Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот darkblue67 » 18 юли 2023 13:38

bilyaletdinov написа:Айде да не приписваме само на Мъри оцеляването на Левски, Манолов.
Без съмнение за мен той трябва да е треньор на Левски. Показа, че с наличните играчи може да е конкурентно-способен. Спечели трофей за пръв път от 15 години, ама нали се сещаш, че т.нар. назначен собственик от Тиквата и спонсора имат пръст в това.

Левски спечели Купата на България в момента, в който Тиквата не беше на власт и беше опозиция. Ако наистина е назначен от Боко, както твърдиш, то Левски нямаше да вземе нито Купата, нито да има помирение между феновете, било то и фиктивно.
Нещата се разпърдяха в момента, когато тръгнахме да изплуваме.
Тъй, че не можем да приписваме всичко добро случило се в клуба на Ивков и Стоилов, а всичко лошо на Палмите и Сираков, както ти правиш.
Това тире щяха да го сложат точно тези, които скандират в момента срешу Сираков, с меморандумчето си, което му пробутваха.
Сираков за мен е слаб управленец, изгони Хубчев ненужно, взе ненужно една камара чужденци, че даже и Славиша Стоянович. Направи изключително много поразии, но не мисля, че в момента има алтернатива.
Алтернативата на ЛК и ДК не ми харесва.

++++++++

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юли 2023 13:58

Ръководството на Левски е поискало официално промяна на началния час за срещата с Ботев Пловдив, която е в събота.

От "синия" клуб са показали пред колегите от "Дспорт" официалното писмо, което са пуснали до СТК към БФС.

Левски пишат, че тяхната молба е съгласувана с Ботев (Пловдив). Предложението е мачът да бъде преместен за 20 часа, а не както е по програма - 18:45.

Причината е горещата вълна и високите температури, които се очаква да бъдат такива и в събота.

От Левски признаха пред нашата медия, че са искали промяна и за двубоя с ЦСКА 1948, който също стартира в 18:45 часа. Подобно желание са изразили и "червените", но от футболната централа не са уважили молбите на двата тима.

Любопитно е да се отбележи, че публикуваното писмо е с дата 12.07.2023 година. Тоест молбата на "сините" е факт, точно 10 дни преди срещата с Ботев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 14:05

от koisa » 13 юли 2023 20:27

А, нашето ръководство защо спи и не взима отношение, че отбора е наблъскан да играе в най-големите жеги? Нали уж много ги е грижа за играчите и за феновете? Или след: "Казвам ви ще дойдем 20 000. Камък върху камък няма да остане." нещо са много тихи...

Като гледам не са били тихи, а още на 12 юли са изпратили писмо до БФС. :roll: :roll:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2023 14:06

bilyaletdinov написа:Айде да не приписваме само на Мъри оцеляването на Левски, Манолов.
Без съмнение за мен той трябва да е треньор на Левски. Показа, че с наличните играчи може да е конкурентно-способен. Спечели трофей за пръв път от 15 години, ама нали се сещаш, че т.нар. назначен собственик от Тиквата и спонсора имат пръст в това.

Левски спечели Купата на България в момента, в който Тиквата не беше на власт и беше опозиция. Ако наистина е назначен от Боко, както твърдиш, то Левски нямаше да вземе нито Купата, нито да има помирение между феновете, било то и фиктивно.
Нещата се разпърдяха в момента, когато тръгнахме да изплуваме.
Тъй, че не можем да приписваме всичко добро случило се в клуба на Ивков и Стоилов, а всичко лошо на Палмите и Сираков, както ти правиш.
Това тире щяха да го сложат точно тези, които скандират в момента срешу Сираков, с меморандумчето си, което му пробутваха.
Сираков за мен е слаб управленец, изгони Хубчев ненужно, взе ненужно една камара чужденци, че даже и Славиша Стоянович. Направи изключително много поразии, но не мисля, че в момента има алтернатива.
Алтернативата на ЛК и ДК не ми харесва.

Не е само на Мъри, а основно на Мъри. И не е до тенекето, а до чувството, че си част от нещо значимо. Това чувство в момента го няма - давам 100 отпадания от всякакви анонимници за онези 10 дни около отстраняването на ПАОК - хората живееха с Левски и с това, че виждат някаква реализация на усилията си да ни има!

И (тук отговарям и на реално) тъй като съм вътрешно убеден, че палмите няма да ни фалират (няма да им разрешат), но и не искат да ни развиват (и себе си) като бранд, аз съм пас откъм финансова помощ на 90% - ще си гледам мачовете по компа или на кафе (на домуса пари не давам), 2-3 пъти мога и да се добутам до стадиона (хем съм на 2 километра по баира от Герена), и ще пазя някой лев за момента, в който някой пак ще запали искрата (ако го доживея, че засега такава алернатива няма) - все тая кой ще е този човек.

Та затова, реално, не поставям въпросния съпруг на г-жа Раева над Левски, а поставям това, което той олицетворява - с моите пари само ще се намали сумата, която палмите ще бъдат принудени да вкарват в клуба - ай сиктир, би казал някой.

П.С. Маратонките са супер, има и други много добри неща в магазина, но .... Абе сигурно ще се пречупя в някакъв момент и ще оставя 500 лева, защото наистина ми харесват, но няма да е от сърце, както правех в последните 18 месеца и си купувах удивителни боклуци от Хома
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юли 2023 14:31

1914.1902 написа:
от koisa » 13 юли 2023 20:27

А, нашето ръководство защо спи и не взима отношение, че отбора е наблъскан да играе в най-големите жеги? Нали уж много ги е грижа за играчите и за феновете? Или след: "Казвам ви ще дойдем 20 000. Камък върху камък няма да остане." нещо са много тихи...

Като гледам не са били тихи, а още на 12 юли са изпратили писмо до БФС. :roll: :roll:

Това се прави публично, както официално Ботев са поискаили също преместване на часа. Не се прави тихо, което води до отказ. Най-малкото феновете също можеха да окажат натиск над БФС, ако знаеха!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 18 юли 2023 15:18

40-годишното приятелство си го е преместил в другия крачол и си е пуснал преславчето. Сега, като е публично, ще е по-трудно, да мине със същата схема. В краен случай ще се съгласят, ако ли не, ще кажат, че за компенсация, ще играем от 21:00 зимата...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 16:47

Новото попълнение на Левски Асими Фадига е поддържал форма с отбора на играчите без действащи договори, формиран от синдиката на футболистите във Франция. Това разкри Фадига пред ouest-france.fr.

Миналата сряда халфът, чийто корени са от Гвинея, дори е играл срещу Сент Етиен.

"В Льо Ман често идваха хора от синдикатите, които водеха момчетата, чиито договори изтичат. В един момент и аз се оказах сред тях. Обясниха ми как да действам. И реших да се запиша в този отбор.

Все пак е по-добре да тренираш с голяма група, а не сам. Имаш и възможността да играеш и в контроли, което иначе няма как да ти се случи. Обменяш и опит с колегите", заяви новото попълнение на "сините".

Фадига е роден на 19 април 1997 г. в Бурж, Франция. От началото на 2022 г. е футболист на третодивизионния Льо Ман, изигравайки 35 мача и отбелязвайки 3 гола. Обличал е екипите още на Монтмориьон, Шателеру, Байон и Льо Пуй Фут.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 18 юли 2023 17:01

Чудно, по-добре да го бяха взели 2-3 седмици по-рано и да го бяха замъкнали в Правец и да направи подготовка с отбора, вместо да рита с други безработни като него. Ама, кот такоа, толкова могат.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2023 17:35

Сигурно не е намерил свободен трафикант на мигранти, за да го докара до София. Или е участвал в американския турнир между жителите в палатки. Или лъже и първо е бил на проби при Раева.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 юли 2023 17:58

По-принцип хората които скандират Раев … Ще потърсят ли сметка на предишните ръководства,защо Левски е в това състояние …

П.С.Мачът приключи за мен в 2 мин. Вместо да се подкрепи отбора от началото се започна с псуване и разделение на хората. Това няма как да не влияе и на играчите долу. Смяхме се на тиретата, а ние злокобно вървим по същия път.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”