Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2023 17:13

Soulen написа:Същото питах и аз оня ден. Място за сантименти и гледане в миналото няма. Гледа се тук и сега. Вчерашния приятел ти е утрешен враг. Няма място за емоции като благодарности и подобни глупости има само бизнес и интереси. Който към днешна дата е изгоден, той трябва да победи дори да е морално злия, макар че морал не съществува на това ниво.
Разбирам критиките и дори плюенето по Западът, което да речем го има дори и към любимите отбори, ама да искаш да бъдат смчакани и едвали не - изтрити от лицето на Земята, си е направо дебилщина.

Никой нормален не оспорва недъзите на западните общества и политики, както в миналото, така и към момента, но да искаш къщичката ти да изгори, за сметка на чуждата, това наистина е вън от нормалното.

Всъщност, аз имам теория, че една категорична руска победа в Украйна ( за момента това е по скоро утопия ) ... Всъщност, до такава степен може да уплаши европейците, че като нищо от някъде ще се пръкне нов Хитлер и тогава на сибирстанците дупе да им е яко. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2023 17:20

THE G.A.M.E написа:
Soulen написа:Същото питах и аз оня ден. Място за сантименти и гледане в миналото няма. Гледа се тук и сега. Вчерашния приятел ти е утрешен враг. Няма място за емоции като благодарности и подобни глупости има само бизнес и интереси. Който към днешна дата е изгоден, той трябва да победи дори да е морално злия, макар че морал не съществува на това ниво.
Разбирам критиките и дори плюенето по Западът, което да речем го има дори и към любимите отбори, ама да искаш да бъдат смчакани и едвали не - изтрити от лицето на Земята, си е направо дебилщина.

Никой нормален не оспорва недъзите на западните общества и политики, както в миналото, така и към момента, но да искаш къщичката ти да изгори, за сметка на чуждата, това наистина е вън от нормалното.

Всъщност, аз имам теория, че една категорична руска победа в Украйна ( за момента това е по скоро утопия ) ... Всъщност, до такава степен може да уплаши европейците, че като нищо от някъде ще се пръкне нов Хитлер и тогава на сибирстанците дупе да им е яко. :lol:

То недъзи да искаш. В момента управляващата клика е от тотално импотентни олигофрени в ЕС. Никой не мисли за бъдещето, а всичко е популизъм днес и утре забегвам като се баталясат нещата. И пак са в пъти по-добре от останалата част на света. Представи си каква мизерия и ад живее 80% от населението на планетата. Но те повечето никога не са виждали нещо различно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 22 юли 2023 17:29

Аз не смятам, че Русия е враг на нас, европейците. Нито пък Китай. Такъв враг е Чичо Сам и моите критики са насочени изцяло към него и европейските васали, които работят само и единствено за американските интереси и които васали САЩ държат на къс повод с компромати, изнудване, сплашване или корупция и които европейски марионетки не работят за интересите на европейските граждани.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2023 18:09

Colonelcassad написа:Аз не смятам, че Русия е враг на нас, европейците.

Само че Русия смята цяла Европа за враг и това е от значение реално.

Който не ти е приятел, по презумпция ти е враг. Дори в момента да поддържате добри отношения, някой ден интересите ви ще се пресекат особено от държави, които имат амбиции за влияние извън собствените им граници. Затова и Саудитска Арабия и Китай са бъдещи врагове.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2023 18:15

Регистрация в сайт, 2023:
Изображение

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 22 юли 2023 18:54

Colonelcassad написа:Аз не смятам, че Русия е враг на нас, европейците.

https://fakti.bg/world/801327-pyotr-tol ... e-problemi

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 22 юли 2023 18:55

Soulen написа:Само че Русия смята цяла Европа за враг и това е от значение реално.

Мда, да "благодарим" за това на Чичо Сам, чийто най-голям кошмар е Европа и Русия да имат добри търговски, взаимноизгодни и добросъседски отношения!

"НАТО беше създаден за да държи Русия вън от Европа, САЩ - вътре, а германците - долу" - лорд Хастингс Исмей, първият генерален секретар на НАТО

Който разбрал, разбрал!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2023 19:08

Colonelcassad написа:
Soulen написа:Само че Русия смята цяла Европа за враг и това е от значение реално.

Мда, да "благодарим" за това на Чичо Сам, чийто най-голям кошмар е Европа и Русия да имат добри търговски, взаимноизгодни и добросъседски отношения!

"НАТО беше създаден за да държи Русия вън от Европа, САЩ - вътре, а германците - долу" - лорд Хастингс Исмей, първият генерален секретар на НАТО

Който разбрал, разбрал!

Дрън, дрън. Европа нямаше нищо против да прави бизнес с Русия стига да не се пресичат червени линии като Украйна. Вече много пъти съм писал, че им дадоха всички значими спортни събития, че и няколко енергийни проекта осъществиха като си затваряха очите европейците за всичко, което предстоеше. Сега си затварят очите и за Китай и Арабите и после пак ще се чудят откъде им е дошло. Затваряха си и за Хитлер, докато не беше прекалено късно.

А САЩ някой ден ще им дойде и на тях времето, но са прекалено необходими за Източна Европа. Без тях всички стари конфликти ще пламнат отново.

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 22 юли 2023 19:56

Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2023 20:33

boglev написа:
Drunken_Master написа:
Полското външно министерство привика руския посланик. Това съобщи премиерът Матеуш Моравецки.
Причината са думите на Путин, че "Сталин е дал на Полша земя"
"Сталин беше военнопрестъпник, отговорен за смъртта на стотици хиляди поляци. Историческата истина е извън съмнение. Посланикът на Руската федерация ще бъде призован в Министерството на външните работи", каза Моравецки.

Типичното лицемерие на полските мишки. Сталин какъвто е, такъв, ама Бандера и той ги е клал поляците, ама "не помнят"
Сега аууу какво ставало в Беларус, ми когато 90 % от оръжията за Украйна минават през, Полша, какво очакват?

Поляците почти всичките им съседи са ги клали яко - немци, украинци, руснаци ......

Върни се в “Свободна зона”