Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Как ще посрещнем Данчо Т в първия кръг ?
Вашите хора от Сектор А и В не спряха да освиркват Христо Янев на мача с Литекс... за мен той е дал много повече на отбора ви отколкото Данчо.
Цесекар е момчето раздаваше се играеше колкото можеше и заслужава само аплодисменти!Само да не се развихри с някой гол от много ръкопляскания 

Ще го посрещнете,както една друга ваша легенда Янев.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Ще го посрещнете,както една друга ваша легенда Янев.
Освен Янев, нека си спомним отношението на агитката към Йордан Юруков. Неведнъж Юруков е заявявал, че ЦСКА винаги ще остане в сърцето му, държеше изключително джентълменски на мача ни срещу Черно море, но въпреки това публиката ни не само го освиркваше зверски, но и го замерваше с бомби и димки. Факт е, че имаме изключително много завършени олигофрени и идиоти, за които приноса на Данчо Тодоров към ЦСКА едва ли означава нещо
Ше им тегля по една майна и на двамата 

Аз лично ще ги аплудирам и двамата.Котев заради това че като нямаше пари при нас остана и с негов гол взехме суперКупата срещу Литекс, а Данчо заради вечното му сновене около тъча!
Където и да играе Йордан Тодоров завинаги ще остане в сърцето и спомените ми. През ЦСКА са минали десетки футболисти, на някои от тях дори имената им не помня /просто защото не са го заслужили/ но той ще получава моето уважение навсякъде, където е.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Roger_Federer
- Контакти:
Данчо Тодоров е велик футболист спрямо ЦСКА и някой ден доста хора ще го оценят.За 7 години и половина Данчо вложи цялото си сърце ,душа и сили,за да радва червените фенове и...успя!Беше оплюван,беше обвиняван,беше обиждан и наричан с какви ли не прякори,самият факт,че темата в темата се казва Данчо Т,а не Данчо Тодоров,говори достатъчно,че има хора,които го взимаха и го вземат на подбив,за това,че правеше някои глупави грешки.Но Данчо Тодоров е класен играч за родните стандарти и с невероятно чувство играещ и за световните!Истина е,че ЦСКА може без Данчо и че Данчо може без ЦСКА,но все пак той ще липсва.Ще му пляскам и на него,и на Котката!Но Данчо винаги ще е в нашите сърца.Колкото и да го отричат разни "критици" и "специалисти" той е любимец на Сектор Г и винаги ще бъде!
- sven_goran
- Контакти:
Според мен, Данчо е добър футболист, който е дал достатъчно на клуба, за да получи поне аплодисменти срещу Локо Пд.
Re: Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Данчо, според мен, винаги е играл със сърце и според възможностите. Истината за проблемите около неговото напускане /отстраняване/ не е чак толкова ясна. Всичко е въпрос на гледна точка и моментен интерес на страните по проблема. Така, че нека бъдем човеци и посрещането му на първия мач с номия му отбор да бъде подобаващо за културни хора. А, колкото за отношението ни по време на мача, нека да съответствува на поведението и играта му. Ако е добър и спортсмин - аплаузе, ако не е спортсмен - каквото си е заслужил.