rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.
Вероятно... но ако го беше писал само той, щеше да е нещо от вечните форумни анали на Сиса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.
Вероятно... но ако го беше писал само той, щеше да е нещо от вечните форумни анали на Сиса.
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.
Виж "ся", комунист, слушащ негърска ""музика"" и харесващ/боготворящ ЛеБрон Джеймс, си е наистина one of a kind.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Ей Богу, в по-скучна Вселена не съм попадал
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Soulen написа:По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Soulen написа:По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.
Това за мен ли беше?
Тая тема още ли ще я предъвкваме? Да, баща ми е "пачка"... И? Какво от това?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта