Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 юли 2023 12:04

Щом Перейра го пази толкова в тайна сигурно ще е добър за нашите стандарти, но сигурно са тежки преговорите. А при положение, че сигурно нямаме пари за трансферна сума сега се пазарят за проценти за следващ трансфер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2023 12:11

mikata написа:Ние ще държим дебелия :oops:

https://dsport.bg/vratar-na-levski-prod ... 25106.html

Тцъ, малкия. :lol:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2023 12:15

realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:Като се махне Сираков и Палмите и изведнъж всички ще заобичат отново Левски, ще се накупят рекорден брой карти, на всеки мач стадиона ще се пука по шевовете, магазина ще се изкупува на всеки домакински мач и ето ти пари бол за издържане на клуба, и дълговете към НАП ще се изплатят. Сега Палмите и Сираков някак си ни пречат на любовта.

за пореден път ще се пробвам - не правете изпълнение тип "сламен човек", като моделирате една гледна точка както ви е удобно. Палмите не са в Левски заради рекламата - набийте си ги в простите глави (да не се обиди някой, перефразирам мажоритаря), ерго е все тая дали Насо или друго подставено лице на тиквата е приносите, мажоритар и квото там се сетите. Щото преди наративът беше Наско и Мъри, сега е Наско и Палмите - айде да не му се пришиват на голия задник и други неща, а? Казах ви да изгледате клипа, ако искате да видите една гледна точка на човек от кухнята, вие забивате тип ма тоя е наркос, ма кво правим без палмите и т.н. Ето още нещо поучително - https://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0% ... 17697.html, прочете и него, и после пак ще си говорим

Отговори ми на един въпрос: има ли човек, когото поставяш над клуба Левски?

Не, Левски си е Левски, просто човек като Мъри може да представлява левскарските ценности, докато други - не. И когато принудиш такъв човек да си тръгне и убиеш цялата емоция в левскарите - ами най-малкото не ставаш за назначен собственик, освен ако не си назначен точно затова! Моето лично мнение е, че собственикът ни е назначен точно затова - да приемем по-лесно тирето, което сигурно вече щеше да е факт, но Мъри малко поотложи нещата, та трябваше да се вземат спешни мерки. Вече всичко е "точно" и няма драма.

П.С. Гледам статистиката в Левскисофиа.инфо - първо домакинство през 2022 (втори кръг), и то срещу Спартак Варна, и то след загуба в първия кръг от числото - 6000 зрители, първо домакинство през 2023 (първи кръг), и то срещу дразнител като числото - 5500 зрители. Ще кажете, че е дребна разлика и ще се съглася, но тя разликата тепърва ще става голяма

П.П.С. Мисля, че ще бием албанците - просто играчите ни ще бъдат гледани тогава за трансфер и ще се напънат
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 юли 2023 12:48

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
Blue_Blood84 написа:Габриел Бараляш е потенциалния бразилец:)

Пак халфове, а нападател кога? При положение, че все по-усилено се говори за продажба на Рикардиньо. Миналата година точно липсата на таран ни изяде главата в поредица от мачове. А Лудогорец и нещо си тире София пък обратното, с качествени деветки измъкнаха цифра мачове

Ето един варЯнт:
https://gong.bg/football-sviat/francia/ ... ogo-744732

Смятам, че ще що-годе добро попълнение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 юли 2023 12:49

Киро Пора написа:Този бразилец, който се спряга, едва ли ще дойде - според медиите в Бразилия, вчера е подписал с Атлетико - https://twitter.com/LucasCollar/status/ ... 8627442688 и https://diariodegoias.com.br/de-volta-a ... as/324222/.
Жалко, защото изглежда читав футболист.

Успех и на Фадига, супер скептичен съм за него, но след като вече е футболист на Левски, само подкрепа и дано му се получи.

А, тази "новина" за Неделчо Адентунджи, звучи добре, този е добър играч, но не съм сигурен, че можем да се класираме финансово, плюс че очевидно е проблемен типаж.

То единия отбор му държал 60 процента от правата, а другия 40 процента. В единия отбор, който е бил в първа лига е изиграл само 5 мача и го връщат на другите, които са във втора лига. Там е плюса за нас, че той иска да играе в Европа и в турнирите. Ще се разбере дали е той сигурно до края на деня, сега колко още журналисти се ровят за инфо, все нещо ще изпадне.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2023 13:06

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:Като се махне Сираков и Палмите и изведнъж всички ще заобичат отново Левски, ще се накупят рекорден брой карти, на всеки мач стадиона ще се пука по шевовете, магазина ще се изкупува на всеки домакински мач и ето ти пари бол за издържане на клуба, и дълговете към НАП ще се изплатят. Сега Палмите и Сираков някак си ни пречат на любовта.

за пореден път ще се пробвам - не правете изпълнение тип "сламен човек", като моделирате една гледна точка както ви е удобно. Палмите не са в Левски заради рекламата - набийте си ги в простите глави (да не се обиди някой, перефразирам мажоритаря), ерго е все тая дали Насо или друго подставено лице на тиквата е приносите, мажоритар и квото там се сетите. Щото преди наративът беше Наско и Мъри, сега е Наско и Палмите - айде да не му се пришиват на голия задник и други неща, а? Казах ви да изгледате клипа, ако искате да видите една гледна точка на човек от кухнята, вие забивате тип ма тоя е наркос, ма кво правим без палмите и т.н. Ето още нещо поучително - https://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0% ... 17697.html, прочете и него, и после пак ще си говорим

Отговори ми на един въпрос: има ли човек, когото поставяш над клуба Левски?

Не, Левски си е Левски, просто човек като Мъри може да представлява левскарските ценности, докато други - не. И когато принудиш такъв човек да си тръгне и убиеш цялата емоция в левскарите - ами най-малкото не ставаш за назначен собственик, освен ако не си назначен точно затова! Моето лично мнение е, че собственикът ни е назначен точно затова - да приемем по-лесно тирето, което сигурно вече щеше да е факт, но Мъри малко поотложи нещата, та трябваше да се вземат спешни мерки. Вече всичко е "точно" и няма драма.

П.С. Гледам статистиката в Левскисофиа.инфо - първо домакинство през 2022 (втори кръг), и то срещу Спартак Варна, и то след загуба в първия кръг от числото - 6000 зрители, първо домакинство през 2023 (първи кръг), и то срещу дразнител като числото - 5500 зрители. Ще кажете, че е дребна разлика и ще се съглася, но тя разликата тепърва ще става голяма

П.П.С. Мисля, че ще бием албанците - просто играчите ни ще бъдат гледани тогава за трансфер и ще се напънат

Когато те питам дали поставяш някой човек над клуба, нямах предвид Мъри, а Сираков или както го наричаш Раев. Не може някой временно изпълняващ длъжността "собственик" да влияе на отношението ни към клуба.
Предполагам не обичаш различно клуба независимо дали харесваш или не някой временно работещ в него като Мъри или Сираков.
Ако отделни личности ни влияят на отношението ни към клуба означава, че сме поставили някого над Левски.
Против Сираков съм, но повече съм против наркосите, но това няма да повлияе на отношението ми към клуба, ако желая клуба да го има и след тях.
Последна промяна от realno на 18 юли 2023 13:08, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 юли 2023 13:09

Айде да не приписваме само на Мъри оцеляването на Левски, Манолов.
Без съмнение за мен той трябва да е треньор на Левски. Показа, че с наличните играчи може да е конкурентно-способен. Спечели трофей за пръв път от 15 години, ама нали се сещаш, че т.нар. назначен собственик от Тиквата и спонсора имат пръст в това.

Левски спечели Купата на България в момента, в който Тиквата не беше на власт и беше опозиция. Ако наистина е назначен от Боко, както твърдиш, то Левски нямаше да вземе нито Купата, нито да има помирение между феновете, било то и фиктивно.
Нещата се разпърдяха в момента, когато тръгнахме да изплуваме.
Тъй, че не можем да приписваме всичко добро случило се в клуба на Ивков и Стоилов, а всичко лошо на Палмите и Сираков, както ти правиш.
Това тире щяха да го сложат точно тези, които скандират в момента срешу Сираков, с меморандумчето си, което му пробутваха.
Сираков за мен е слаб управленец, изгони Хубчев ненужно, взе ненужно една камара чужденци, че даже и Славиша Стоянович. Направи изключително много поразии, но не мисля, че в момента има алтернатива.
Алтернативата на ЛК и ДК не ми харесва.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юли 2023 13:13

Blue_Blood84 написа:Щом Перейра го пази толкова в тайна сигурно ще е добър за нашите стандарти, но сигурно са тежки преговорите. А при положение, че сигурно нямаме пари за трансферна сума сега се пазарят за проценти за следващ трансфер.

Щом толкова го пази в тайна е възможно да става дума за повече от един. Тоест, предложил ни е двама или трима за да си избираме, затова не влиза в подробности нито за името, нито за точната му позиция. Четох как увърта и не иска да каже нищо конкретно, но си хвали стоката.
Чудя се обаче кой ни натресе Роналдо и ще стане ли нещо от този житен бегач или ще се разделяме по живо по здраво зимата. Защото ако и при този треньор не покаже нещо, не виждам смисъл само да държи част от квотата за чужденци.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 18 юли 2023 13:38

bilyaletdinov написа:Айде да не приписваме само на Мъри оцеляването на Левски, Манолов.
Без съмнение за мен той трябва да е треньор на Левски. Показа, че с наличните играчи може да е конкурентно-способен. Спечели трофей за пръв път от 15 години, ама нали се сещаш, че т.нар. назначен собственик от Тиквата и спонсора имат пръст в това.

Левски спечели Купата на България в момента, в който Тиквата не беше на власт и беше опозиция. Ако наистина е назначен от Боко, както твърдиш, то Левски нямаше да вземе нито Купата, нито да има помирение между феновете, било то и фиктивно.
Нещата се разпърдяха в момента, когато тръгнахме да изплуваме.
Тъй, че не можем да приписваме всичко добро случило се в клуба на Ивков и Стоилов, а всичко лошо на Палмите и Сираков, както ти правиш.
Това тире щяха да го сложат точно тези, които скандират в момента срешу Сираков, с меморандумчето си, което му пробутваха.
Сираков за мен е слаб управленец, изгони Хубчев ненужно, взе ненужно една камара чужденци, че даже и Славиша Стоянович. Направи изключително много поразии, но не мисля, че в момента има алтернатива.
Алтернативата на ЛК и ДК не ми харесва.
++++++++

Върни се в “Левски”