bilyaletdinov написа:Айде да не приписваме само на Мъри оцеляването на Левски, Манолов.
Без съмнение за мен той трябва да е треньор на Левски. Показа, че с наличните играчи може да е конкурентно-способен. Спечели трофей за пръв път от 15 години, ама нали се сещаш, че т.нар. назначен собственик от Тиквата и спонсора имат пръст в това.
Левски спечели Купата на България в момента, в който Тиквата не беше на власт и беше опозиция. Ако наистина е назначен от Боко, както твърдиш, то Левски нямаше да вземе нито Купата, нито да има помирение между феновете, било то и фиктивно.
Нещата се разпърдяха в момента, когато тръгнахме да изплуваме.
Тъй, че не можем да приписваме всичко добро случило се в клуба на Ивков и Стоилов, а всичко лошо на Палмите и Сираков, както ти правиш.
Това тире щяха да го сложат точно тези, които скандират в момента срешу Сираков, с меморандумчето си, което му пробутваха.
Сираков за мен е слаб управленец, изгони Хубчев ненужно, взе ненужно една камара чужденци, че даже и Славиша Стоянович. Направи изключително много поразии, но не мисля, че в момента има алтернатива.
Алтернативата на ЛК и ДК не ми харесва.
Не е само на Мъри, а основно на Мъри. И не е до тенекето, а до чувството, че си част от нещо значимо. Това чувство в момента го няма - давам 100 отпадания от всякакви анонимници за онези 10 дни около отстраняването на ПАОК - хората живееха с Левски и с това, че виждат някаква реализация на усилията си да ни има!
И (тук отговарям и на реално) тъй като съм вътрешно убеден, че палмите няма да ни фалират (няма да им разрешат), но и не искат да ни развиват (и себе си) като бранд, аз съм пас откъм финансова помощ на 90% - ще си гледам мачовете по компа или на кафе (на домуса пари не давам), 2-3 пъти мога и да се добутам до стадиона (хем съм на 2 километра по баира от Герена), и ще пазя някой лев за момента, в който някой пак ще запали искрата (ако го доживея, че засега такава алернатива няма) - все тая кой ще е този човек.
Та затова, реално, не поставям въпросния съпруг на г-жа Раева над Левски, а поставям това, което той олицетворява - с моите пари само ще се намали сумата, която палмите ще бъдат принудени да вкарват в клуба - ай сиктир, би казал някой.
П.С. Маратонките са супер, има и други много добри неща в магазина, но .... Абе сигурно ще се пречупя в някакъв момент и ще оставя 500 лева, защото наистина ми харесват, но няма да е от сърце, както правех в последните 18 месеца и си купувах удивителни боклуци от Хома