и обикалянето на градовете с тях, ми показаха, че каквито и качества да имат, по-далече от Левски. Парадокса е , че те двамата даже не разбират колко са използвани от тях и че в момента, когато им се откажат ония неща, които преди са имали, Ивков и Мъри ще станат като Раев за тях.
tmanolov написа:Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?
Абе може да се спори, че Гунди е "извадил късмет" да загине така и да се превърне в икона. Щото ако беше жив, кой знае и него как щяха да оплюят някои...
Новия пристига, а сме с човек повече без европейски паспорт!!!! Интересно дали някой от тях няма някоя Чинка от европейските народи или ще продават.... убивате форума с тегави и безумни спорове на кой... Кой харесва и кой не!!!! Не ме разбирайте погрешно, но няма много смисъл.
-
scooool написа:Новия пристига, а сме с човек повече без европейски паспорт!!!! Интересно дали някой от тях няма някоя Чинка от европейските народи или ще продават.... убивате форума с тегави и безумни спорове на кой... Кой харесва и кой не!!!! Не ме разбирайте погрешно, но няма много смисъл.
Рикардиньо има португалски паспорт:)
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
tmanolov написа:Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?
Всичко е ясно, как да не е. Забрави само да споменеш палмите, най-милото Мило и нечия приказка, дето ти бърка в здравето от няколко дни, та я намесваш постоянно. Ето така вече щеше да е съвсем пък ясно
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:tmanolov написа:Голият задник бил най-великата ни жива легенда - понякога сухата статистика не значи нищо. Да напомням ли, че за средностстистическия левскар Гунди е велик не само заради головете му, а защото е преди вдичко олицетворение на левскарството, джентълменството и мъжеството - т.е всичко, което настоящият не само не е, а е точно противоположното. Вярвам, че се разбираме? Левскарството е това, което ни обединява, съпругът на г-жа Раева е това, което ни разединява. Нещо неясно?
Всичко е ясно, как да не е. Забрави само да споменеш палмите, най-милото Мило и нечия приказка, дето ти бърка в здравето от няколко дни, та я намесваш постоянно. Ето така вече щеше да е съвсем пък ясно
Специално на теб, като любител на Фройд, ти препоръчвам да прочетеш за експеримента на Милграм - вярвам, ме тогава ще ме разбереш, изглеждаш достатъчно интелигентен човек (казвам го без ирония)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Това не е ок, момчета. Аз съм мъревист-екстремист, върл амбразурчик (ама върл), но почти не участвам в този спор. Айде и вие така.
П.С. На предните страници един човек избухна с обиди към Мъри. Знаете ли колко ме сърбат пръстите да пиша. Ми.. не го правя. Всеки сам си преценя (да обидиш някой в Интернет много прилича на това да се изсереш - облекчаваш се и ти е хубаво, а на другата страна?). Не се подавайте на провокации. Бъдете умерени и нормални.
П.С. На предните страници един човек избухна с обиди към Мъри. Знаете ли колко ме сърбат пръстите да пиша. Ми.. не го правя. Всеки сам си преценя (да обидиш някой в Интернет много прилича на това да се изсереш - облекчаваш се и ти е хубаво, а на другата страна?). Не се подавайте на провокации. Бъдете умерени и нормални.