Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LFC_1221
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот LFC_1221 » 10 юли 2023 10:33

Досега бях чел, че някои пичове от форума са обикаляли до общината за удостоветрение и т н., но досега не ми се беше случвало. Ето какво обаче ми изпратиха хубавците от Инбет. На вас прашали ли са ви нещо подобно наскоро или само при мен са се активизирали?

Моля да ни предоставите следните документи:

1. Документ, включващ снимка на лицевата страна на личната Ви карта , поставена до Вашето лице. Обърнете внимание на изискването пластиката да не закрива части от лицето Ви и информацията от нея да е ясна, видима и четлива.

2. Удостоверение за постоянен адрес,издадено от общината Ви, включващо Вашето име и адрес, издадено не по-късно от 3 месеца назад.Необходимо е на документа да присъстват подпис, печат и QR код.

3. Алтернативен документ за самоличност - снимка на паспорт, шофьорска книжка, или удостоверение за раждане (акт за раждане).

4. Документ, удостоверяващ произхода на доходите Ви, издаден не по-късно от 3 месеца назад от дата ....

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси!

С уважение,
Екипът на Инбет.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2023 10:53

бет365 през година го изисква, дори и да не си ги скубал много.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 юли 2023 21:27

В инбет лимитираха профила на сина ми,който ползвах - ходих и до Общината за удостоверение,и до НАП за бележка за доходите му....голям късмет беше,че имаше доходи в срок до три месеца отпреди първия му депозит,щото след това имаше период една година без работа и просто нямаше как да се извади документ с подобно съдържание....
А на горния въпрос - 2018-та,първата ми силна година бях 10 дни на морето,залагах си от лаптопа без проблем,точно вървеше и Световното по футбол тогава и ги смилах в 7777....също и следващите две години,проблем не е имало.

LFC_1221
Контакти:

Мнениеот LFC_1221 » 17 юли 2023 15:49

По отношение на изискването за доход от Inbet - не е необходимо разкарване до НАП. Искат просто някакъв доход за периода - заплата/превод от друго лице/печалба от друг сайт и т н.
За bet365 досега не бях чувал да искат подобни неща...
Жалко за Inbet - наистина много увеличени коеф. и можеха да се правят доста арбитражчета и малко по малко в края на месеца се натрупва добра печалба

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 18 юли 2023 12:45

ВСИЧКИ видове промоции във всички сайтове са своеобразен кешбек - дали ще е безплатен залог,безплатни игри или завишени коеф. - няма значение.Но предполагам се осъществява мониторинг - ако играеш колонки или просто си губещ играч,няма проблем да играеш мега-бууст коеф.,дори знаейки че правиш арбове.....обаче ако играеш само завишени коеф. и само промоции те фиксират и по-нататък лимитират....Мисля че така стоят нещата.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 18 юли 2023 14:18

Много е относително как лимитират, закрива ли са ми и акаунт който е бил на голяма загуба в даден сайт.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2023 14:09

Не мога да им хвана спатиите аз. Преди за какви дреболии ми орязаха бонусите Алфа и 8888, а сега в Инбета арбитраж след арбитража с тия завишени всякакви събития и всеки ден капе. :) Вярно, че на няколко пъти депозирам покрай тия бонуси от колелото, за да държа добър рейтинг и да ме мислят за будала, но се питам докога ще е тая щедрост?
Абе, газ, докато може със суми по 20-30 кинта (50-60 общо с посрещането в Ефбет или Бетано) и това е.
Доста съм доволен от завишените точни резултати в тениса. Като вдигнат 3-0 на Алкараз или Димитров срещу някой клетник с 0.6 -0.9 и като посрещнеш в Бетано 3-1 и 3-2 и става чудно. А завишен 2-0 е още по-сладко. Вчера на Руне - Мусети 21 кинта разпределени в Инбет за завишен 2-0 и Ефбет за 2-1 дадоха към 11 лева чиста печалба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 23 юли 2023 20:55

Като ти дадат завишен за 3 - 0 сета,посрещай със залог + 2,5 сета хендикап за другия,или ''да спечели сет'' - все същото е....щото ако посрещаш поотделно 3 - 1 и 3 - 2 сигурно става по-нисък общия коеф.
Аз пък вчера забелязах че Бетмаркет са махнали изобщо първоначалния бонус спорт при регистрация....което е прецедент.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 23 юли 2023 22:09

Нещо не е наред явно с бетмаркет , ако имате повечко пари теглете. Аз сега съм пас при тях, така или иначе има огледални сайтове

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 юли 2023 22:14

Ха, имало хора, които залагат при Азис!

Върни се в “Свободна зона”