Blue_Blood84 написа:tmanolov написа:vlong написа:tmanolov написа:vvessel написа:realno написа:Нямам обяснение защо Сираков предпочита Хасими пред Миланов.
Може жена му да го предпочита

Брутално точен коментар - и без това тя е мъжът в семейството

Манолов ,да те питам пак нещо.
Ти нали заради жена си отиде в Йордания,или се бъркам?
специално за теб - изгледай го и после пак ще говорим. Доста е дълго, но вярвам, че ще ти хареса -
https://www.youtube.com/watch?v=RYYKNt9hdMI
В коментарите отдолу някой много точно е написал какво се случва - някои хора с времето си започват да губят здравия си разум.
Щом на втората минута започва да говори да се записваме за сдружението, е няма как да го гледам, каквато и легенда и енциклопедия да е за Левски, то това са причините да съм далече от отбора.
Ми гледай го, като се абстрахираш от залитанията му тип "Митко", НКПСЗ и прочие - просто чуй думите на човек, който е бил не в кухнята, ми и по-навътре

Аз ще сумирам някои неща:
- "собственикът" Сираков е дал общо 250 000 заем на клуба, от които е опростил 60 000 за юбилея си (затова и никъд ене ги видяхме тези 60 000 в отчетите) - сега се разбра каква била работта. Освен и аз да си искам моите
- Мъри е бил канен 3 пъти в Левски преди и трите пъти е поставил едно условие - да дойде и Сираков с него
- 3% от играчи, които се дължат на старши треньор и изп. директор са практика още от времето на Лафчис (и с право) - Мъри е имал да взема над 200 000 при уволнението му през 2008 (както и Сираков, между другото). Какво е станало с парите на Сираков - никой не казва (вероятно са изплатени - и с право, отново да подчертая), но парите на Мъри са мотани до последно, като финално е получил 70 000 лева, които е дарил за школа в Хасково и за нашите юноши
- оферта за Кордоба в имала реална за малко под 2 милиона от Брьондби - Сираков е искал 2, Ивков се е разбрал с тях за 2, стиснали са ръцете и Сираков отново е вдигнал мизата и е поискал 2,5 милиона евро, съответно те са се отказали - дали е идиот, или просто е хазартен тип
- Ивков е бил на заплата, плащана от Палмите, спестил е на клуба огромна сума покрай Валери и договора му със Спортинг, като и на него са му се лигавили да му платят хонорар от 10-20 бона, та се е наложило да им напомни някои неща с УЕФА
- Хубчев е лично уволнение на съпругът на Раева - Павел Колев се е разбрал с него да си тръгне тихо и кротко, но Сираков лично е дължал да го уволни като пич, щото е много велик, та после феновете му плащахме неустойката
- Мъри е върнат от феновете, Сираков няма никаква роля - първи са били от УЛ, после са отишли от НКПСЗ. Мъри им е искал само да престанат да враждуват. Чак накрая отишъл НАско и рекъл - ми те щото феновете те искат
- Милото ни Мило не бил лош човек, просто искал всеки ден да му казват колко е велик и как коленпреклонно му благодарим. Мъри не бил особено чест в наколенките, затова и не го харесвал особено. Виж Наско бил с голямата шпакла и страхотен лизач - не че не си го знаем
- Когато Черепа избягал в Дубай, лично Пепи е ходил да се среща с Наско, по искане на Мъри, да му каже да се обади на Черепа и да вземе акциите, за да се пробват да направят нещо като Левски на феновете. Наско е отказал, щото си имал друг работи тогава - толкова за великия "спасител" на Левски, дето единствен се нагърбил да вземе акциите
Има и още много, затова ви препоръчвам да го изгледате, абстрахирайки се от някои залитания