Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2023 18:59

vvessel написа:
mikata написа:До колкото си спомням доста хора отказа да си подновят договорите. Г.Костадино,Б.Краев,С.Иванов,Тиам. За някои се взеха пари. Прохазка и Яблонски и те си тръгнаха без пари.

Аз не съм вътре в нещата, но си мисля, че има ли интерес към някой футболист отвън, а той има изтичащ договор, да се подновява на по-добри условия за да преподпише и да го продават. Иначе хем той не е мотивиран да играе, хем ще си тръгне без пари , хем ще си вземе заплатите до край. И от тези наказателни мерки - да тренира с дубъла или да гледа видео, никой не печели. Ако не иска да преподписва нека си играе до края поне да си заслужи заплатите , които така или иначе взема.

Колко играчи биха се съгласили на това? Ако са лоялни към клуба и искат да направят услуга може, но колко са такива? С подписване на такъв договор сами си затрудняват евентуален трансфер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 20:01

Виктор Вутов от гонг е пълен олигофрен, поне вече е поправил статията си, че има бразилец с португалски паспорт.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2023 21:36

Айде стига, който и да е тоя Виктор, няма да прочете това тук.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Re:Всичко около клуба metodito

Мнениеот metodito » 19 юли 2023 21:36

Странджата написа:Що бе, онзи с навирения юмрук да не показа нещо друго - както се казва - един бие тъпана, друг обира парсата.
Ако нещо съм искал да кажа, то е, че с голо "долу" нищо не се постига, даже напротив. Това не означава да "преклоним глава", а да мислим с нея, докато не я прекланяме ...
Ама ако мога да перифразирам - имал съм бол време, писал съм ....

Разбирам, но на фона на надеждата, която на много от нас даде Мъри с присъствието си... той запали искрата. Една борба, трябва да има водач. Мъри поведе борбата за спасение и на някой не му хареса това. Лично аз на негово място, аз нямаше да ги търпя. Никакъв Хамрун. Още след ПАОК щях да си взема дръмките.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юли 2023 21:37

Какво си го емнал виктор,сигурно вече си е легнал
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 21:39

rhaegar написа:Айде стига, който и да е тоя Виктор, няма да прочете това тук.

От къде знаеш, те баш от нашите писаници си съставят заглавията, точно тоя чете и е пълен педал и когато трябва пуска статии с интриги.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 юли 2023 22:33

Сега виждаме и защо се избягва да се подписват 2 г. Договори! Всичките ще ги продам ако зависи от мен.... И без това няма как да градим отбор с едногодишни договори. Краев трябва да подписва без да гледа суми...освен брат му и майка му никой не го беше чувал дето се вика, даже май дойде от Хебър 2 дивизия, но може и да бъркам.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 22:35

Има и по-големи идиоти от нас, Ференцварош са паднали 0-3 от отбор от фарьорските острови:)

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 19 юли 2023 23:21

Вълчан написа:
Svilen написа:Пети бразилец… като знам другите, ми допада да има още един… по-интересно защо дефанзивен халф? Дали Краев е пред продажба или само този се е навил и Гремио са готови да го пуснат срещу процент от следващата му продажба (явно е станал излишен)…

Само да не станат на групички ,че лошо. Те си имат самочувствието ,че са нещо повече Костов ще ги приземи. Гаранция.

Възможно… даже с Кордоба са си шестима, те са в една група, което си е нормално. От друга страна по един-двама трудно виреят на нови места. Те обичат да са заедно иначе зимата и храната ги съсипва :)). Както и нас жегата и храната биха ни уморили там.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2023 23:31

Blue_Blood84 написа:Има и по-големи идиоти от нас, Ференцварош са паднали 0-3 от отбор от фарьорските острови:)

Не мисля, че има степенуване в обществото на идиотите. В смисъл на повече идиот и по-малко идиот. :lol:
Иначе Макаби Хайфа го показаха как се прави. Рецептата срещу отбори като Хамрун е излизаш и 90 минути мачкаш, за да покажеш по-високо самочувствие. Дадеш ли им артък, кофти.
Много е отвратително клишето "ВЕЧЕ няма слаби отбори", което се повтаря от нашите неуки журналисти. Интересно, срещите на Ливърпул срещу ЦСКА (RIP), Глазгоу, Юве и Аякс срещу нас, Байерн срещу Марек какво е било? Добавянето на "вече" някак си допуска, че тези противопоставяния и доминацията на бг отборите в тях са били закономерни, нали?

Върни се в “Левски”