Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски: Всичко около клуба
Най-добре е Раев да даде акциите на Сашо Диков и той да обикаля пак улиците с тях и по пътя, който е най-настоятелен да ги вземе.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
Също така се съмнявам , да има и такава която да им дава 2 от 3те гласа в УС , но това е друг въпрос.
Също така се съмнявам , да има и такава която да им дава 2 от 3те гласа в УС , но това е друг въпрос.
-
LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
Добре, и аз съм За, да се маха с палмичките и какво става след това, че всеки го докарва до махането на Раев.
LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
За да остави Сираков акциите, нали се сещаш, че един човек трябва да си намери топките и да се отдаде на каузата ни, безкористно в което вярвам... ставащото в момента не помага на никой.
Предполагам се сещаш, че ако алтернативата на Сираков е батко и братко, та той и внучките му ще векуват.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- LoveAndPeace
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
Добре, и аз съм За, да се маха с палмичките и какво става след това, че всеки го докарва до махането на Раев.
В трети клас се учи четене с разбиране.
Спонсора си има договор , който надали може да прекрати когато и както реши.
W84me написа:Киро Пора написа:Чудно, по-добре да го бяха взели 2-3 седмици по-рано и да го бяха замъкнали в Правец и да направи подготовка с отбора, вместо да рита с други безработни като него. Ама, кот такоа, толкова могат.
От тоя отбор на футболистите без договор, спокойно ще се сформират 20 човека за Топ 3 в Ефбем ти лигата.
Явно в Разград и в двата централни спортни клуба на армията, не го знаят това и плащат милиони за трансферни суми.... Най много да се сформира още едно селско царство и да се върти бясно тото.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
За да остави Сираков акциите, нали се сещаш, че един човек трябва да си намери топките и да се отдаде на каузата ни, безкористно в което вярвам... ставащото в момента не помага на никой.
Предполагам се сещаш, че ако алтернативата на Сираков е батко и братко, та той и внучките му ще векуват.
Разбира се , че не са.
Сираков се еманципира от г-жа Раева , маха Борето и Йовов , дърпа щепсела на клоуна Тити , предоговаря отношенията със спонсора , прекратява договора за управление и като нищо ще привлече повече хора на своя страна от колкото да разчита на негодуванието им към определени компрометирани левскари.
LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
Разбира се , че не са.
Сираков се еманципира от г-жа Раева , маха Борето и Йовов , дърпа щепсела на клоуна Тити , предоговаря отношенията със спонсора , прекратява договора за управление и като нищо ще привлече повече хора на своя страна от колкото да разчита на негодуванието им към определени компрометирани левскари.
Сираков това няма да го направи, напротив той се обгради с верни кученца, доказани неможачи... веднъж го предадоха, както и онези ги предаде боримитов... та и в двата лагера положението е страх лозе пази .
Въпроса е дали Мъри ще излезе да каже, че той иска акциите.. тогава не виждам сила да не ги вземе....а Мъри дали изобщо иска подобно нещо, не знам... само се надявам.
Трети "играч" не се вижда на хоризонта...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

-
LoveAndPeace написа:Blue_Blood84 написа:LoveAndPeace написа:Палмичките освен договор за управление с който си прибират десятъка , имат и договор за спонсорство. Разбира се , без "плямпало" отвътре няма как да знаем точките на договора , но се съмнявам да има - Ако Сираков остави акциите , договора се прекратява автоматично.
В трети клас се учи четене с разбиране.
Спонсора си има договор , който надали може да прекрати когато и както реши.
Ясно, разбрах какво ще се случи като се махне сирака без да има алтернатива:)
Мъри Дебелата Глава
В тази зала ще научите моето решение. Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе ми ги предложи, но аз нямам пари и възможност да издържам този клуб. Ако имам спонсори, да, но това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, никога дори не съм се замислям на темата „акции“. Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а начин на работа, фенове, любовта, която хората показват към него“.
В тази зала ще научите моето решение. Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе ми ги предложи, но аз нямам пари и възможност да издържам този клуб. Ако имам спонсори, да, но това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, никога дори не съм се замислям на темата „акции“. Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а начин на работа, фенове, любовта, която хората показват към него“.
САМО ЛЕВСКИ!