Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Мале, култови личности се завръщат в тоя форум
Аз все пак очаквам включване от Шумкаря ...

Леевски, оле

- Furious_Monk
Ти специално очакваш , някого с когото да се гавриш, без той да те направи смешен.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Всеки, който не може да пее, може да стане рапър.Там музикални умения не се искат. Докато дори и за чалга певец си трябва малко възможности.
Tук не говорим за това дали могат, да пеят!? Говорим за текстовете...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
boabbb написа:Мале, култови личности се завръщат в тоя форумАз все пак очаквам включване от Шумкаря ...
Шумкаря вероятно е някой който пише тук, но от друг акаунт се прави на бавноразвиващ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Furious_Monk
Най-после разбрахме, че смисъла на музиката е в текста...
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Ти специално очакваш , някого с когото да се гавриш, без той да те направи смешен.
Не подценявай другаря Шумкар, той имаше доста добри попадения в това отношение.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Не го подценявам, просто се съмнявам в целите му..като класически роден в България, страхливец, който вярва че в тарикатлъка е истината.
Говориш своята истина в очите, и този който я чува преценява кое от нея е в твоя полза... Един от греховете ми е, че съм роден в тази страна, но имам емоционални връзки с друга... и моя гняв, няма значение в търсенето на най-доброто решение, е спрямо това което виждам спрямо сегашната ситуация..
Говориш своята истина в очите, и този който я чува преценява кое от нея е в твоя полза... Един от греховете ми е, че съм роден в тази страна, но имам емоционални връзки с друга... и моя гняв, няма значение в търсенето на най-доброто решение, е спрямо това което виждам спрямо сегашната ситуация..
Анчелоти.
Анчелоти.
-
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Всеки, който не може да пее, може да стане рапър.Там музикални умения не се искат. Докато дори и за чалга певец си трябва малко възможности.
Tук не говорим за това дали могат, да пеят!? Говорим за текстовете...
Ти що не стана един рапър ?? ..... ясно е, че за баскетболист не те бива

Хей, чуйте русенски pomiqri,
ще ядете моите шамари,
бачкам в голямо заведение,
не ми дреме за ваш'то мнение .....
Толбухин е моя' град,
pomiqrat е моя' враг,
аз съм строг, но справедлив,
обърши си носа сополив.
ВоАла.

Furious_Monk написа:Ти специално очакваш , някого с когото да се гавриш, без той да те направи смешен.
Това към мене ли беше? Нямам спомен да съм се гаврил с някого ... Иначе съм фен на Шумкаря и леко странното му чувство за хумор.
Леевски, оле

-
Аз предлагам на Groucho също да се върне. Миналата година цяло лято ме питаше кво става с украинската контраофанзива в Харковско и Херсонско, после извендъж през септември спря да пише, когато ВСУ нагъна орките по двете направления.
Затова сега го призовавам да се върне и да пита, кво става в Запорожието, за да се случи същото като миналата есен. Думите му са като някакво проклятие за орките, щом си отвори устата и след това фронта им рухва...

Затова сега го призовавам да се върне и да пита, кво става в Запорожието, за да се случи същото като миналата есен. Думите му са като някакво проклятие за орките, щом си отвори устата и след това фронта им рухва...

Барса и Лудогорец, але, алеее...