Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 20 юли 2023 01:27

Това за съжаление е и една от слабостите на Мъри (и тя си остана) и неговия "правилен" футбол. Понякога просто трябва да излезеш и мачкаш, а не да се опитваш, както казваше "лавината" да "изгемерчиш". Мъри това с тоталния футбола така и не го разбра. Клатене, владеене, клатене, владеене (когато си Атана и се изправиш срещу мадридксия "Атлетико" е разбираемо, но когато си "Левски" и го правиш срещу Хамрун - не е). Това е една от забележките ми към него, ако ще и да съм "мъревист". И не се промени в това отношение. И няма да го направи. Но си оставам мъревист.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2023 10:21

Правилния израз не е ли,,изгермеча,,?
Може пък по нашия край да е така.
А тези сравнения с битки с колоси от преди 60 г. са толкова банални и несъстоятелни.
По тези години ,колко чужденци играеха в големите отбори?Повечето си бяха техни играчи,които ,колкото и да е добра школата на страната не могат да бъдат всичките супер футболисти.Отделно и методологията в школите не е била толкова различна.
Сега всички евроколоси са натъпкани с национали от цял свят,обрали са най-доброто,условията за подготовка и трениране са им извънземни,парите също.
Как ще се мериш с тях при условие пък ,че ние вървим надолу.Едните космонавти нагоре,другите миньори,кога ще се срещнат.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2023 10:28

vvessel написа:
mikata написа:До колкото си спомням доста хора отказа да си подновят договорите. Г.Костадино,Б.Краев,С.Иванов,Тиам. За някои се взеха пари. Прохазка и Яблонски и те си тръгнаха без пари.

Аз не съм вътре в нещата, но си мисля, че има ли интерес към някой футболист отвън, а той има изтичащ договор, да се подновява на по-добри условия за да преподпише и да го продават. Иначе хем той не е мотивиран да играе, хем ще си тръгне без пари , хем ще си вземе заплатите до край. И от тези наказателни мерки - да тренира с дубъла или да гледа видео, никой не печели. Ако не иска да преподписва нека си играе до края поне да си заслужи заплатите , които така или иначе взема.

Освен с Обертан и до някъде Кордоба нямам спомен някой значим играч да е преподписал.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 юли 2023 12:03

Здравейте. Честит празник на всички празнуващи днес. Не бях влизал от известно време във форума. Виждам форума има основен "виновник" за цялата ситуация в клуба. Аз други неща виждам, но както и да е. С Наско напред и 1100 абонаментни карти 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 юли 2023 12:12

modor написа:Здравейте. Честит празник на всички празнуващи днес. Не бях влизал от известно време във форума. Виждам форума има основен "виновник" за цялата ситуация в клуба. Аз други неща виждам, но както и да е. С Наско напред и 1100 абонаментни карти 8-)

Рибар - гадняр! Вот на недоверие на следващото събрание!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2023 12:52

vlong написа:Правилния израз не е ли,,изгермеча,,?
Може пък по нашия край да е така.
А тези сравнения с битки с колоси от преди 60 г. са толкова банални и несъстоятелни.
По тези години ,колко чужденци играеха в големите отбори?Повечето си бяха техни играчи,които ,колкото и да е добра школата на страната не могат да бъдат всичките супер футболисти.Отделно и методологията в школите не е била толкова различна.
Сега всички евроколоси са натъпкани с национали от цял свят,обрали са най-доброто,условията за подготовка и трениране са им извънземни,парите също.
Как ще се мериш с тях при условие пък ,че ние вървим надолу.Едните космонавти нагоре,другите миньори,кога ще се срещнат.

blu-то използваше (дано е жив и здрав и всичко е наред с него) "изгемерча". Относно другото... Байерн винаги са си били Байерн, както Пул-Пул и Юве са си били Юве.Това са константи. При нас... демографската катастрофа, фактът, че не са пускали най-добрите ни футболисти зад граница (представи си след "Левски" - Барса или Пул - ЦСКА (RIP), дали нямаше да разпродадат участниците в тези мачове?) и други неща (като например днешните момиченца, които ги пишат футболисти и психиката на тогавашните българи) дръпнаха ръчната ни. Иначе днес бг футболистите тренират на къде-къде по-добри условия, с възстановителни програми, илачи. Играят на нормални терени (в сравнение с тогавашните) и са финансово презадоволени. Те днес от тях се иска едно и само едно нещо - да ритат топата. И друго, което пак е свързано с демографската криза. Представи си 60 000 на националния да реват в подкрепа. Не 100, ми 200 процента даваш.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 юли 2023 13:34

Дали наистина може да вярваме на появилата се информация че трансфера на бразилецът пропада след като трансфе-маркет преди това го обявиха за преминаване.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 20 юли 2023 15:59

ikar написа:Дали наистина може да вярваме на появилата се информация че трансфера на бразилецът пропада след като трансфе-маркет преди това го обявиха за преминаване.

Става въпрос за друг бразилец!

Пропаднал е трансфера на Габриел Бараляш, а чакания е Дарлан!

Четете малко преди да пускате информация!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юли 2023 16:09

modor написа:Здравейте. Честит празник на всички празнуващи днес. Не бях влизал от известно време във форума. Виждам форума има основен "виновник" за цялата ситуация в клуба. Аз други неща виждам, но както и да е. С Наско напред и 1100 абонаментни карти 8-)

Не е целият форум.
Тези голове за националния и Левски нямат изтриване.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2023 16:38

Ники Илиев уж се канеше за БФС,пък за Левски няма желание.
Какво ви е мнението за него?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”